Suja THS Klika
Re: Suja THS Klika
W ogóle mu życie średnio wyszlo
chociaż mechanizmy wyparcia w pełni rozchulane
- Rozpierdalator
Gocławski lowrider i gotowanie pomidorów z mięsem i serem ale jednak bez sera
-
Eqerest
Gocławskiemu bajkrajderowi znudziło się chyba pedałowanie na elektrycznym rumaku i zapowiada przesiadkę na elektryczną hulajnogę. A przecież od stania na hulajnodze też nogi bolą. Lepsze byłoby auto, ale złośliwi twierdzą że Suja, syn złotówy, nie ma prawa jazdy. Ot, zagwozdka.
Przecież on tam siedział na tym elektrycznym ROWERKU, miałbym bekę jakby właścicielowi na nim spierdolil xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- Oportunistycznyebaka
Ma ktoś może lirykę chodnika na oryginale i posiada książeczkę z creditsami, interesuje mnie jeden numer, salutens.
Tej w ogóle to sujbit przytył na ryju
CAŁE ŻYCIE MAM
-
Eqerest
Przytył pewnie od tego rowerka elektrycznego, bo już nie musi tyle pedałować, co kiedyś. No i jedzenie które testuje jest na oko bardzo kaloryczne. Wiek też robi swoje, Sujbit powinien pobudzać pracę jelit pijąc kefiry i maślanki, ale woli zamiast tego palić grass na dachu.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2024, 1:00 przez Eqerest, łącznie zmieniany 1 raz.
- scam_sakawa
Powodzi się z tantiemów, odziedziczonej fortuny czy też prowadzenia Suja ChatGPT
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Salutens mordeczko ale nie wiem czy wiesz, ze autorem tekstow w wiekszosci nie jest Roman Romeo tylko Sujbit? No to sie dowiedz cyk eloszkaOportunistycznyebaka pisze: ↑12 paź 2024, 22:17 Ma ktoś może lirykę chodnika na oryginale i posiada książeczkę z creditsami, interesuje mnie jeden numer, salutens.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Z zespołem związana była wytwórnia muzyczna Slang Records, którą prowadzi krewna Suji - Czesława Sujewicz
fajnie by było jakby sujbit połączył siły z drugim raperem kucharzem amatorem czyli pomidorem ef i er em a i razem mogliby fanom zaprezentować serie przepisów na mielone
np w formie książki kucharskiej "mielone na 1001 sposobów" w tym takie wariacje jak piccaweczka z mielonymi albo mielone po Legnicku gdzie co prawda nie ma mięsa tylko pikulec ale za to jedna porcja nasyca czlowieka na 3 dni
mamy tutaj pare wtyk w wydawnictwach może ktoś by się zainteresował pieniądze leżą na (lirycznym) chodniku
salutens z niedzieli popołudnia a nie rana
np w formie książki kucharskiej "mielone na 1001 sposobów" w tym takie wariacje jak piccaweczka z mielonymi albo mielone po Legnicku gdzie co prawda nie ma mięsa tylko pikulec ale za to jedna porcja nasyca czlowieka na 3 dni
mamy tutaj pare wtyk w wydawnictwach może ktoś by się zainteresował pieniądze leżą na (lirycznym) chodniku
salutens z niedzieli popołudnia a nie rana
- Rozpierdalator
Dzisiaj rolada czyli schab i tak zwana pieczara
I gitara
Swoja droga czy sujbit ma wyksztalcenie technik gastronomik
świadomość swojej ignorancji
kurwa większość tych rzeczy autentycznie mnie przyprawia o chęć zajebania przysłowiowego pawla, no musieliby mi grubo zabecelowac żebym cokolwiek z tych rzeczy stestowal cyk
za to fakt wpierdalania w rondlu mnie rozpierdala XD
za to fakt wpierdalania w rondlu mnie rozpierdala XD
2ps ale jak to? przecież normalnie suja gotuje. taka roladka ze schabu z pieczarami i serem musi być pyszna. te zapiekanki, które ostatnio robił też wyglądały spoko. nie czaje przypierdolki
swoją drogą dzięki Waszym postom na temat tego ancymona, zacząłem go obserwować. no i jak się nie znam na koszykówce to skubany na tych storkach ładnie sadza tę piłkę do kosza
swoją drogą dzięki Waszym postom na temat tego ancymona, zacząłem go obserwować. no i jak się nie znam na koszykówce to skubany na tych storkach ładnie sadza tę piłkę do kosza
- Rozpierdalator
Same dania faktycznie w większości dałoby się chyba zjeść bez przypału, nie jest to nic obrzydliwego, tylko Sujbitron trochę to gotuje/podaje w nieapetyczny sposób
Np jak robił cukinię to zalał to mięso jakąś chuj wie z czego czerwoną wodą, pizzę ZALAŁ dosłownie oliwą przed zjedzeniem, jak smażył rolady to jakieś czarne chuj wie co (pewnie spalone kawalki panierki) były na patelni i tak dalej
Np jak robił cukinię to zalał to mięso jakąś chuj wie z czego czerwoną wodą, pizzę ZALAŁ dosłownie oliwą przed zjedzeniem, jak smażył rolady to jakieś czarne chuj wie co (pewnie spalone kawalki panierki) były na patelni i tak dalej
ja to sobie troche tłumaczę jakością aparatu w telefonie, którym on to nagrywa 
to + antyczne tak zwane przedmioty kuchenne, jak zardzewiała tarka do sera czy przypalona patelnia, nie wygląda to seksi, ale wyroby smakują i to najważniejsze, salutens