Texas
Re: Texas
Obecnie chyba jedyna raperka z Houston, której czasem mogę posłuchać. Potencjał jest, choć spodziewałem się trochę innego materiału. Nie wiedziałem, że też coś śpiewa.
Beating Down Yo Block, gdy wyszło zrobiło sporo szumu.
Nowy Keke. Gościnnie m.in. Big K.R.I.T., 8-Ball & MJG, B-Legit i wielu innych. Trochę za dużo tych śpiewaków.
Le$ i gościnnie Slim Thug. Trochę klimat BHO.
Bigger In Texas niebawem wyjdzie.
Lekko różniący się materiał od tego z 2014 roku.
Beating Down Yo Block, gdy wyszło zrobiło sporo szumu.
Nowy Keke. Gościnnie m.in. Big K.R.I.T., 8-Ball & MJG, B-Legit i wielu innych. Trochę za dużo tych śpiewaków.
Le$ i gościnnie Slim Thug. Trochę klimat BHO.
Bigger In Texas niebawem wyjdzie.
Spoiler
Lekko różniący się materiał od tego z 2014 roku.
Spoiler
Zacznę od końca. Tak, ciągle nagrywa. Nie tyle jak to bywało wcześniej, ale dalej jest aktywny.the badman pisze: ↑08 lip 2024, 18:35A bym prosił o jakieś nowe twarze jeśli jeszcze w temacie siedzisz bo chujem wieje. W ogóle Z-ro coś jeszcze nagrywa?ZRO pisze: ↑06 lip 2024, 10:22Still In The Hoodthe badman pisze: ↑05 lip 2024, 23:10 Jest ten ziomek jeszcze na forumku co miał chyba ksywkę z-ro i w chuj fajne rzecz z Houston i okolic wrzucał ?
Co jest?
W tym roku wypuścił nowy album - Ghetto Gospel:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Obecnie mój faworyt to ten pojebany Meksykaniec That Mexican OT. Z-Ro też z nim od jakiegoś czasu nagrywa.
Spoiler
Spoiler
Niedawno taki projekt od niego wyszedł:
Spoiler
Dodatkowo dorzucam jeszcze Slim Thuga z tego roku:
Spoiler
Spoiler
To, że E.S.G. chorował było wiadomo. Teraz mi się wyświetlił jakiś nowy klip i widzę, że amputowali mu nogę.
Spoiler
- the badman
- Artysta
Dziękowka
Będzie sprawdzane 
O kurde chujowo z E.S.G. Nie słyszałem o tym. 
Rozjebane
Nowy album legendy Houston.
Warto sprawdzać?
Ostatnie co od niego przesłuchałem od początku do końca i wracałem do kilku numerów, to chyba czas jakiegoś mixtejpu, gdzie był ten numer ze Snoopem i potem jeszcze coś z albumów. Więc dawno temu coś jeszcze mi się od niego podobało.
Ostatnie co od niego przesłuchałem od początku do końca i wracałem do kilku numerów, to chyba czas jakiegoś mixtejpu, gdzie był ten numer ze Snoopem i potem jeszcze coś z albumów. Więc dawno temu coś jeszcze mi się od niego podobało.
Meh, nic ciekawego niestety. Lepiej sobie Restless odpalić.
Kapitalny numer to był, w ogóle dobrze wspominam tę płytkę. Refren Devina
Nowy album.
A ja zarzucę throwbackiem:
- gods bidness
Żal mi trochę Kamilionera, bo spoko rapował i miał fajne linijki. Wydał tylko dwa albumy solowe (bo mixtejpy to nie to samo), gdzie pierwszy uznaję za klasyk południa, dużo tam śpiewał, ale aż tak to nie wkurwiało, drugi album był już zamęczony tym jego chujowym śpiewaniem, gdzie dobry producent wykonawczy powinien mu to ukrócić. No ale potencjał wciąż był, a tu chłop się zajął biznesem, a rap zostawił na boku jak Drake bękarta. Nieładnie.
- gods bidness
No Gey Ya Mind Correct se lubię zapuścić też. Ale Ultimate Victory nie dzierżę. Corny w chuj.
Kolejna WORST opinia od użytkownika gods bidness.
Chamillionaire właśnie ma świetny głos i bardzo dobrze śpiewał. W ogóle był raperem kompletnym, a jego mixtejpy na "kradzionych" bitach to najwyższa półka. Ostatnio nawet słuchałem sobie MM7 i nadal dobrze brzmi.
Legenda Houston bez dwóch zdań.
Chamillionaire właśnie ma świetny głos i bardzo dobrze śpiewał. W ogóle był raperem kompletnym, a jego mixtejpy na "kradzionych" bitach to najwyższa półka. Ostatnio nawet słuchałem sobie MM7 i nadal dobrze brzmi.
Legenda Houston bez dwóch zdań.