Białas
Re: Białas
Nikt nie daje jebania, brawo ślizgawka
a po co to komu
Większość bitów na albumie kozaki, schodzące do samej piwnicy, ogólnie fajny krążek, dobrze się słuchało, spójny klimacik, płytka z obu stron jest czarna, zaś sama poligrafia mocno średnia.
- FruitOffTheWall
Z białasem mam kurwa tak że mam sentyment ale z wiekem dostrzegam ze duzo mial wersow gimbusiarskich. Feat ze smolakiem, klik klaki czy kurwa klasyczny projekt zakzane owoce to sztosy do tej pory a ten nowy bizi mrozi strasznie

rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Białas się flexuje, że nie wystąpił w reklamie a firmuje ksywą najbardziej tikotokową wytwórnię pełną przychlastów
a np. Smolasty reklamował parówki i jeździ McLarenem i jakoś tylko jeden z tych dwóch faktów kojarzy mi się z sukcesem.
a np. Smolasty reklamował parówki i jeździ McLarenem i jakoś tylko jeden z tych dwóch faktów kojarzy mi się z sukcesem.
Popi.jaku
ten twoj post taki nie za madry, co?
plyta bez szalu, ale i tak na pewno lepsza niz ten poprzedni 'newcomer', gdzie wrzucil czterdziesieci randomowych numerow, a sluchalnych trzy na krzyz
to ze nie ma na forum nawet tematu nie dziwi, bo targetem na pewno nie jest wejpujacy gimbus ze slizgu. podobny case jak keke, muza z ktora utazsamiac moga sie trzydziestolatkowie z bombelkami probujacy ogarniac. w ogole w polsce rosnie w sile nowy podgatunek - daddy rap, w ktorym rapuje sie z pogarda o zyciu sprzed ustatkowania sie
plyta bez szalu, ale i tak na pewno lepsza niz ten poprzedni 'newcomer', gdzie wrzucil czterdziesieci randomowych numerow, a sluchalnych trzy na krzyz
to ze nie ma na forum nawet tematu nie dziwi, bo targetem na pewno nie jest wejpujacy gimbus ze slizgu. podobny case jak keke, muza z ktora utazsamiac moga sie trzydziestolatkowie z bombelkami probujacy ogarniac. w ogole w polsce rosnie w sile nowy podgatunek - daddy rap, w ktorym rapuje sie z pogarda o zyciu sprzed ustatkowania sie
Nom, dlatego właśnie ta płyta podoba się głównie takim (poza tym, że ze ślizgu).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Kurwa, jak Białas nawijał, że co, beezy, chcesz od rapu? Zapytał jeden gość mnie/ chcę fejmu, trzystu sześćdziesięciu pięciu dziwek rocznie, to jakby poszedł serio w takiego grubego obleśnego skurwysyna jak wini i był takim pimpem, co wpierdala kox przez słomkę z maca, to by było zajebiście, a tu chuj, normalne życie i takie wypierdy na bitach
cztery żubry i dwie kurwy
Żeby jeszcze wiek definiował czego słuchasz <faceplant>
rel byczku te boomery ze slizgawki
nie czaja tego przelotu bracie
maja zamnkiete lby na dojebane tluste biciwa schodzace do piwnicy polecisz jakis spoko kabel do sluchawek do 3k? ?
- przedszkolanek
@bcn Nie wiem po co Ci kabel chyba, że chcesz się powiesić - kup sobie lepiej słuchawki, rekomenduję Sennheiser HD 25-C II, obecnie w nowej odsłonie Sennheiser HD25 Plus.
Takie sobie
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- Karko_Nape
Rap Białasa zestarzał się już kilka lat temu, bycie takim chamkiem bezczelnym który rzuca przekleństwami i obelgami na lewo i prawo dawało rade pół dekady temu, teraz jak już ma dziecko i nawet wizualnie zaczął wyglądać jak starszy człowiek to od razu jak go widze to czuje zażenowanie. Utwór może zrobiony schludnie, tylko że nic więcej. Ile można słuchać panczlajnów opartych na grach słownych w kółko na te same tematy.