...czy jak napiszę do władz ManUtd, że no tam "drogi menczesteru, ja piszę tu z Polski i jestem fanem klubu od czasów bramki Van Nistelrooya przeciwko juventusowi i ogólnie to pan Ruud mógłby być świetnym menago i wogule ale no że nie teraz, tak myślę. W załączniku przesyłam screena z moim osiągnięciem w fm2024. Jak państwo widzicie przestawiłem hehe w głowie raszfordowi i wygrałem ligę mistrzów. ten hag huja wygrał oprócz pucharuw. pozdro."
czytałem nawet o gościu, który dostał robotę jako trener za sprawą sukcesów w potężnym football managerze, ile w tym prawdy, chuj wi, niemniej jednak 5 miesjce ligowe Memczesterem anno domini 2026 - trochę słabo, jak zrobisz 5 miśków i lm pod rząd to może jakiś upominek dostaniesz, breloczek z diabełkiem
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
w mojej karierze United prowadzone przez sympatycznego francuza Didiera Deschampsa ma trochę gorsze dni broczy krwią z ran szarpanych, dostali ode mnie piątkę w pucharze Anglii, gdzie wystawiłem rezerwy xD
Spoiler
cel na obecny sezon to LE, overall potrójna korona, byle szybko bo mi się aż tyle grać nie chce, ta gierka to pożeracz czasu
trez pisze: ↑10 paź 2024, 14:55
Moje ulubione role w środku cofnięty rozgrywający + pomocnik długodystansowiec. W tej edycji próbuje grać częściej z volante albo dm.
w poprzedniej edycji grałem volante potężnym Cesare Casadei, drugi był cr, hulało
Chyba pierwszy raz w historii zdarza się aż taka obsuwa?
pardon pisze: ↑10 lis 2023, 12:06
nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia