Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
no jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobrze wszystko jest w porządku
- ConeyIsland
Ale hype jest na typa ostatnio. Rogers / Watkins / Dhuran z przodu... to brzmi tak dobrze, że zapewne nie wypali.
- Cz4rny1337
- Moderator
A go nie chciałem, a teraz razem z Samu mają chyba najwięcej bramek na /90 minut w top5 lig - a takie śmiechy z celów transferowych Chelsea, kto by się spodziewał, że scouci wiedzą robią.....

czy jemu zdarza się po kiepskim spotkaniu powiedzieć, że zagrali kiepskie spotkanie?
Magłaja out na kilka tygodni, więc baza wymówek została zaktualizowana, trzymajcie się w tym Manchesterze
Znany przede wszystkim z siedmiu lat gry dla Sheffield United (obecnie klubowy kolega Dragowskiego w Panacie), reprezentant Grecji George Baldock znaleziony martwy w swoim basenie. Miał 31 lat
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Rip
miałem go w fplku rok temu
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

akurat pierwszy raz miał okazję osiąść w Grecji po latach spędzonych na angielskich boiskach a tu taka sytuacja, rip
- ConeyIsland
viaplayu bede tesknił
czekanko na patostreamy z szatni oraz wywiady z ETH
oby jak najwięcej klubów zaczęło kwestionować decyzje tych łysych sędziowskich pał, chociaż i tak chuja się zmieni oprócz wypełnionych sakiewek FA
Tuchel poprowadzi kadrę Anglików
czyli pierwszy nie-Angol od czasów Capello, ciekawie
- ConeyIsland
hehehehe
ajjj czyli jednak nie papszun?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ale angielskie media ładny psychiatryk, chyba większy niż w naszych, jak się okazało że ma być zagraniczny selekcjoner i jak to tak można podważać brytyjską szkole trenerską
Ta jeden typ co mówił że jak to zagraniczny trener będzie trenował Anglię 3 dni wcześniej napisał newsa żeby guardiola ich trenował 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
kiedy ostatni angielski trener wygrał ligę to jakoś ze 3/4 ślizgawkerów jeszcze na świecie nie było
teraz to kto z nich miałby zostać trenerem kadry? sean dyche?
teraz to kto z nich miałby zostać trenerem kadry? sean dyche?
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----