[film] Joker (2019)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] Joker (2019)
dobrze to wygląda
Ta zapowiedź, że ma być co najmniej 15 piosenek w filmie mnie trochę odrzuca i szkoda, że poszli w tę stronę aczkolwiek trzeba dać szansę.
Co ciekawe w 2019 również polska premiera Jokera była 04.10 więc równo po 5 latach.
Co ciekawe w 2019 również polska premiera Jokera była 04.10 więc równo po 5 latach.
Właśnie dobrze, że poszli w musical, bo to przynajmniej będzie jakiś powiew świeżości.
Pierwsza część lubię, chociaż rozumiem krytykę, że to właściwie przeróbka dwóch filmów - Król komedii (1982) i Taksówkarz (1976).
Liczę na to, że ten musical będzie bardzo obłąkany niż pierwsza część i podobnie niektórym zryje banie.
Pierwsza część lubię, chociaż rozumiem krytykę, że to właściwie przeróbka dwóch filmów - Król komedii (1982) i Taksówkarz (1976).
Liczę na to, że ten musical będzie bardzo obłąkany niż pierwsza część i podobnie niektórym zryje banie.
Spoiler
Ktoś widział już kontynuację?
- bialyjelen
-
Alberto 11+
- Zbanowany
Właśnie obejrzałem 2 część. W internecie taki skowyt, że myślałem, że ten film to absolutny gniot. Otóż nie, dla mnie przyzwoity film, po prostu świat się zesrał, że Joker nie okazał się jakby na te czasy ująć sigmą tylko zagubionym Arthurem Fleckiem. Nie dajcie się zwieść ocenom. Końcówka 3 aktu z sądem i samochodami boska. Często będę do niej wracał. Chyba obecnie mój ulubiony film 24, co prawda konkurencja słaba, ale i tak uważam, że ten film to mocne 7/10. Fanem jedynki nigdy nie byłem.