Kaz Bałagane - A nie mówiłem? (2024)
- rozklad_gaussa
Re: Kaz Bałagane - A nie mówiłem? (2024)
ma ktos dostep do tego wywiadu z zulczykiem co mial byc z preorderem? jestem ciekaw jakie tam madrosci wyglosil
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
no ja mam w postaci książkirozklad_gaussa pisze: ↑04 paź 2024, 20:46 ma ktos dostep do tego wywiadu z zulczykiem co mial byc z preorderem? jestem ciekaw jakie tam madrosci wyglosil
Dodano po 1 minucie 22 sekundach:
ale dopiero jutro będę zabierał się do czytania
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
dawaj skany! pewnie i tak za niedługo będą latać, ale szukać nie będzie trzeba 
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
<333
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Nie no ten wywiad to taki na pół gwizdka będzie.
Dokładnie tak , Książę Kasztanmarmolad_k2 pisze: ↑03 paź 2024, 9:44 Ta płyta powinna wyjść dziś, ponieważW kalendarzu świąt nietypowych, 3 października zajmuje wyjątkowe miejsce – to Dzień Kasztana. To święto nie tylko przypomina nam o jesieni, ale również skłania do refleksji nad bogactwem natury, które kasztany symbolizują.
b&b warsaw bylo pozytywnym zaskoczeniem, ale to jest jego najslabsza plyta chyba. no moze chleb i miod byl jeszcze chujowszy
jak na spotifaju po odsluchu ostatniego kawalka automatycznie odpala sie 'poka fejs' czy jakis tam 'narcyz' to czlowiek czuje bol istnienia, ze tu taka zamule zaserwowal
jak na spotifaju po odsluchu ostatniego kawalka automatycznie odpala sie 'poka fejs' czy jakis tam 'narcyz' to czlowiek czuje bol istnienia, ze tu taka zamule zaserwowal
Chleb i miód był o wiele lepszy od tego, single były lepsze do tego parę bengerow jak urodzony w czapce np
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
W czapce urodzony to Książe Nieporządek, a nie Chleb i MIód.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
Przesłuchałem w samochodzie i nic mi w pamięć nie zapadło z tej płyty 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Mi z całej płyty się chyba tylko mój blok spodobał. Co to za featy są z pizdy, ten sztywny Misza wtf
Czasem jak zwrotki są okej to refren tragedia (multisport)
I pytanie do was co to jest "AEROLA" o której nawija Kukon?
Wpisałem w Google i to słowo nie istnieje, wyświetla się miejscowość w Finlandii i jakieś tanie koszulki.
Czasem jak zwrotki są okej to refren tragedia (multisport)
I pytanie do was co to jest "AEROLA" o której nawija Kukon?
Wpisałem w Google i to słowo nie istnieje, wyświetla się miejscowość w Finlandii i jakieś tanie koszulki.
Popi.jaku
@Popi pisalem o tym wczesniej. Ten debil nie umie wymowic aureola
Ciekawe, czy autor adnotacji na geniusie dobrze się czuł, bo tak opisał aerolę
Jeden z odcieni koloru cielistego, tu nawiązujący do atrakcyjnej kobiecej opalenizny
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 02p82m6iw8
Macie i czytajcie
Macie i czytajcie
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
- marmolad_k2
Dzięki, poczytam wieczorem do herbatki 
W kurwe nudny wywiad, zulczyk jesteś jednak marnym pijakiem.
Nic ciekawego, nowego się nie dowiedziałem, oprócz tego, że Kazek kolejny poległy raper po mesie, co zapierdala do pani terapeutki na kozetkę jak tony soprano
Nic ciekawego, nowego się nie dowiedziałem, oprócz tego, że Kazek kolejny poległy raper po mesie, co zapierdala do pani terapeutki na kozetkę jak tony soprano
Nudy, plus momentami to dickriderstwo od Żulczyka wręcz niezdrowe
No i jaki kurwa drugi wywiad w życiu
No i jaki kurwa drugi wywiad w życiu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Nie no, trochę rozwinął to wejście w muzykę, odbiór własnej muzyki sprzed lat czy np. to że takie kawałki jak "On przyszedł tylko podać" to pisane dla beki. Te wątki polityczno-religijne trochę bez sensu i na siłę, ale z takich pytań nie da się wybrnąć w takim formacie. Ta zajaweczka na muzykę i nagrywanie też lekkie zdziwko, te ostatnie płyty brzmią raczej jakby nagrywał 20 kawałków i wrzucał je album, a tu się okazuje, że ma rocznie 2x tyle (tamte to dopiero muszą być z generatora xd).
No też śmieszne, że ksywka Belmondo mu nie przechodzi przez gardło (zakładam, że tutaj był ban od Balagane na te pytania).
No też śmieszne, że ksywka Belmondo mu nie przechodzi przez gardło (zakładam, że tutaj był ban od Balagane na te pytania).
Też zwróciłem uwagę na to, że SCiB było jego zadaniem przełomem, ale po jego wypowiedziach (i pytaniach Żulczyka) można by uznać, że to było jego solo.
Wywiad nawet ciekawy, ale momentami Żulczyk tak mu włazi w dupe, że jeszcze moment i z gardła Kazowi zacznie wystawać jego łeb.
Wywiad nawet ciekawy, ale momentami Żulczyk tak mu włazi w dupe, że jeszcze moment i z gardła Kazowi zacznie wystawać jego łeb.