No nie wydaje mi się.
FAGATA
Re: FAGATA
@saturn Dlaczego osoba dojrzała emocjonalnie miałaby słuchać czegos takiego? 
darkweb zbanowany xddd ciekawe gdzie, w korei północnej chyba
tata saturna zbanowal darkweb wiercac w scianie
Słowo "Ban" to dla każdego racjonalnie myślącego człowieka wyeliminowanie danego zjawiska ze sfery publicznej, czyli chodzi o jak największe utrudnienie dostępu do tej rzeczy. Zaś kompletne wyeliminowanie do zera jakiejś rzeczy. Lub zjawiska.. Przecież to postulaty różnej maści daunów i dyletantów, gdzie na przykładnie lewaków w USA marzą im się stany zjednoczone, w których każda sztuka broni palnej zostanie unicestwiona. . Nawet Hitlerowi nie udało się wszystkich żydów wytępić, tak jak wam multikont rivaldo, ale to przecież nie onacza, że nie został zbanowany. A darkweb nie jest represjonowany głównie ze względu na technologię onion, która pozwala na anonimowość. Przedmiotem kontrowersji są transakcje wykonywane przy jej użyciu. A do czego głównie służy TOR każdy wie. To tak jakby powiedzieć, że przecież nie ma bana na handel kokainą, bo przeważnie na rynku jest stała podaż i można kupić. Chuj, że 3/5 takich deali kończy się KARĄ, sankcjami i więzieniem, bo jest przecież BAN
Aha i jeszcze gwoli ścisłości panie hacker - w WKRLD jest darkweb i ma się dobrze, korzystają z niego zarówno cywile, jak i aparat państwowo-wojskowy.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2024, 12:46 przez 4-HO-MET, łącznie zmieniany 2 razy.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
nieinwazyjny softsaturn pisze: ↑29 cze 2024, 22:56 mnie dali wolną rękę i skończyło się tak, że w 6kl. podstawówki oglądałem np. jak para wspólnie się obsrywa, a pod koniec on obmywa jej twarz strumieniem moczu
dzisiaj na fali posta kobrychłopca wróciłem do tego filmiku i jest totalnie nieinwazyjnym softem, ale wtedy, na dwunastoletnim saturnie musiał odcisnąć piętno
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

- marmolad_k2
To obrzydliwy film dla człowieka, ale dla Saturna normalny.
Dobrze ze saturn nie ma dziewczyny, bo w ramach romantycznych pieszczot casualowo smarowalby ją kałem a następnie dusił stringami matki
I nosiłby w tornistrze (bo portfela nie ma, skoro nie posiada żadnej kasy) zdjęcie Kitty jak stara gacha w portfelu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
mega glowup ostatnio Fagata zrobiła i zaczyna mnie kręcić
w końcu jest real baddie z pewnością siebie
w końcu jest real baddie z pewnością siebie
przecież ona jest odwrotnością glowupu odkąd zachciało sie jej robić cosplay cygańskiej striptizerki 
Śniło mi się dzisiaj że fagacie jebie z pizdy
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
ja jestem Fagata jebie śledziem aż pod Konin / osiągam ten stan bo nie myje swoich dłoni
Tak w sumie to nic do niej nie mam. Menadżer influencerki skumał, że piosenki z rapem to dzisiaj standard dający przychód więc idzie z prądem.
Tak w sumie to nic do niej nie mam. Menadżer influencerki skumał, że piosenki z rapem to dzisiaj standard dający przychód więc idzie z prądem.
- marmolad_k2
Wciąż gówno, ale chociaż czymś się różni od poprzednich.
!!! MALIK POCISNĄŁ FAGATĘ NA INSTAGRAMIE !!!
Malik powiedział, że nie nagra z Fagatą bo przez nią rozpadła się jego relacja z fajną dupką którą mega się zajarał, a Fagata naopowiadała jej że Malik należy do niej i ta dziewczyna skończyła z nim znajomość!!!
Malik powiedział, że nie nagra z Fagatą bo przez nią rozpadła się jego relacja z fajną dupką którą mega się zajarał, a Fagata naopowiadała jej że Malik należy do niej i ta dziewczyna skończyła z nim znajomość!!!
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
- zemsta1camzata
paluch już się wypowiedział na ten temat?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta