Bambi
- zemsta1camzata
Re: Bambi
Ja jadłem. Spoko, ale więcej bym nie zamówił
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
W tym numerze czekała na swoją twarz na bilbordach, no i długo nie musiała czekać.Korben Dallas pisze: ↑16 wrz 2024, 16:09 Wiedziałem, że ona ma obecnie spory fejm, ale że nie aż taki:
https://www.cgm.pl/news/w-mcdonalds-nie ... awu-bambi/
W ogóle próbował ktoś tego?
Reklama w tv strasznie słaba, a zestawu nie spróbuję.
cyk
- zemsta1camzata
Ona czort z mordy podobna do Bambi
szpara między zębami coś jak Josef a nie Barbie
szpara między zębami coś jak Josef a nie Barbie
jaki dresscode? w klubie w dresach
Fajna dupa fajny cyc
No a w głowie wielkie nic
Bambi
No a w głowie wielkie nic
Bambi
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
Jak patrze na ta jej fryzure i na tamorde to smiac mi sie chce
A z tym pierdoleniem wszedzie o sosie od bambi z mc donalda, mnie powoli zaczyna to wkurwiac, bo ile mozna jedno i to samo?
Nudne tracki i nudny ten rap nie powiem chujowa w strone to wszystkie idzie
A z tym pierdoleniem wszedzie o sosie od bambi z mc donalda, mnie powoli zaczyna to wkurwiac, bo ile mozna jedno i to samo?
Nudne tracki i nudny ten rap nie powiem chujowa w strone to wszystkie idzie
- gods bidness
Mnie to dziwi, bo Nad nią cały sztab ludzi pracuje od marketingu wizerunku i wszystkiego, a tą fryzurę jej dobrali taka, że w ogóle do niej nie pasuje. Te przylizane kosmyki wyciągnięte z grzywki ogólnie słabo wyglądają i głupia to jest moda, ale jakimś Murzynkom może bardziej pasuje. Jej absolutnie. Ona jakąś klasyczną pięknością to na pewno nie jest, ale jak ją dobrze wystylizować, to będzie wyglądać w miarę dobrze. A tutaj zonk.

czy Ty kaczor jesteś szczęśliwy?
Też mi się to skojarzyło z tą fryzura od murzynow i jej to w chuj nie pasuje i wyglądanie to śmieszniegods bidness pisze: ↑01 paź 2024, 12:55 Mnie to dziwi, bo Nad nią cały sztab ludzi pracuje od marketingu wizerunku i wszystkiego, a tą fryzurę jej dobrali taka, że w ogóle do niej nie pasuje. Te przylizane kosmyki wyciągnięte z grzywki ogólnie słabo wyglądają i głupia to jest moda, ale jakimś Murzynkom może bardziej pasuje. Jej absolutnie. Ona jakąś klasyczną pięknością to na pewno nie jest, ale jak ją dobrze wystylizować, to będzie wyglądać w miarę dobrze. A tutaj zonk.
![]()
quote=2do5 post_id=1022913 time=1727781078 user_id=318]
masz ty Boga Palucha w sercu?
[/quote]
Nie wiem kto tego palucha jeszcze słucha, bo po nagraniu z tym smieciem tovaritcha powinien zniknąć na dobre
Dobra chuj wbijam te posty, nie da cię ogarnąć to na tel i muszę na kompa wejść podporządkować to wszystko także elo z fartem i głowa do gory no i jebać tego cwela p diddiego, jayza i beyonce , specjalnie z małej litery, który wiedzieli i odpowiadają za handel z ludźmi, więc jebał ich pies i dobrze że teraz będą zamykać na cwelarnie
- przedszkolanek
polska fka twigs
- Karko_Nape
I to jest współpraca. Pierwsze ciuchy od Mcdonalda na świecie a nie jak mata 2756 artysta co se zrobił chujowe kicksy.