Tenis
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Tenis
https://eurosport.tvn24.pl/tenis/wta-ci ... XuQuplhZqg
Nie jestem specjalistą od przepisów, ale chyba są jakieś kary jeśli Iga zrezygnowała by z jakiegos ważnego turnieju, prawda??
Nie jestem specjalistą od przepisów, ale chyba są jakieś kary jeśli Iga zrezygnowała by z jakiegos ważnego turnieju, prawda??
krzywa akcja z tym Sinnerem czy jak się do tego odnosicie? Czy gdyby nie był wysoko w rankingu a w strukturach ATP wysoko nie byli postawieni jego rodacy to byłby bardziej ukarany?
Ostatnio zmieniony 21 sie 2024, 0:11 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- the badman
- Artysta
Ciężko to w sumie ocenić ale pewnie jakiś inny gośc by wpadł na długo. Plus forma Sinnera nagle z top10 do Top1-3 mnie zaskakiwała
-
peterkurten
Jebać ATP, Majchrzak też nieumyślnie zażył środki dopingujące i został potraktowany zgoła inaczej. Dobrze, że tenisiści wyrazili swoje niezadowolenie po tej sytuacji, a Janika jebać.
Iga kończy współpracę z Wiktorowskim
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Korben Dallas
O co chodzi, że Iga wycofuje się z każdego kolejnego turnieju?
I ten ruch ze zwolnieniem trenera chyba dobry, ale co z jej panią psycholog?
I ten ruch ze zwolnieniem trenera chyba dobry, ale co z jej panią psycholog?
Anybody else want to negotiate?
+1, ale dołączam się do pytania @mas o pozycji Abarmowiczowej w sztabie Igi, o chuj tam chodzi, że ta typiara ciągle tam jest.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no widziałem opinie że ma ważniejszą pozycję od trenera tam i tu ludzie doszukują się zgrzytu ale to taki skrót z X, nie znam lore uniwersum Igi Świątek a tym bardziej sztabów szkoleniowych
nigdy nie byłem wielkim fanem, ale bezapelacyjnie goat mączki
swoją drogą w takich chwilach człowiek uświadamia sobie jaką maszyną jest Djoko, nie wierzę nawet, że przy obecnych obciążeniach treningowych oraz intensywności gry Alcaraz się do niego zbliży tenisową długowiecznością, chociaż kibicuję
Vamos Rafa, to teraz może posadka w Realu
swoją drogą w takich chwilach człowiek uświadamia sobie jaką maszyną jest Djoko, nie wierzę nawet, że przy obecnych obciążeniach treningowych oraz intensywności gry Alcaraz się do niego zbliży tenisową długowiecznością, chociaż kibicuję
Vamos Rafa, to teraz może posadka w Realu
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- the badman
- Artysta
Jako fan Guilermo Corii na zawsze będe wspominał jego epickie pojedynki z Rafą
Piękna kariera, dzięki za wszystko Rafa. Alcaraz przejmie pałeczkę
Piękna kariera, dzięki za wszystko Rafa. Alcaraz przejmie pałeczkę