Kaz Bałagane - A nie mówiłem? (2024)
Re: Kaz Bałagane - A nie mówiłem? (04.10.2024) [Zapowiedź]
mam tak samo. red flag bardzo spoko, brzmi nawet jak lot, nie?, ale reszta generyczna do bolu
Propsy. powroty i porównywanie do starych albumów, potem hejt. Standard wśród słuchaczy
Brzmi to bardzo dobrze, w Kazika stylu i dalej lepiej niż wiekszość sceny.
Brzmi to bardzo dobrze, w Kazika stylu i dalej lepiej niż wiekszość sceny.
pojebane bo przeciez płyta z tamtego roku była bardzo dobra, a tu takie nudy
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- marmolad_k2
No dokładnie, dla mnie jedna z najlepszych płyt postnarkopopwych.
No i co w tym złego, tym bardziej że niegdyś sam przodował w wyśmiewaniu bylejakości i nudnych tekstów, to chyba można go rozliczać własną miarą
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
śmiechowi są ci drillowcy na końcu
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
to w sumie ciekawe, bo faktycznie jest salwa negatywnych komentarzy, więc jednak fani niektórych artystów słuchają jeszcze muzyki a nie ksywek
gdyby podobne średnie/słabe gówno wypuścił jakiś Oskar83 albo Quebo, to panie, nikt by złego słowa nie powiedział, oprócz slizgawki wiadomo
ale go grillują xD
- marmolad_k2
Ta płyta powinna wyjść dziś, ponieważ
W kalendarzu świąt nietypowych, 3 października zajmuje wyjątkowe miejsce – to Dzień Kasztana. To święto nie tylko przypomina nam o jesieni, ale również skłania do refleksji nad bogactwem natury, które kasztany symbolizują.
Moze byc ten ostatni singiel, zwrotki takie sobie ale refren buja. Na razie bardziej props niz hejt odemnie, kolega powiedzial, red flag i multisport kozackie numery a pewnie sluchajac plyty w calosci to juz nawet ten kawalek z kukonem jakos przejdzie.
Tez nie spodziewalem sie tych komentow na yt ale no taki sie seed wylosowal
Tez nie spodziewalem sie tych komentow na yt ale no taki sie seed wylosowal
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Spoiler
MalinowyJogurt pisze: ↑14 kwie 2020, 22:48Znowu podbijam mojego człowieka @Whtn Kazowi się troszkę w główce poprzestawiało, zdecydowanie wolałem go jak nawijał wersy w stylu "Każdy Twój ziom z japy to informatyk" czy chociażby wyśmiewał tych co popijają paluszki sokiem na melanżach na pierwszym bucu. Jego siłą była prostota i wyśmiewanie typowych patusiarskich kolegów i koleżanek z własnego grona "Ona pyta się czy znam Paktofonikę? Widzę porywający dialog, właśnie tak pozdrawiam wszystkie bystre co się walą. Słuchałeś sobie o małolaciku, który był na chacie u dupeczki, starzy za ścianą a i tak się podawało i była lekka śmiechawka i utożsamianko, a teraz jest śmiechawka i zażenowanko patrząc co on z siebie robi. Nie w tą strone jacaWhtn pisze: ↑14 kwie 2020, 20:22 Za dużo moralizatorstwa u niego ostatnio i chyba za mocno wkręcil sobie fazę ze on to jest poważny TEKSCIARZ, podkreślam TEKSCIARZ i chyba zapomniał co było jego największą siłą, no szczerze brakuje mi tego prostacko burackiego pierdolenia o robieniu ruchów i jeżdżeniu taksówką z huggo bucca 2
JAKIEŚ KURWA FARFOCLE MAM W ZUPIE
DAWNO ZAROBIONY A TY W DUPIE
Bałagane nie gej party z mefą
wkurwia mnie kiedy koleżanka beton
chyba naczytała się trochę zmierzchu
zajarana że wampiry się nie pieprzą
MalinowyJogurt 2
informatycy mogą wytrenować modele AI które go zastąpią a jego samego zamknąć w pakamerze z jongmenem więc niech uważa na wersy
no ja jakos nie slyszalem fobos zeby dubaj i zajebiste zycie w dubaju guci steki szybkie ałtka motoruwki jedzonko panienki torebki lui wi dupeczki w dubaju wymyslilo ai takze nie badz taki do przodu z tym ze zastapia jongmena bo nie ma szans na to
!
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Dodano po 37 sekundach:
Juz dropneło
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
ciągmen będzie akurat prawdziwy w pakamerze z 25-ma cyganami czekał na kazka
Po szkole fajny bicik ma
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
- rozklad_gaussa
czesc legendarnego fristajlu poldona dla balagana wjebac do takiego czegos ehh
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.