Bonson - Baletmistrz (2024)
Re: Bonson - Baletmistrz (2024)
posluchalem jeszcze troche i nawet bardziej mi sie podoba. bylo pare postow, ze wyglada to na plyte zrobiona na odpierdol, ale watpie - pewnie takie wrazenie wynika z tego, ze to kolejna jego plyta o tym samym, czyli nic konkretnego, kolejna porcja rozkmin awanturnika z depresja - albo to lubisz albo nie, ale technicznie to jest tak dobrze poskladane, ze nie sadze, zeby dalo sie pisac takie wersy od niechcenia. zmienia sobie flow jak chce, wielokrotne sie pietrza, a co wazne jednoczesnie ma to taki niewymuszony, melodyjny sznyt, duza sztuka
tylko no te featy zgodnie z przewidywaniami wszysciutkie do wyjebania
tylko no te featy zgodnie z przewidywaniami wszysciutkie do wyjebania
Dobra, osłuchałem się już wystarczająco
Single > płyta
Refren i bit w Byle jak
Niech ktoś tylko wypierdoli Małacha pls, przecież tam prawie każdy raper by sobie lepiej poradził.
Lokals only i Last Dance siedzi
Baletmistrz do wyjebania, Nie ma za co też przez Izabelkę
Ogólnie fajne followupy do swoich wersów, Jaca dał dobre klimatem ala noon bity, Bonson zajebiście sobie leci, ale faktycznie sporo wersów zapychaczy albo że sobie sam bit leci.
Jak na polski rap 2k24 bardzo dobra płyta, jak na Bonsona tylko przyzwoita
A, no i nie zrobili nawet oficjalnego odsłuchu na kanale (jest tylko playlista). Przez co reszta płyty jest ujebana z zasięgów przez youtube
Single > płyta
Refren i bit w Byle jak
Niech ktoś tylko wypierdoli Małacha pls, przecież tam prawie każdy raper by sobie lepiej poradził.
Lokals only i Last Dance siedzi
Baletmistrz do wyjebania, Nie ma za co też przez Izabelkę
Ogólnie fajne followupy do swoich wersów, Jaca dał dobre klimatem ala noon bity, Bonson zajebiście sobie leci, ale faktycznie sporo wersów zapychaczy albo że sobie sam bit leci.
Jak na polski rap 2k24 bardzo dobra płyta, jak na Bonsona tylko przyzwoita
A, no i nie zrobili nawet oficjalnego odsłuchu na kanale (jest tylko playlista). Przez co reszta płyty jest ujebana z zasięgów przez youtube
Tak zgadzam się, istna rewelacja. Takiego Bonsona chce się słuchać
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
- MalkoNTENT
Też tak mam. Mój ulubiony Bons w refrenie na byle jak. Poza singlami słabo to siadło, nawet fajnie się słucha, ale mało co zapada w pamięć.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Ta płyta jest sztosem! Nie dopierdalajcie się bo nie ma do czego. Przecież słuchacze czekają właśnie na takiego Bonsona, w takim wydaniu. To jest dokładnie to czego oczekuję słuchacz który czuje temat. Chcesz posłuchać pozytywnego rapu? Włącz sobie mambi.
- Bryx Fenrir
Bardzo dobra jest ta płyta. Last Dance chyba mój ulubiony kawałek, ale generalnie dużo słabych momentów nie ma. Może jej RV nie jest jakiś kosmiczny, jednak nie zgodzę się, że jest to produkcja zrobiona na odpierdol. Wydaje mi się, że trochę za wcześnie wyszła, jakby to był listopad weszłaby jeszcze lepiej
- FruitOffTheWall
last dance i lokals only kurwa mać ale numery

rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
no, te kilka najlepszych numerow (oprocz wymienionych przez ciebie dodalbym jeszcze serce na dloni i la haine) to jest naprawde wykurwisty poziom. z calej plyty balagana niczego nie chce sie tak zapetlac, jak ich
po kilku kolejnych odsłuchach i z perspektywy mojej opinii na poprzedniej stronie, raczej in plus niż minus, Last Dance to numer, do którego się mocniej przekonałem, tylko Lokals Only wciąż nie siedzi
Last dance, Byle jak (jak hejtowałem refreny to ten jest mega dobry), Lokals only, Instastory, Nibylandia, La Haine
Te numery wleciały na playliste i uwazam, że są zajebiste, reszta na razie nie siadła jakoś mocno
Dalej uważam, że to płyta troche na odpierdol, po prostu moim zdaniem Bonsa stać na więcej, a że to lepsze i tak niż 99% sceny to inna sprawa
Te numery wleciały na playliste i uwazam, że są zajebiste, reszta na razie nie siadła jakoś mocno
Dalej uważam, że to płyta troche na odpierdol, po prostu moim zdaniem Bonsa stać na więcej, a że to lepsze i tak niż 99% sceny to inna sprawa
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bonson – Last Dance (prod. KPSN)
winszuje pomyslu, zeby do takiego numeru zrobic klip polegajacy na tym, ze jakas lambadziara wije sie przez 3 minuty na tle bialej sciany 
prawie tak dobry, jak klip do Naomi ze Sławamiwinszuje pomyslu, zeby do takiego numeru zrobic klip polegajacy na tym, ze jakas lambadziara wije sie przez 3 minuty na tle bialej sciany
- Ezio_Wroclaw
Siema, a sobie pierdolnąłem recenzję "Last Dance"
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
siema @Ezio_Wroclaw, co u ciebie?
Jak coś to na koncercie z tej płyty grał dziś:
Byle jak, La Haine, Instastory, Lokals only, Serce na Dłoni i na koniec Last Dance.
Oprócz tego: Wariacie, Lepiej nie pytać, Pozory, Tam mnie spotkasz, Chcesz mnie poznać, To znowu BS, Żyć zawsze, Coś Więcej, któryś luzak z Izabelką i coś mega starego.
Mogło też być Jak Pięknie na początku, bo tak zawsze zaczynał, ale szukałem miejsca do parkowania standardowo.
Jakiś małolat wyciągnął kartkę, chyba czy może być hypemanem i Bonson zaprosił go na jeden numer na scenę, więc spoko
Byle jak, La Haine, Instastory, Lokals only, Serce na Dłoni i na koniec Last Dance.
Oprócz tego: Wariacie, Lepiej nie pytać, Pozory, Tam mnie spotkasz, Chcesz mnie poznać, To znowu BS, Żyć zawsze, Coś Więcej, któryś luzak z Izabelką i coś mega starego.
Mogło też być Jak Pięknie na początku, bo tak zawsze zaczynał, ale szukałem miejsca do parkowania standardowo.
Jakiś małolat wyciągnął kartkę, chyba czy może być hypemanem i Bonson zaprosił go na jeden numer na scenę, więc spoko
Duzo osob na koncercie?
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
120-150 osób? Raczej max
Wybiera się ktoś na koncert w Krakowie?