Mata
- FruitOffTheWall
Re: Mata
Czemu on sie zachowuje tak dziwnie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Najgorsze jest to, że ja np serio nie mam pomysłu kogo lepszego mógłby wziąć u nas taki Adidas z nie-sportowców niż ten przepalony banan będący już za górką kariery
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
- Karko_Nape
Że jeszcze nikt nie wspomniał że te buty są chujowe
- Karko_Nape
Adidas strzał w stopę, to już lepiej bambi było wziąć, na pewno lepsze perspektywicznie.
Tak, ale w krajach postsowieckich, zwłaszcza tych które transformacje ustrojowa przeprowadziły dość łagodnie, jest to na niespotykaną skalę
- yungXpaproch
but totalnie nijaki ale shawty move your body andale
Ale przeciez on klamie to nie jest zaden jego model tylko kolaboracja kolorystyczna na istniejacym modelu campus 80. XD myslalem, ze serio dostal swoj model od podstaw. Tysiace o wiele mniejszych podmiotow mialo kolaboracje na istniejacym modelu xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- Karko_Nape
W sumie jak się nad tym chwilę zastanowiłem to wydaje mi się że to było tak że matczak pewnie jakieś pokurwione buciki chciał zrobić ale usłyszał
No to matczak zamiast unieść się honorem to powiedział ok i wybrał se czerwoną podeszwe (no bo wiecie biało-czerwone w sensie że Polska jebany jaki sprytny) i jakąś chujową buźke. Brawo mataCEO adidas pisze: Słuchaj robaku nie będziemy otwierać nowej linii produkcyjnej bo coś ci się usrało na beret, tutaj masz campusy a tutaj listę rzeczy które można zrobić z butami bez większych kosztów którą przygotował nasz dział marketingu. Jak się nie podoba to wypierdalaj
z tym bialo czerwonym jak flaga to nie pomyslalem i to akurat spoko, tylko ciekawe czy sam zainteresowany o tym pomyslal i czy beda to w ten sposob promowac, ze pierwsza polska kolaboracja i polska flaga, jesli tak to elegancko tego
świadomość swojej ignorancji
- Karko_Nape
Myślałem że jako naród już wyrośliśmy z takiego dziecięcego nacjonalizmu
Nie ma opcji, jesteśmy w 99% białym krajem. Unoszenie się takimi wartościami jest dla brudasów z haiti albo innego gówno kraju a nie dla Polaka.