Kaczy - Drillowanie rąk nie brudzi EP (2022)
Re: Kaczy - Drillowanie rąk nie brudzi EP (2022)
Jakim cudem on w ogóle jest na wolności ? Kolejny git w Koronie , który po wpłaceniu kaucji(czytaj strzale z ucha) wychodzi z puchy i czeka na sprawę, która będzie za 3 lata a skończy się bransoletą albo zawiasami, to samo og Olgierd i kac bakłażane. Chyba wujek western z Poznania wam powinien udzielić lekcji
Co Ty pierdolisz wpłacenie kaucji to strzał z ucha? Jakby było coś nie tak to by mial jechane więc nie pisz farmazonów, życzysz komuś puchy? A jarasz się pewnie gangsterami z ameryczki, Kaczy trzyma poziom od lat i jest autentyczny idz sobie posłuchaj Alberto jak strzela z palców albo Josefa jak wyrzuca chamów z okien
siemka kaczy fajnie ze go wyjasniles! poZDR
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Jeżeli wychodzi za takie ilości za kaucją, to jest chuja nie autentyczny, bo za takie ilości się nie wychodzi za kaucją. Normalnie za takie akcje jest pucha i to dwucyfrowa, ale poczekamy do sprawy i zobaczymy jak się to skończy, jeżeli nie tak jak pisałem, to wtedy będziesz mógł wirazkowac razem z gitem kaczym.
a puchy nikomu nie życzę, tylko wkurwiaja mnie gity co pozują na gita w koronie a razem z naczelnikiem makowca wpierdalaja
a puchy nikomu nie życzę, tylko wkurwiaja mnie gity co pozują na gita w koronie a razem z naczelnikiem makowca wpierdalaja
- scam_sakawa
Kaczy wykurwia na harem?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Stanowisko Kaczego:

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Pewnie w areszcie zabierali mu obiady i dlatego tak zmarniał
styl zakręcony jak czas akkusativ
Skąd wiesz jakie on ma konkretnie zarzuty? Nie będę się z Tobą kłócić, ale ilości są pewnie do całej grupy a nie do niego samego, jakby miał takie ilości postawione to by jie wyszedł za kaucją, radziłbym nie wierzyć we wszystko co piszą portale, poza tym jakby się źle zachowal schował by się w cień byłby ciśnięty i nie nagrywałby nowych numerów to nie stany i nie 69Ema pisze: ↑27 wrz 2024, 15:27 Jeżeli wychodzi za takie ilości za kaucją, to jest chuja nie autentyczny, bo za takie ilości się nie wychodzi za kaucją. Normalnie za takie akcje jest pucha i to dwucyfrowa, ale poczekamy do sprawy i zobaczymy jak się to skończy, jeżeli nie tak jak pisałem, to wtedy będziesz mógł wirazkowac razem z gitem kaczym.
Kaczy Proceder - Pruj się (prod. Wroobel x Mattz Fresh)
https://www.youtube.com/watch?v=YbaTZ4SCvGA
https://www.youtube.com/watch?v=YbaTZ4SCvGA

Kaczy x @wrubel ? Niezle ornitologiczne kolaboracje
świadomość swojej ignorancji
A jednak. Niezły wątek o Kaczym w wywiadzie z Haniorem:OmarStooleyman pisze: ↑21 gru 2022, 22:49 On ma taki książę kapota vibe, nie wierzę ani trochę w tę przewózkę, ale jego okrągła mordka zawsze cieszy
- marmolad_k2
Zawsze niesamowicie kisnę, gdy widzę nazwę tej płyty.
- erotsreppir
Straszny jest ten wywiad, prowadzący ma problemy z czytaniem pytań oraz ich zrozumieniem ale poświęciłem się i przeleciałem na przyspieszonym tempie. O Kaczym jest pod koniec, Hanior opowiada że Kaczy od zawsze był ulicznikiem, chuliganem i ostrym chłopakiem, biegał z kosą po ulicy i nie raz nią częstował ludzi, przez jedną taką akcję musiał spierdalać z Polski bo pochlastał kogoś z plecami. Co ciekawe, kiedyś pociął Włodiego za to odbicie mu panny
jebany bandzior
- erotsreppir
Czyli w sumie nic nowego nie powiedział. O tym, że Duck Procedure był ulicznikiem i że spierdalał za granicę po akcji z nożem, to temat znany od dawna.
Ta akcja z Włodim... brzmi jak farmazon. Trzymali się mocno razem w latach 1996-1998. W 2000 Kaczy musiał być już ładnie zadomowiony za granicą, bo mówi o tym skit na pierwszej płycie WWO. W czasach nowożytnych wygląda na to, że trzymają sztamę.
Także okno na chlaśnięcie Włodka wypadałoby między Skandalem a wyjazdem do UK - w szczycie sprzętowych przygód Kaczego. I co, Włodi okazał się ciumciokiem i się pogodzili? Nie do końca to kupuję.
Ta akcja z Włodim... brzmi jak farmazon. Trzymali się mocno razem w latach 1996-1998. W 2000 Kaczy musiał być już ładnie zadomowiony za granicą, bo mówi o tym skit na pierwszej płycie WWO. W czasach nowożytnych wygląda na to, że trzymają sztamę.
Także okno na chlaśnięcie Włodka wypadałoby między Skandalem a wyjazdem do UK - w szczycie sprzętowych przygód Kaczego. I co, Włodi okazał się ciumciokiem i się pogodzili? Nie do końca to kupuję.
A w temacie o ukrytych bananowcach z początku polskiego rapu nie okazało się, że Włodi był jednym z nich? xD Więc tak, wybaczył Kaczemu, bo nie był aż tak twardy i nie miał takich pleców na dzielni żeby postawić się potężnemu ulicznikowi
- erotsreppir
To w sumie też brzmi legitnie.
Powiedziałbym, że pewnie nigdy się nie dowiemy, ale w ostatnich latach jest moda na kłapanie dziobem w internecie. Jeszcze może wypłynie ta dupeńka, o którą się poczubili.
Powiedziałbym, że pewnie nigdy się nie dowiemy, ale w ostatnich latach jest moda na kłapanie dziobem w internecie. Jeszcze może wypłynie ta dupeńka, o którą się poczubili.
37 minutaerotsreppir pisze: ↑06 paź 2025, 11:33w której sek, bo przecież nie będę słuchać ponad 40 minut stękania tych półmózgów
To na pewno było bardzo dawno temu, kto spędził trochę życia na osiedlu a nie w szafie, ten wie, że czasem z ziomkami też się miało różne konflikty a po czasie odchodziły w niepamięć, oczywiście jeżeli obie strony tego chciały chociaż nie wiem czy byłbym w stanie wybaczyć komuś że mnie pociachał.erotsreppir pisze: ↑06 paź 2025, 20:21 To w sumie też brzmi legitnie.