Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Korben Dallas

Re: Transfery

Post autor: Korben Dallas »

Ale on się żegnał z kibicami po tym jak go nie chcieli w klubie, najpierw go "wyrzucili", potem ogłosił zakończenie kariery, to nie było tak, że go tam dalej widzieli w składzie (kibice oczywiście tak, ale nie zarząd), a on się uparł i chciał skończyć
Anybody else want to negotiate?
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

No przecież skończył, a na siłę nie chciał pewnie szukać klubu żeby być nr2 lub grać w słabszym klubie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ja też jestem w opcji, że trochę słabo wyszło, wolę konsekwentnych ludzi. A tak to zalatuje trochę Najmanem albo innym Adamkiem - kończę, kończę, chyba że dają dobrą ofertę to nie kończę.
Pewnie na reprezentację też go namówią
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

wielki wizjoner pan selekcjoner probierz wszystko przewidzial
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
TruthTeller

Post autor: TruthTeller »

potter pisze: 26 wrz 2024, 7:33 Ja też jestem w opcji, że trochę słabo wyszło, wolę konsekwentnych ludzi. A tak to zalatuje trochę Najmanem albo innym Adamkiem - kończę, kończę, chyba że dają dobrą ofertę to nie kończę.
Jak Najmanem czy Adamkiem. Jakby Szczęsny wrócił by ratować Real Betis czy Bournemouth to może byłyby zalążki by o tym myśleć, a tu jednak sytuacja kontrastowa, jak ściąganie Bonda z emerytury, odszedłeś w fenomenalnej formie, na swoich zasadach, nie rozmieniałeś się na drobne. Obecnie siedzisz sobie wygodnie w fotelu, palisz fajeczke i odzywa się do Ciebie jeden z największych klubów świata, żebyś uratował mu dupę. Zapewne dołożysz kolejny puchar do gabloty, pomachasz wszystkim jak papaj i wrócisz do siedzenia przed kominkiem z fajeczką, zostawiając po sobie postać zbawcy.
No chyba, że zagra padakę i będzie zupełnie nie w formie to wtedy tak :rotfl:
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

potter pisze: 26 wrz 2024, 7:33 Ja też jestem w opcji, że trochę słabo wyszło, wolę konsekwentnych ludzi. A tak to zalatuje trochę Najmanem albo innym Adamkiem - kończę, kończę, chyba że dają dobrą ofertę to nie kończę.
Ty serio właśnie porównałeś go do Najmana czy Adamka? :lol: Barcelona sama się do niego odezwała, bo jest zdesperowana i zaproponowali mu bycie pewną jedynką. Nie poszedł też po hajs, tak jakby to było w przypadku pójścia do Arabów. Dawno nie widziałem tak idiotycznego porównania :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

no kurwa nie mógł w Polsce popykać? :lol:
Śnieg Garbatym Nosom
samcro

Post autor: samcro »

wujot pisze: 26 wrz 2024, 10:07 no kurwa nie mógł w Polsce popykać?
lepiej w fajniejszym klimacie popykać.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
potter

jAg pisze: 26 wrz 2024, 9:57
Ty serio właśnie porównałeś go do Najmana czy Adamka? :lol: Barcelona sama się do niego odezwała, bo jest zdesperowana i zaproponowali mu bycie pewną jedynką. Nie poszedł też po hajs, tak jakby to było w przypadku pójścia do Arabów. Dawno nie widziałem tak idiotycznego porównania :lol:
Przecież sam Szczęsny w wywiadach mówił, że głównie pieniądze mu mogły zmienić decyzję, a nie tam puchary i wielki klub, bo z takich miał oferty (prawda ze głównie na dwójkę i może to było kluczowe, że pobroni przy okazji skoro i tak mieszka w Hiszpanii). I że jedynie chciał do tej Arabii iść, bo tam by w chuj zarobił, no ale się coś wysypało.
tacocabana

Post autor: tacocabana »

Krycha to moglby do Areczki wrocic
j6k
Bakan

Post autor: Bakan »

@@potter
Oczywiście, że kluczowym jest to, że Barca chce go na jedynkę. On po prostu nie był zainteresowany grą w słabszym europejskim klubie niż Juve i też nie chciał być dwójką w mocnym, a tylko takie opcje miał.

A pieniądze, które mogły zmienić jego decyzje, to tylko te z gatunku stratosferycznych a w Barcy takich nie ma. On tam idzie dla funu, którego nie miałby w jakimś Lazio lub będąc bramkarzem numer dwa w topowym klubie.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

No w Arsenalu jako rezerwowy miałby większy hajs niż dostanie w Barcelonie.

Ja jestem ciekawy czy poszedłby na dwójkę do Realu, bo przecież Lunin do końca okienka się zastanawiał czy zostać czy pójść gdzieś grać.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

2do5 pisze: 25 wrz 2024, 13:41 no a Manchester nie potrafi w zakupy więc pewnie za jakieś dwa-trzy lata opierdolą im Valverde w promocyjnej cenie 120 milionów
xD
Jeśli jakiś klub za Fatiego dawał 100 mln to musiały być to moje diabełki :rotfl:
Ansu Fati to zawodnik, któremu swego czasu wróżono wielką przyszłość. Według informacji podawanych na łamach „The Athletic” w 2020 roku FC Barcelona dostała od Manchesteru United propozycję sprzedaży młodego gwiazdora. Oferta opiewała na 100 milionów euro.
Awatar użytkownika
Groszek

Wpadłem na pomysł rodrygo chelsea, a palmer do Realu pięknie by to wyszło co :oops:
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Szczęsny oficjalnie w Barcelonie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
potter

Pogba wraca, ban skrócony, od stycznia może trenować z Juve
Mider

Post autor: Mider »

pewnie po 2 tygodniach sie połamie
Awatar użytkownika
Groszek

Klopp w redbullu
Spoiler
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Marsylia zainteresowana Pogbą :lol:
piękny skład tam mają
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Powinni jeszcze dobrać do tego wszystkiego Big Sama Allardyce’a ale by to hulało
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
ODPOWIEDZ