Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Korben Dallas
Re: Transfery
Ale on się żegnał z kibicami po tym jak go nie chcieli w klubie, najpierw go "wyrzucili", potem ogłosił zakończenie kariery, to nie było tak, że go tam dalej widzieli w składzie (kibice oczywiście tak, ale nie zarząd), a on się uparł i chciał skończyć
Anybody else want to negotiate?
No przecież skończył, a na siłę nie chciał pewnie szukać klubu żeby być nr2 lub grać w słabszym klubie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ja też jestem w opcji, że trochę słabo wyszło, wolę konsekwentnych ludzi. A tak to zalatuje trochę Najmanem albo innym Adamkiem - kończę, kończę, chyba że dają dobrą ofertę to nie kończę.
Pewnie na reprezentację też go namówią
Pewnie na reprezentację też go namówią
- bialyjelen
wielki wizjoner pan selekcjoner probierz wszystko przewidzial
- TruthTeller
Jak Najmanem czy Adamkiem. Jakby Szczęsny wrócił by ratować Real Betis czy Bournemouth to może byłyby zalążki by o tym myśleć, a tu jednak sytuacja kontrastowa, jak ściąganie Bonda z emerytury, odszedłeś w fenomenalnej formie, na swoich zasadach, nie rozmieniałeś się na drobne. Obecnie siedzisz sobie wygodnie w fotelu, palisz fajeczke i odzywa się do Ciebie jeden z największych klubów świata, żebyś uratował mu dupę. Zapewne dołożysz kolejny puchar do gabloty, pomachasz wszystkim jak papaj i wrócisz do siedzenia przed kominkiem z fajeczką, zostawiając po sobie postać zbawcy.
No chyba, że zagra padakę i będzie zupełnie nie w formie to wtedy tak
Ty serio właśnie porównałeś go do Najmana czy Adamka?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Przecież sam Szczęsny w wywiadach mówił, że głównie pieniądze mu mogły zmienić decyzję, a nie tam puchary i wielki klub, bo z takich miał oferty (prawda ze głównie na dwójkę i może to było kluczowe, że pobroni przy okazji skoro i tak mieszka w Hiszpanii). I że jedynie chciał do tej Arabii iść, bo tam by w chuj zarobił, no ale się coś wysypało.jAg pisze: ↑26 wrz 2024, 9:57Ty serio właśnie porównałeś go do Najmana czy Adamka?Barcelona sama się do niego odezwała, bo jest zdesperowana i zaproponowali mu bycie pewną jedynką. Nie poszedł też po hajs, tak jakby to było w przypadku pójścia do Arabów. Dawno nie widziałem tak idiotycznego porównania
![]()
-
tacocabana
@@potter
Oczywiście, że kluczowym jest to, że Barca chce go na jedynkę. On po prostu nie był zainteresowany grą w słabszym europejskim klubie niż Juve i też nie chciał być dwójką w mocnym, a tylko takie opcje miał.
A pieniądze, które mogły zmienić jego decyzje, to tylko te z gatunku stratosferycznych a w Barcy takich nie ma. On tam idzie dla funu, którego nie miałby w jakimś Lazio lub będąc bramkarzem numer dwa w topowym klubie.
Oczywiście, że kluczowym jest to, że Barca chce go na jedynkę. On po prostu nie był zainteresowany grą w słabszym europejskim klubie niż Juve i też nie chciał być dwójką w mocnym, a tylko takie opcje miał.
A pieniądze, które mogły zmienić jego decyzje, to tylko te z gatunku stratosferycznych a w Barcy takich nie ma. On tam idzie dla funu, którego nie miałby w jakimś Lazio lub będąc bramkarzem numer dwa w topowym klubie.
No w Arsenalu jako rezerwowy miałby większy hajs niż dostanie w Barcelonie.
Ja jestem ciekawy czy poszedłby na dwójkę do Realu, bo przecież Lunin do końca okienka się zastanawiał czy zostać czy pójść gdzieś grać.
Ja jestem ciekawy czy poszedłby na dwójkę do Realu, bo przecież Lunin do końca okienka się zastanawiał czy zostać czy pójść gdzieś grać.
- ConeyIsland
xD
Jeśli jakiś klub za Fatiego dawał 100 mln to musiały być to moje diabełki
Ansu Fati to zawodnik, któremu swego czasu wróżono wielką przyszłość. Według informacji podawanych na łamach „The Athletic” w 2020 roku FC Barcelona dostała od Manchesteru United propozycję sprzedaży młodego gwiazdora. Oferta opiewała na 100 milionów euro.
Wpadłem na pomysł rodrygo chelsea, a palmer do Realu pięknie by to wyszło co 
- scam_sakawa
Szczęsny oficjalnie w Barcelonie.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Pogba wraca, ban skrócony, od stycznia może trenować z Juve
pewnie po 2 tygodniach sie połamie
Klopp w redbullu
Spoiler