Grande Connection
- The_Punisher
Re: Grande Connection
Każdy kolejny jego film jest co raz gorszy. Od bodaj 4 czy 5 filmów koleś jedzie na jednym argumencie, dodatkowo ciągłe przypierdalanie się o wygląd czy stylówę totalnie nie potrzebne. Kiedyś to faktycznie był kanał wytykający raperom słaby warsztat czy niespójność w tekstach, dziś to kanał szura wpierdalającego swój światopogląd jako jedyny słuszny.
Tak sobie dziś obejrzałem chyba z cztery filmy i...
Muszę powiedzieć, że koleś naprawdę gada od rzeczy.
Podobało mi się jak pięknie wyjaśnił te wszystkie pseudogangusy z GM2L(z misiem Malisiem na czele)
Nieźle pojechał też po Michale "resortowe dziecko" Matczaku i jego ojcu.
Podobało mi się jak pięknie wyjaśnił te wszystkie pseudogangusy z GM2L(z misiem Malisiem na czele)
No gada od rzeczy, pierdoli bzdury mądrala jebany.
We chuju mam wszystkich o których gada w tych swoich filmikach i jebac ich ale grande to taki przemądrzały buc bez kolegów co wali konia pod komentarze na yt.
We chuju mam wszystkich o których gada w tych swoich filmikach i jebac ich ale grande to taki przemądrzały buc bez kolegów co wali konia pod komentarze na yt.
Obejrz sobie jeszcze kilkanaście jego odcinków to zmienisz zdanievipdavid pisze: ↑09 wrz 2024, 22:12 Tak sobie dziś obejrzałem chyba z cztery filmy i...
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
haha
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
nie wiem, czy mam płakać czy się śmiać?
Dodano po 32 sekundach:
Bo grande kiedyś go spropsował
Dodano po 35 sekundach:
Potem nagrywa o nim film, że jest oszustem
Dodano po 32 sekundach:
Bo grande kiedyś go spropsował
Dodano po 35 sekundach:
Potem nagrywa o nim film, że jest oszustem
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Nie no Grande jak jakiś filmik wypuści to nie ma co zbierać. Pięknie wyjaśnia tych wszystkich raperków, no majstersztyk, czekam ze zniecierpliwieniem na nowe filmy bo to co by ludzie nie mówili, rzuca jednak duże światło na prawdę której mocno brakuje na rodzimej scenie. Super robota Grande pięknie wyjaśnione
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
Śliwa w wieku 34 lat mieszka z rodzicami, a latem na działce ROD 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- The_Punisher
Jak poprzednie jego filmy były słabe tak ten propsuję. To jest dobry i konkretny odcinek bez jechania na jednym argumencie, politycznej ideologii, zbędnego jechania po wyglądzie czy populistycznego grania na emocjach widzów. Oby kolejne odcinki były tak dobre jak ten.
Sliwa mieszkajacy latem na dzialce, zeby odciazyc rodzicow 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
a tak się zawsze śliwa woził, patrzył groźnym wzrokiem i wykrzywionym ryjem, zgrywał twardziela, a to zwykły lamus bueheh, pamiętam jak z 8 lat temu w maku jak jeszcze się bujał z peją to spojrzał na mnie z kurwikami w oczach, jakby chciał mnie przestraszyć 
malik go jednym screenem wyjaśnił xd
zawsze na garbie innych ludzi, paskudny typ
zawsze na garbie innych ludzi, paskudny typ
BOUT IT BOUT IT
Nie no, ten odcinek ze Śliwą dobry. Tak powinno wyglądać wyjaśnianie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Wyjaśnione po całości
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
W szoku jestem, myślałem że chłop jest bardziej ogarnięty. Słucham od lat śledze jego ruchy i już tam wcześniej się kontrolki jakieś zapalały, że z rpsu został wyrzucony, że płyt nie wysłał, że gdzieś tam ma taką przewózkę jakby był mocno popularny a nie jest. Ale tłumaczyłem to tym że każdemu się może noga potknąć, bo też dużo nawijał o tym że miał stany depresyjne itp, w wywiadach wydawał się bardzo ogarniętym typem. Nie spodziewałem się tego. Już drugi raper którego bardzo mocno słuchałem i został on wyjaśniony, pierwszym był Szad któremu też chyba coś się odkleiło. Jak myślicie, takiego śliwy powinienem słuchać dalej skoro podoba mi się jego muzyka czy nie?. To jest taki dylemat znany chyba.
Kolego słuchaj sobie kogo chcesz ja słucham Michaela Jacksona mimo że zarzucają mu pedofilię, ale muzykę lubię bo ma fajny wigor. Dzieci oczywiście szkoda, ale to nie mój problem.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
słucham tede mimo że jest kurwą
A jak zajebisty architekt prywatnie jest debilem to mogę się jarać jego budynkami, czy nie i do wyburzenia wszystko?
- Moltisanti
No nie wiem, ja jakbym miał kupować ogórki w warzywniaku mordercy albo u pani Stasi to wybiorę panią Stasię
- the badman
- Artysta
Poza beefem z Białasem i ostatnim kawałkiem co jechał po scenie i był mega spoko to nie słuchałem. Ale zauważam pewną hipokryzję hejtując Smolastego za reklamę parówek a sam wrzucająć post na insta reklamujący jakiegoś gówno bukmachera ( promując trzeźwość od nałogów). HATFU