w zeszlym roku chyba znowu sprawa byla naglosniona, ale skonczylo sie na szybkiej ugodzie a.k.a. $$$ i zapomniala o sprawie
P. Diddy
Re: P. Diddy
Brawo, victim blaming at its finest
A w ogóle to czemu mu nie oddała
A w ogóle to czemu mu nie oddała
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
co ty pierdolisz w ogole ziomus xd
victim blaming to bylby jakbym smial sie ze jej sie nalezalo albo na pewno sama go sprowokowala, a ja tylko glosno mysle ze troche podejrzane dalej byc z chlopem ktory daje wyrazne sygnaly ze nie jest najlepszym partnerem a potem po czyms takim wycofywac zarzuty bo sypnal siano a potem znowu se o nich przypominac bo jednak moglby sypnac troche wiecej
mi jakby ktos zrobil taka krzywde albo moim bliskim to chcialbym dojechac skurwysyna jak najdotkliwiej i widziec za kratkami, a wszelkie propozycje 'sluchaj hehe moze sie jakos jednak dogadamy' tylko by mi bardziej ublizaly
victim blaming to bylby jakbym smial sie ze jej sie nalezalo albo na pewno sama go sprowokowala, a ja tylko glosno mysle ze troche podejrzane dalej byc z chlopem ktory daje wyrazne sygnaly ze nie jest najlepszym partnerem a potem po czyms takim wycofywac zarzuty bo sypnal siano a potem znowu se o nich przypominac bo jednak moglby sypnac troche wiecej
mi jakby ktos zrobil taka krzywde albo moim bliskim to chcialbym dojechac skurwysyna jak najdotkliwiej i widziec za kratkami, a wszelkie propozycje 'sluchaj hehe moze sie jakos jednak dogadamy' tylko by mi bardziej ublizaly
i jak ty byś dojechał P.Diddy ?
moze na dobry poczatek mowil w sadzie ze interesuje mnie tylko uznanie go winnym i skazanie a nie stwierdzanie aaalbo dobra niewazne jak zaproponuje pieniazki za takie upokorzenie
- Oportunistycznyebaka
To, ze Diddy jest zwyrolem wiadomo przynajmniej od 98, nikt normalny nie spierdoliłby jednej z najlepszych płyt rapowych swoimi wstawkami w utworach gdzie piedoli byle by tylko pierdolic i zaznaczyć swoją obecność.
Grunt, że Hova przystojny xDgods bidness pisze: ↑19 kwie 2024, 10:53
Oczywiście, że to śliski wąż, który patrzy na takie rzeczy jak popularność. Gusta gustami to nie wiem, osobiście nie lubię takich dużych kobiet, ale z wyglądu to w byle mieścinie znajdziesz po kilka lepszych od niej, ale tu się pojawia ten X Factor popularności i tego, co można zarobić wspólnie i jak mnożyć majątek. Więc to małżeństwo instytucja, każdy ruch z każdej strony zaplanowany.
Spoiler
Swoją drogą Jay dla Beyonce to teraz kula u nogi biorąc pod uwagę jej perfekcjonizm i jak bardzo pielęgnuje wizerunek. Nie mówiąc oczywiście o tym, że jako muzyk jest on już skończony a ona jest wciąż w prime.
No dobra a na hove poza plotkami to są w ogole jakiekolwiek oskarżenia / pomówienia? Czy samo to że się wyciszył już go obciąża?
- gods bidness
Oczywiście. Jest tak inspirujący, że nawet Agallah wyszedł z szafy na stare rupiecie.
A moze to wszystko żydowskie sztuczki?
- gods bidness
Za sprawę wzięły się tuzy polskiego dziennikarstwa.
Pojechała kobita do NY żeby pokazać palcem w ktorym miejscu i na której stronie jest napisane xD Materiał polsat albo dzień dobry tvn type