Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
pa jakie jaja
Wojtek nie bądź faja, skończyłeś to po co to zmieniać
Jeśli chodzi o zgłoszenie do LM to
FC Barcelona nie może zarejestrować nowego bramkarza w Lidze Mistrzów
Co prawda już dawno upłynął termin zgłaszania kadr do wszystkich europejskich rozgrywek, ale pozycja bramkarza jest na tyle problematyczna, że UEFA pozostawia otwartą furtkę do zgłoszenia nowego w każdym momencie zmagań, ale pod pewnymi warunkami. A tych „Duma Katalonii” obecnie... nie spełnia.
Wskazują na to punkty w regulaminie 31.13 oraz 31.14. Pierwszy z nich mówi o tym, że każdy klub musi mieć zgłoszonych dwóch bramkarzy na liście A i łącznie z listą B przynajmniej trzech.
FC Barcelona ma ich z kolei czterech. Poza wspomnianym Markiem-André ter Stegenem uprawnieni do gry zostali Iñaki Peña (A), Ander Astralaga, Diego Kochen (obaj B).
W związku z tym ekipa z Camp Nou mogłaby zgłosić nowego golkipera w przypadku wypadnięcia z obiegu jeszcze Peñi na okres przynajmniej 30 dniu, o czym mówi drugi z przytoczonych wyżej punktów.
Spokojnie laporta zaraz naślę ludzi jak na auebemyanga i po problemie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Pjanić idzie na rok do CSKA na rok z opcją przedłużenia
ten cały jose to wiarygodne źródło? nie róbcie mi nadziei kurwa!!!
- bialyjelen
piekna kariera, konczysz ja na swoich warunkach i prosi sie o ciebie barcelona, szacuneczek
No jest w tłicie że info tier3elkacpero pisze:ten cały jose to wiarygodne źródło? nie róbcie mi nadziei kurwa!!!
szkoda Mariny i samego Wojtka, na pewno paskudna Anka będzie chciała jej pokazać, na czym polega ten hiszpański luz 
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Raphael Varane: Como -> Kariereende
- zemsta1camzata
floro top za spieniężenie go w ostatnim momencie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
prawda, podobny case jak z Casemiro, ogólnie Real umie w sprzedaże
no a Manchester nie potrafi w zakupy więc pewnie za jakieś dwa-trzy lata opierdolą im Valverde w promocyjnej cenie 120 milionów
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- scam_sakawa
Podobnież jutro testy medyczne Wojtusia w Barcelonie.
EDIT: Padło HERE WE GO od Romano.
EDIT: Padło HERE WE GO od Romano.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan