Suja THS Klika
- scam_sakawa
Re: Suja THS Klika
Właśnie francuskie dobre mordeczki, lat być może 18 lub mniej, poczęstowały Dareczka ziółkiem na receptę wiadomo
Pozdro dla nich, salutens
Pozdro dla nich, salutens
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
i pedały co sie ruchaja nawzajem tez sujbit elegancko zesknował i naświetlił, salutens i eloszka
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Dzisiaj na śniadanko wjechała tak zwana jajkownica G O C Ł A W wie czego chce ulica, cyk!
- Oportunistycznyebaka
Nowy singielek na odsłuchy byku, a propo byka kogo typujecie na autorów komentarzy:
Hardybyk
Medycynanaturalna
Rudykot
Hardybyk
Medycynanaturalna
Rudykot
No to jak na razie nie trafiłeś, bo nie można dodawać komentarzy 
trafione, oprócz tego:Oportunistycznyebaka pisze: ↑13 wrz 2024, 11:52 Nowy singielek na odsłuchy byku, a propo byka kogo typujecie na autorów komentarzy:
Hardybyk
Medycynanaturalna
Rudykot
Kod: Zaznacz cały
mvp, rydleyscot, trapolo, grubelolo, fatamorgana, thclolek, pozytyenylumphttps://www.youtube.com/watch?v=oeFyEUg5xI4
- Oportunistycznyebaka
A to ciekawe z tym bitem w sumie, młody producent essej zajebal go i opchnął gocławskiemu ballerowi czy raczej młody producent essej nigdy nie istniał?
-
Eqerest
Na insta apel Sujbita do piszących/ komentujących: otóż Sujbit ma ich w dupie, bo to pseudo- pedały. Kolejna intrygująca myśl gocławskiego filozofa i pytanie: czy dopiero opinię prawdziwych pedałów Suja wziąłby sobie do serca?
szkoda ze THS romeo (roman) nie ma instagrama moglby sie wypowiedziec
Moze byc problem zeby z oficjalnego konta serwisu samochodowego Roman ustosunkowal sie do zarzutow sujbita ale ciesze sie, ze mu sie wiedzie i moze odpuscic batalie o to kto napisal tekst do liryki chodnika. Salutens
-
Eqerest
- scam_sakawa
Ależ dojebany posting z dzisiejszej kolacji u Dareczka
Dobra mordy, teraz jedziemy z tym do mąki tzw. mąki
Dobra mordy, teraz jedziemy z tym do mąki tzw. mąki
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
JA WIEM, ZE TY TEZ TAK MASZ
LUBIE NOCA NA DACHU PALIC GRASS
ZACIAGNAC SIE NIE JEDEN RAZ
nowy banger od sujbitrona w drodze, beda ujecia z dachu, bedzie hiphop i bedzie dobrze
swoja droga to taka rozkminka mnie doszla apropos sympatycznego reprezentanta goclawia nie zadnego tam wroclawia
czy suja jest reprezentatywnym przedstawicielem dinozaurow na rapie w social mediach, mozna go nazwac swego rodzaju og? xD sie smiac mozna w sumie z aktywnosci dareczka, ale idzie z duchem czasu i normalnie contencik kreci na socialach, ciekawe jakby sie odnalazli inni raperzy-pionierzy jakis zolf z fenomenu, kurwa zator z wsp, mieron z zip skladu, czy qlop od gurala (chociaz ten to mial format na youtubie z tym gotowaniem kurwa to mial zadatki na influencera) xD jeszcze nie ta mentalnosc,'ale moze moze
cyk
salutens emano
LUBIE NOCA NA DACHU PALIC GRASS
ZACIAGNAC SIE NIE JEDEN RAZ
nowy banger od sujbitrona w drodze, beda ujecia z dachu, bedzie hiphop i bedzie dobrze
swoja droga to taka rozkminka mnie doszla apropos sympatycznego reprezentanta goclawia nie zadnego tam wroclawia
czy suja jest reprezentatywnym przedstawicielem dinozaurow na rapie w social mediach, mozna go nazwac swego rodzaju og? xD sie smiac mozna w sumie z aktywnosci dareczka, ale idzie z duchem czasu i normalnie contencik kreci na socialach, ciekawe jakby sie odnalazli inni raperzy-pionierzy jakis zolf z fenomenu, kurwa zator z wsp, mieron z zip skladu, czy qlop od gurala (chociaz ten to mial format na youtubie z tym gotowaniem kurwa to mial zadatki na influencera) xD jeszcze nie ta mentalnosc,'ale moze moze
cyk
salutens emano
suja MUSI zrobić stream z donejtami, chyba z dwa miesiące by trwał okres do momentu w którym by zaczął kwitować trolling minutą ciszy
dareczek nie kręci żadnego contentu tylko wyjaśnia kondonów oraz pokazuje małolatom jak grali Gery Pajton z Szounem Kempem, także jeden z drugim uważajcie co piszecie na temat Sujbitrona, salutens i eloszka