Kurtki i Płaszcze
Moderator: wrubel
Re: Kurtki i Płaszcze
wiadomo. tylko stwierdziłem fakt
Zalando lounge popatrz, zeby za full price kupowac na 8a czy skalniku to trzeba byc lygrysem
i moc pelna cene zaplacic
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
tam zaglądam regularnie. niestety nic ciekawego mi sie nie trafia. znalazłem w martesie zajebistą kurtkę, ale niestety nie 3w1.
ogolnie polskie sklepy to jest zart, warto zalozyc paypala czy tam revoluta i eksplorowac zachod. Taka grupa trade-inn (kurtki pewnie beda na snow-inn oraz trekk-inn) czy amazon i mozna dostac ta sama kurtke pewnie z polowe taniej na promkach.
świadomość swojej ignorancji
@kr0pka
Chyba najłatwiej Zalando i sobie filtrować po markach, kolorze etc
Chyba najłatwiej Zalando i sobie filtrować po markach, kolorze etc
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
faktycznie na trade-innie są inne ceny. spory wybór. będę szperał. dzięki
też mogę spropsować te strony cośtam-inn, od kilku sezonów mam zimówkę Columbii od nich i wszystko gra
Sprawdzę sobie Zarę bo ja jestem zadowolony ze stosunku cena-jakość w tym sklepie. Bytom czy Massimo wydaje mi się grubo przesadzone z cenami. Dużo czasu już mi nie zostało, bo patrząc na pogodę, to będę potrzebował płaszcza już za tydzień w weekend
nic na potem
Zara okropnie poleciała z jakością w dół w przeciągu ostatnich 5 lat. Teraz to trochę takie szmaty jedno sezonowki
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
https://suitsupply.com/pl-pl/men/coats/ ... /J965.html
Chcę sobie teraz kupić, mam już kilka płaszczy z SuitSupply i wszystkie zajebiste, ale ten skład w powyższym trochę sprawia, że się krzywię - czy 10 procent poliamidu jest wybaczalne?
Chcę sobie teraz kupić, mam już kilka płaszczy z SuitSupply i wszystkie zajebiste, ale ten skład w powyższym trochę sprawia, że się krzywię - czy 10 procent poliamidu jest wybaczalne?
Nie wiem jaka jest lipa ze zwrotami bo sprzedawałem Louboutiny, I cwel odesłał po dwóch tygodniach bez powodu może mu kurwa do teledysku były potrzebne, opierdolilem ostatecznie te buty i tak ale już nigdy więcej nic tam nie sprzedam kurwy jebane
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Jak to możliwe? Na vinted nie ma zwrotów byku
Może w poldonie, normalnie w uk kurwina mi zwróciła buty szmacisko pierdolone, nie wiem czy przez customer service czy co ale normalnie dostałem od niej mail i te pieniądze co były pending normalnie wróciły do niej
CAŁE ŻYCIE MAM
Może ma po prostu wzmocnić strukturę materiału, ja bym nie demonizowałLothia pisze: ↑24 wrz 2024, 21:15 https://suitsupply.com/pl-pl/men/coats/ ... /J965.html
Ok to być może w UK tak mają. W PL zwrot tylko jak sprzedający się na to zgodzi lub towar jest niezgodny z opisem.
Ja nie miałem wyjścia bo podała że niby zły rozmiar, a ja w opisie podałem taki jaki był kurwisko musiało napisać że rozmiarówka zła czy coś
CAŁE ŻYCIE MAM
- zemsta1camzata
ile wełny powinien mieć dobry płaszcz w sobie?
i jaka cena jest fajna za spoko jakościowo płaszcz zimowy?
i jaka cena jest fajna za spoko jakościowo płaszcz zimowy?
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta