Koszulki piłkarskie

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

SLAFF

Re: Koszulki piłkarskie

Post autor: SLAFF »

Ostatnie na początku myslałem, że stare Schalke :lol:
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Post autor: IllEisenheim »

Bez kitu :D
Awatar użytkownika
stanky

Post autor: stanky »

może dlatego udało się ją dosyć tanio kupić. :cool: z tego co się dowiadywałem to chyba nigdy nie była w sprzedaży dla kibica i bardzo mało w niej grali. trzeci komplet 1995/96.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

piękny ten Arsenal
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

@strobe
bloodyhell pisze: 28 sie 2024, 10:49 dojebana, można gdzieś w pl taką od ręki dostać?
kurcze wątpię, ale np West Ham official shop dolicza 10.5 funta za przesyłkę do Polski

ogólnie mnóstwo ludzi chodzi na stadion w tych retrosach, bo są ładne, jakoś wykonania jest KURWA TOP, no i są tańsze -
£40 vs £75 (za podstawową wersję nowej domowki)

te koszulki oczywiście nie są już szyte przez oryginalnego producenta, więc nie mają znaczka 'Fila' po prawej stronie. Trochę szkoda, ale mi to w ogóle nie przeszkadza. Wg mnie super że West ham to supportuje i tez nie wiem czy inne kluby to robią ale na stronce można od lat kupować koszulki bez sponsora. O ile ten 'Dr Martens' się pięknie komponuje, o tyle no powiedzicie czy te poniżej nie są dużo ładniejsze bez napisu 'Betway'. Napis sponsora w ogóle to jest coś co najbardziej może zjebać design
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
@stanky spoko, rozumiem i szanuję zajawkę (ta Bayernu :bowdown: ), ale chociaż sam mam mnóstwo koszulek piłkarskich to zbieranie i polowanie po lumpach etc mnie nigdy nie wkręciło. Nie jest trochę to zabawa w stylu płać i się baw? Przecież dzisiaj jest od zajebania sztuk dostępnych np na Classic Football Shirts, retro używek w przedziale 200-1500zl
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
stanky

@gambler
Według mnie to naprawdę spoko sprawa, koszulki trzymają swoją wartość a ceny tak naprawdę tylko rosną. W każdej chwili koszulkę można sprzedać lub wymienić się z kimś na coś innego, bo grono kolekcjonerów jest spore. Ja staram się kupować koszulki tylko w okazyjnych cenach, bo nie sztuką jest kupić drogo. Wiadomo.

CFS to akurat największy tego typu sklep i skupują od ludzi wszystko, dlatego mają taki duży asortyment. Ceny w ich sklepie według mnie są kosmiczne (za 200zł to nic tam się nie kupi raczej). Jak sprawdzałem tego Wrighta na CFS w okresie gdy go kupiłem był za 250 funtów, a teraz widzę że już jest za 300 funtów, do tego pewnie jeszcze dochodzi VAT i Cło przy przesyłce do Polski, więc to dopiero droga sprawa.

Dziś przyszedł do mnie mocny item. Trochę offtop bo to nie koszulka ale używany był podczas rozgrzewki.
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

a z ciekawości to zakładasz czasami, czy trzymasz w szafie żeby nie niszczały i czasem komuś zaprezentujesz kolekcję? pełna zgoda - wartość rośnie, ten rynek się niesamowicie rozwinął w ostatnich latach i freaków jest mnóstwo. podejrzewam że za ileś lat jakiś anglik wyłożyłby ładna sumkę za ten tees arsenalu czy lfc

CFS w takich klasykach jest drogie, ale reszta asortymentu top i często dają promki oraz -10/20%. tydzień temu powinąłem nowe, zapakowane - spodnie dresowe realu, spodenki realu i west hamu + treningowke Betisu. wszystko z przed dwóch sezonów, zapłaciłem około 250zl. niesamowicie to rozwinęli, chyba dwóch studenciaków, dzisiaj wielki magazyn, dwa stacjonarne no i sprzedaż online na cały świat.

ps jak szukasz okazji, to kiedyś na vinted widziałem sporo rzeczy
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
strobe

Post autor: strobe »

wielkie 5 dla ciebie @stanky mignął mi ten item na fb rano, koszuleczki z poprzedniej strony sztosy
Awatar użytkownika
stanky

Tak, większość normalnie noszę i zbieram tylko w swoim rozmiarze. Wiadomo że jak coś jest idealnym stanie no to jednak trochę szkoda. :lol:
elaborat

Post autor: elaborat »

elaborat pisze: 13 sie 2024, 9:04 https://www.amazon.pl/dp/B0C5Q4LXJZ?smi ... =585867490

T-shirt Man City za stówkę
XL za 135 zł
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Gdyby ktoś chciał odświeżyć sobie zniszczone nadruki to trafiłem na ten profil, jeszcze nie korzystałem ale patrząc na zdjęcia to typ działa cuda.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Spoiler
:rotfl:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Obrazek

xd
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ale beznadziejne, zlepili trzy pozostałe czy o co chodzi? I ten tył :damn:
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

messi108 props czy hejt?

Obrazek
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Wiadomo że props, już w związku z tym widzę polskie koszulki też wchodzą, przynajmniej Legii
Awatar użytkownika
yaml

Post autor: yaml »

Props, against modern football
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

props mozna juz dorwac arsenal z przyszlego sezonu mimo, ze niepotwierdzone jeszcze
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Fromage chodził w koszulkach PSG na sezon 2025/2026 w 2021
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ODPOWIEDZ