ŻYTO/NOON - Glitchy Praga (2024)
- gods bidness
Re: ŻYTO/NOON - Glitchy Praga (2024)
A z dissem na 1988 o co chodzi
1988 zesłał się kiedyś do żyto i noona ze współpracują z jakas stacją/kanałem podległym tvp
- Karko_Nape
Kilka lat temu jak jeszcze nikt nie znał 1988, to przyjechał do mojego miasteczka zagrać koncert na mini-festiwalu. Po zbiciu jednej piątki i wymianie dwóch zdań wiedziałem już że ma autyzm. Normalnie to bym cisnął beke że to jebany hipokryta i debil ale ze względu na chorobę powinno się go traktować z przymrużeniem oka.
W tv mecz dużo goli ona obok nogi goli / potem na only fans lamusa z hajsu ogoli / rap dla Pragi albo Woli co kto woli i jak woli
Żyto znowu to zrobił. Jednak tym razem sobie pomyślałem, że skoro mi się podobały opowiadania Himilsbacha o bumelantach i pijakach to w sumie czemu komuś ma się nie spodobać taki styl rapu i „wordplay”?
Jakie czasy taki rap. To wszystko już było. Zero hejtu, inaczej na to patrzę. Wiele mówią o Żyto dwa pierwsze wersy w piosence Światło po refrenie (?).
Ale jak po odsłuchu wleciał z automatu Łona na bicie White House „Piękny dzień by zadzwonić” to kurwa zastrzyk tlenu w centrum smogu.
Żyto znowu to zrobił. Jednak tym razem sobie pomyślałem, że skoro mi się podobały opowiadania Himilsbacha o bumelantach i pijakach to w sumie czemu komuś ma się nie spodobać taki styl rapu i „wordplay”?
Jakie czasy taki rap. To wszystko już było. Zero hejtu, inaczej na to patrzę. Wiele mówią o Żyto dwa pierwsze wersy w piosence Światło po refrenie (?).
Ale jak po odsłuchu wleciał z automatu Łona na bicie White House „Piękny dzień by zadzwonić” to kurwa zastrzyk tlenu w centrum smogu.
ooo, dzięki @many-s za przypomnienie o tym kawałku Łony, 2002 rok a chłopak sobie składa z takim luzem że łoooo, piękny wałek
A co do Żyta to w sumie dobra płytka, ja się mniej więcej czegoś takiego spodziewałem, jestem zadowolony: Dawka i Beniowski chyba ulubione ale jeszcze muszę się z tym osłuchać
A co do Żyta to w sumie dobra płytka, ja się mniej więcej czegoś takiego spodziewałem, jestem zadowolony: Dawka i Beniowski chyba ulubione ale jeszcze muszę się z tym osłuchać
Zajebiste wersy. Przecież jakby Żyto miał składać tak, jak składa Łona, to by cały klimat straciło i po huj
cztery żubry i dwie kurwy
- marmolad_k2
Nie każdy jest Janem Pawłem II.
Z ciekawości, jak to zdiagnozowałeś? Pytam bez cienia beki - sam jestem w spektrum i zastanawia mnie co to są za cechy, że przy pierwszym kontakcie można wyjść na autystę.Karko_Nape pisze: ↑07 wrz 2024, 11:29 Kilka lat temu jak jeszcze nikt nie znał 1988, to przyjechał do mojego miasteczka zagrać koncert na mini-festiwalu. Po zbiciu jednej piątki i wymianie dwóch zdań wiedziałem już że ma autyzm. Normalnie to bym cisnął beke że to jebany hipokryta i debil ale ze względu na chorobę powinno się go traktować z przymrużeniem oka.
Żyto oczywiście zajebisty raper. Oddzielny props za koszenie pitosu na warszafce jakimiś pojebanymi rysunkami
Jak premier Gruzji - Kałmanawardze
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2024, 19:31 przez saturn, łącznie zmieniany 4 razy.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
mój czarnuch many-s napisał swoje najlepsze wersy parodiując żyta xD props
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Karko_Nape
Zachowywał się tak jakby ktoś go magicznie do tego miejsca teleportował i był bardzo tym zestresowany, częściowo "nieobecny"
Kontakt w cztery oczy sprawiał wrażenie kontaktu przez telefon albo pisząc wiadomości. Ciężko to wytłumaczyć
Ok, dzięki. Faktycznie coś w tym może być
Jak wrócę na studia, zacznę obserwować reakcje otoczenia
Chociaż myślę, że bycie w spektrum, nie wyklucza np. bycia hipokrytą jebanym
Więc albo gościu 100% niepoczytalny, albo chciał wbić szpileczkę dla noona jednak
Może był zazdrosny, że ten nagrał cały album z Żytem, a jemu w udziale przypada jakiś Włodi, czy kurwa Kosi, o Piernikowskim nie wspominając (właśnie to zrobiłem)
Jak wrócę na studia, zacznę obserwować reakcje otoczenia
Chociaż myślę, że bycie w spektrum, nie wyklucza np. bycia hipokrytą jebanym
Więc albo gościu 100% niepoczytalny, albo chciał wbić szpileczkę dla noona jednak
Może był zazdrosny, że ten nagrał cały album z Żytem, a jemu w udziale przypada jakiś Włodi, czy kurwa Kosi, o Piernikowskim nie wspominając (właśnie to zrobiłem)
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
- Karko_Nape
Takie sztuczki mogą działać na normików na forum, ale nie na mnie Saturn.
@Jasek no ja napisałem, że ma klimat, łopatologiczny ale ma.
@@eddy_wata dzięki mordo, masz jeszcze jeden
Wczoraj zjadłem talerz i wstaje na zwale / jajecznicę na talerz biorę a potem zwale / ona pisze SMS że brzydką ją nazwałem / wezmę ją nad zalew i włożę jej palec
@@eddy_wata dzięki mordo, masz jeszcze jeden
Wczoraj zjadłem talerz i wstaje na zwale / jajecznicę na talerz biorę a potem zwale / ona pisze SMS że brzydką ją nazwałem / wezmę ją nad zalew i włożę jej palec
a ja lubie te jego obrazki. to zreszta bardzo podobny klimat do jego nawijki, w obu przypadkach mozna go okreslic prymitywizmem. jeden powie - no rapuje/maluje jakby mial wodoglowie, a drugiemu siadzie ten prosty (a czesto i prostacki) sznyt
też je lubię. pojebany =/= chujowy, przynajmniej w moim rozumieniu
po prostu bawi mnie cała sytuacja - sporo w jego malarstwie motywów typu dziwka, kominiarka, ściecha - czyli to, co najbardziej jara obecną warszawkę. przecież oni są zafascynowani taką kolorową patologią i chcą być z nią kojarzeni
a jeśli mogą się tym flexować pod płaszczykiem "wypowiedzi artystycznej", to już w ogóle pełnia szczęścia
pamiętam jak prychnąłem, kiedy magdalena schejbal pod jakimś obrazem, gdzie trzy kurwiska walą koks, napisała "genialne"
żyto idealnie wstrzelił się w oczekiwania tych pedałów i ja to propsuję - piona dla tych co zrobili sobie pracę z hobby
trochę podobny case do żulczyka i ślepnąc od świateł
po prostu bawi mnie cała sytuacja - sporo w jego malarstwie motywów typu dziwka, kominiarka, ściecha - czyli to, co najbardziej jara obecną warszawkę. przecież oni są zafascynowani taką kolorową patologią i chcą być z nią kojarzeni
a jeśli mogą się tym flexować pod płaszczykiem "wypowiedzi artystycznej", to już w ogóle pełnia szczęścia
pamiętam jak prychnąłem, kiedy magdalena schejbal pod jakimś obrazem, gdzie trzy kurwiska walą koks, napisała "genialne"
żyto idealnie wstrzelił się w oczekiwania tych pedałów i ja to propsuję - piona dla tych co zrobili sobie pracę z hobby
trochę podobny case do żulczyka i ślepnąc od świateł
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
#stopNFZ
- gods bidness
IDealnie to opisuje też wielu jarających się muzyką Rogala DDL.saturn pisze: ↑07 wrz 2024, 23:07 też je lubię. pojebany =/= chujowy, przynajmniej w moim rozumieniu
btrochę podobny case do żulczyka i ślepnąc od świateł
- Karko_Nape
Żyto chyba jako jedyny w Polsce, realnie spierdolił z osiedla i żyje jak król. Kiedyś w Częstochowie wóda i klatka a teraz rucha panią kardiochirurg którą poznał na siłowni w Mariocie i gada z jakimiś łbami po ASP o tym jak genialna jest scena walenia prochu u niego na obrazie. Prawidziwy hustler a nie jakiś kurwa Ten Typ Zjeb co ma lęki po wódzie.