Ma ktoś nagranie wczorajszego snippetu Palucha którego wrzucał na tiktoka? Tikto dzisiaj zniknął a czegoś tak mocnego od Piątkowianina już dawno nie słyszałem. Podeślijcie jak ktoś ma.
Apropos sentino, to w ostatnim singlu bezpardonowo zaatakował palucha Mam nocą telefon z Alacant marokański interes
15k Euro i ruchają Palucha w czterech
Brzmi jak poważne zarzuty, ciekawe czy doczekamy się odpowiedzi sympatycznego piątkowianina
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Myślę że odpowiedzi się nie doczekamy, bo co to miałaby być za odpowiedź kiedy oponent siedzi skitrany jak szczur za granicą i nie można go dojechać? Coś jak Grande Connection ale akurat Kali go odnalazł i Seba go dosłownie olał ciepłym moczem.
Dodano po 14 minutach 10 sekundach:
Nikt nie ma tego Tiktoka?
jajca pisze: ↑07 wrz 2024, 15:37
A to jakiś problem z tą zagranicą? Słyszałeś o strefie Schengen?
Nie da się namierzyć IP z Polski na terenie Chile.
Dodano po 2 minutach 54 sekundach:
Topowy raper w skali kraju, Tiktok wisi paręnaście godzin i nikt nie zgrywa go na Youtube. To jest kompromitacja polskiej społeczności internetowej. Ja pierdole. Chcę posłuchać tego pieprzonego snippetu i co teraz muszę czekać miesiąc na premierę. Brawo! To był naprawdę fantastyczny snippet.
autistic pisze: ↑07 wrz 2024, 16:12
A co w tym złego?
Kojarzy mi się z patusiarstwem.
A tak poważniej to ma parę kawałków, które mi nie przeszkadzają jak ktoś puszcza, ale z każdym kolejnym bardziej się nudzi.
Może prywatnie jest spoko ziomkiem, może po prostu przesłuchałem powierzchownie jego najgorsze rzeczy, no ale nie usłyszałem u niego nic co by mnie zachęciło aby słuchać dalej, a wręcz przeciwnie.
Na szczęście do tego Poznania to mam kawałek.
autistic pisze: ↑07 wrz 2024, 16:12
Akurat wracałem z roboty, słuchałem 30 minut w aucie ten snippet, poszedłem jeść i był usunięty...
CCORD pisze: ↑07 wrz 2024, 16:19
A tak poważniej to ma parę kawałków, które mi nie przeszkadzają jak ktoś puszcza, ale z każdym kolejnym bardziej się nudzi.
Obczaj sobie koniecznie takie płyty jak Niebo, Lepszego życia diler, Pewniak, Syntetyczna Mafia.. Naprawdę ciesz się że taki porządny gość robi muzykę w twojej okolicy a nie czytaj bredni z neta mordeczko. Zapodam ci parę klasyczków:
Poznański hipokryta obchodzi dzisiaj 39 urodziny... jakby to kogokolwiek interesowało.. oby jak najkrócej w rapie!
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero