Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Przypomniałem sobie jeszcze o jednym grajku o którym myślałem że będzie top top. Niestety bardzo krótko były ku temu powody. Ulice pamietajo jakie wejście do Wolves miał Michał Żyro. Później bandyta pierdolony połamał mu nogi i end of story. Michał zalicza nadal wzorcowy zjazd. Szkoda.
Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania
Polecam jego rozmowę z Ćwiąkałą. Ogarnięty chłop, nie mogąc grać wszedł w biznes zajmujący się produkcją masek dla piłkarzy taka jak Mbappe musiał nosić ostatnio
może to typowa magia presezonu, ale ten Liberali z Milanu to będzie coś chłopaki
luźny meczyk, pozdro 500
yer a wizard, Harry
polecam Pana Davide Moscardelli! gosciu wymiatal.
Ale że Messi Balondora nie dostanie w tym roku?
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Celowo go wyjebali, by nie kompromitować po raz kolejny tego konkursu gdzie znow ludzie afryka i 3 swiat glosowala by na ksywki, bo spokojnie mógłby ru być kosztem kilku innych nazwisk
Komu byście dali? Wybór trudny w opór. Dla mnie chyba Rodri, bo Vinicius jednak za słabą tę Copa Americę miał, a Bellingham zjazd po super pierwszej połowie sezonu.
1. Rodri
2. Vini
3. Bellingham
1. Rodri
2. Vini
3. Bellingham
ja bym dał messiemu albo yamalowi
Carvajal wygrał lige, euro, lm, w tych ostatnich rozgrywkach jeszcze dojebał bramkę otwierającą wynik meczu*, stanowił o sile zarówno Realu jak i repki, dać mu
*w finale
*w finale
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2024, 12:16 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
- bialyjelen
Bellingham albo Carvajal byle nie vinicius
- TruthTeller
Nie zdziwiłbym się jakby Yamal wygrał xD jakby to były mistrzostwa świata, a nie euro to nawet bym powiedział bankowo, bo bramki ładne dawał, marketingowo był na ustach europy jak nie świata, następca messiego z barcelony 
Vinicius jr zdecydowanie
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
Bisclavret
Podobny temat lautaro, wygrana copa america i liga włoska, indywidualnie w obu rozgrywkach król strzelców plus mvp ligi włoskiej
Oczywiście obaj bez szans
jednak brakuje tej ligi mistrzów żeby ich porównać, Lautaro podobny casus co Rodri, oczywiście zachowując odpowiednie proporcje z uwagi na różnicę pozycji
Rozważałem, ale z drugiej strony, czy był choć jeden dzień w całym poprzednim sezonie, w którym stwierdziłbyś, że Carvajal to najlepszy piłkarz świata?
Podobna debata była przy Jorginho już.
podklepuje mojego posta z lipca, kiedy po finale euro wszyscy sie obudzili z Rodrim
gambler pisze: ↑22 lip 2024, 23:36 ballon d'or
nie zdziwię się jak zostanie przpechnieta kampania Rodriego, no ale BEKA.
jeżeli nagle ustalamy na ten rok wybór KONESERA, argumenty, walory i szablon który premiuje kandydaturę Rodriego... to powinien wygrać toni kroos.
rodri jest piłkarzem WYBITNYM, ale wygrać to on mógł rok temu. mvp euro? myślę że tak, chociaż był może 4-5 najlepszym wśród hiszpanów i też dobry smaczek że jak zszedł w finale to zaczęli napierdalać xD (Fabian Ruiz, helloł?)
ja ogólnie nie jestem fanem wywyższania miesięcznego turnieju i 7 meczów w piłce reprezentacyjnej która jest bardziej randomowa, no ale tak często bywa w ZP.
bawi mnie też umniejszanie bellinghamowi w ogólnych dyskusjach. Taki debiutancki sezon w Realu, ja pierdolę. Euro - zajechany, niezintegrowany z grupą, grający na limitach fizycznych, gra przeciętnie, a i tak ciągnie sobie bandę chuja za uszy![]()
1. gol dający zwycięstwo z serbia i w rozrachunku wyjście z grupy;
2. wali se w decydującym momencie nożyce utrzymując angoli przy życiu i posyłając slowakow do piachu;
3. ROBI gola w finale (polecam obejrzeć całą akcję bramkową)
życzę piłkarzom takich słabych turniejów, polacy wiem że to czytacie.
i kocham carvajala, ale kurwa no nie.
dla niego już samą nagrodą jest to że jest w dyskusji czyli WRESZCIE został doceniony. Przez lata pomijany w 11stkach i rozmowach o najlepszym RB. ilez on razy w decydujących meczach grał top, te pojedynki 1 na 1 na calym boisku np z jaca grealishem w ostatnich latach![]()
Dani to pochwała ciężkiej pracy, solidności, buldog i totalny szef, ale serio jeżeli mamy dać złota piłkę jemu to dajmy rodriemu
Spoiler
ps oczywiście wygra vinicuis, bo zasłużył i ma wszystkie argumenty piłkarskie, a jeszcze postać walki z rasizmem która się plebiscytowo broni
yer a wizard, Harry
Ale dlaczego Rodri miałby wygrać rok temu, a nie teraz?
W tym roku został Mistrzem Anglii i triumfatorem najważniejszej imprezy roku, czyli Euro.
Jeśli chodzi o sezon ligowy to był to prawdopobnie najlepszy jego okres w barwach City, bo to tego, z czego jest ogólnie znany dołożył też liczby na poziomie, którego do tej pory nie miał (8/9).
A jeśli chodzi o Euro, to nawet jeśli ten tytuł MVP był na wyrost, to nie zmienia to faktu, że był on jednym z lepszych piłkarzy na turnieju.
Do tego dochodzi fakt, że teraz nie bardzo mamy z kogo wybierać, a w tamtym sezonie był Messi, Haaland, Mbappe.
W tym roku został Mistrzem Anglii i triumfatorem najważniejszej imprezy roku, czyli Euro.
Jeśli chodzi o sezon ligowy to był to prawdopobnie najlepszy jego okres w barwach City, bo to tego, z czego jest ogólnie znany dołożył też liczby na poziomie, którego do tej pory nie miał (8/9).
A jeśli chodzi o Euro, to nawet jeśli ten tytuł MVP był na wyrost, to nie zmienia to faktu, że był on jednym z lepszych piłkarzy na turnieju.
Do tego dochodzi fakt, że teraz nie bardzo mamy z kogo wybierać, a w tamtym sezonie był Messi, Haaland, Mbappe.
Niestety Vinicius powinien wygrać, z bólem serca to piszę. Z dwojga złego lepiej on niz Bellingham, ktory ssał pałe w fazie pucharowej LM.