Sentino
Re: Sentino
Używanie argumentu klipów, kiedy WSZYSTKIM raperom spadły zasięgi na YT. Odnoś się do Spotify.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Karko_Nape
Jeżeli wszystkim spadły zasięgi to w takim razie proporcje pozostają te same i można dalej z tego korzystać 
ale co ty mówisz, nikt nie słucha muzyki na youtube tylko na streamingach, co mnie obchodzą przytoczone przez ciebie liczby
i nie, ascetoholix na spotify, mądralo, mają ~85k słuchaczy w miesiącu
i nie, ascetoholix na spotify, mądralo, mają ~85k słuchaczy w miesiącu
- Karko_Nape
Nie odnosicie się do tego co napisałem tylko ciągle czepiacie się tej liczby słuchaczy. Mam wam to napisać jeszcze raz?
Najebał bengrów przez lata, z róznymi featami, byle klops sie zgadzał i teraz bedzie miał tyle słuchaczy bo ludzie chcą wracać do tego, ale nowe rzeczy mają gdzieś. Utrzymywanie popularnosci na takim poziomie w XXI wieku to naprawde nie jest problem.
Najebał bengrów przez lata, z róznymi featami, byle klops sie zgadzał i teraz bedzie miał tyle słuchaczy bo ludzie chcą wracać do tego, ale nowe rzeczy mają gdzieś. Utrzymywanie popularnosci na takim poziomie w XXI wieku to naprawde nie jest problem.
- marco_pantani
Sento znowu wyciąga temat hajsu za zwrotke i domaga sie od Quebo jakichś pojebanych pieniedzy (75k euro bodajże
)
Dodatkowo niejaki trueman czyli obecny menago sentino pomawia Kubę G. o jakies pdfskie tematy
Dodatkowo niejaki trueman czyli obecny menago sentino pomawia Kubę G. o jakies pdfskie tematy
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
- marco_pantani
75k? buahahaha sentino biedak robi awantury o takie kwoty, przeciez ma 70 rolexów wartych łącznie pół województwa podlaskiego
zwracam honor
Sentino, nie idź we współpracę z malikiem za żadne pieniądze. Rób sobie muzykę z dihem, ale pierdolcie malika montane
Śnieg Garbatym Nosom
Przecież teraźniejszy rap alvareza to forma Diego Sancheza podczas ostatnich walk w ufc
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Te snippety całkiem dobre. Jest nadzieja dla tej płyty
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
no zaskakująco dobrze to brzmi może jeszcze coś z tego będzie ale wątpię xd
- yungXpaproch
wiem ze duzo z was zapomnialo, posluchajcie sobie
- FruitOffTheWall
Świetna pieśń klasyg
Nie pierdole nic o hajsie nam..
Nie pierdole nic o hajsie nam..
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
najlepsza chyba nuta sebka, jakbym umiał grać na gitarze to bym to grał na ogniskach i śpiewał jakbym znał chwyty
a coz to?...
Ascetoholix ma dzisiaj dokładnie 94 552 słuchaczy miesięcznie. To jednocześnie dużo i mało. Mało patrząc na to jakie liczby robią dzisiaj raperzy, a dużo biorąc pod uwagę, że ich ostatnia płyta dostępna na Spotify jest z 2009 roku.Karko_Nape pisze: ↑31 lip 2024, 14:36 No zakladam sie ze ascetoholix - suczki tez ma sporo wyswietlen miesięcznie na spotify.
To jest akurat całkiem niezły wynik biorąc pod uwagę ostatnie algorytmy youtube'a.Karko_Nape pisze: ↑31 lip 2024, 14:36 ostatni kawałek który ma teledysk i jest na nim solo ma 250tys wysietlen w 12 dni.