skinny/brudnamałpa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
LowestQuality

Re: skinny/brudnamałpa

Post autor: LowestQuality »

siedzi mi ten track bardzo chociaż osobiście go nie lubię
bardzo ładnie ten asakura to wyprodukował, żenująca linijka o rasistkowskich murzynach ale ogólnie to ładny ten refren
Awatar użytkownika
heparinum

Post autor: heparinum »

Slatty+ pisze: 31 sie 2024, 16:19
marco_pantani pisze: 17 paź 2020, 12:45 Nie zapomnę jak jakiś debil wysłał mi kawałek z rymami które w 80 procentach bazowały na czasownikach. On to propsował jak pojebany a jak napisałem na czacie że chujowe, że rymy częstochowskie czasownikowe to ten o mnie gadał na live z 5 minut xD że się nie znam
A to nie było tak, że potem ktoś napisał mu, że nie da się odróżnić rymów dokładnych od niedokładnych?

Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
heparinum pisze: 31 sie 2024, 1:45 skąd ten gość jest znany. bo ja nie wiem skąd go kurwa kojarzę
No Olek jest znany na Legionowie

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Ogólnie to też wybierał się nutki z czuxxem na live kiedyś
dzieki za inf, ogolnie obudzilam sie i ogarnelam ze ja go kojarze bo moja byla kumpela z czasow szkoly sredniej mega sie jarala ta ekipa z mlodym westem i jej sie ten skinny podobal i mi jego foty pokazywala xddddd foty z koncertow pokazywala
:wall:
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

Slatty+ pisze: 31 sie 2024, 16:19
marco_pantani pisze: 17 paź 2020, 12:45 Nie zapomnę jak jakiś debil wysłał mi kawałek z rymami które w 80 procentach bazowały na czasownikach. On to propsował jak pojebany a jak napisałem na czacie że chujowe, że rymy częstochowskie czasownikowe to ten o mnie gadał na live z 5 minut xD że się nie znam
A to nie było tak, że potem ktoś napisał mu, że nie da się odróżnić rymów dokładnych od niedokładnych?

Dodano po 1 minucie 10 sekundach:
heparinum pisze: 31 sie 2024, 1:45 skąd ten gość jest znany. bo ja nie wiem skąd go kurwa kojarzę
No Olek jest znany na Legionowie

Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Ogólnie to też wybierał się nutki z czuxxem na live kiedyś
gosciu po 4 latach to skad mam wiedziec xD
zwracam honor
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

marco_pantani pisze: 01 wrz 2024, 19:23 gosciu po 4 latach to skad mam wiedziec xD

No fakt XD
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
ODPOWIEDZ