siedzi mi ten track bardzo chociaż osobiście go nie lubię
bardzo ładnie ten asakura to wyprodukował, żenująca linijka o rasistkowskich murzynach ale ogólnie to ładny ten refren
siedzi mi ten track bardzo chociaż osobiście go nie lubię
dzieki za inf, ogolnie obudzilam sie i ogarnelam ze ja go kojarze bo moja byla kumpela z czasow szkoly sredniej mega sie jarala ta ekipa z mlodym westem i jej sie ten skinny podobal i mi jego foty pokazywala xddddd foty z koncertow pokazywalaSlatty+ pisze: ↑31 sie 2024, 16:19A to nie było tak, że potem ktoś napisał mu, że nie da się odróżnić rymów dokładnych od niedokładnych?marco_pantani pisze: ↑17 paź 2020, 12:45 Nie zapomnę jak jakiś debil wysłał mi kawałek z rymami które w 80 procentach bazowały na czasownikach. On to propsował jak pojebany a jak napisałem na czacie że chujowe, że rymy częstochowskie czasownikowe to ten o mnie gadał na live z 5 minut xD że się nie znam
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:No Olek jest znany na Legionowie
Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Ogólnie to też wybierał się nutki z czuxxem na live kiedyś
gosciu po 4 latach to skad mam wiedziec xDSlatty+ pisze: ↑31 sie 2024, 16:19A to nie było tak, że potem ktoś napisał mu, że nie da się odróżnić rymów dokładnych od niedokładnych?marco_pantani pisze: ↑17 paź 2020, 12:45 Nie zapomnę jak jakiś debil wysłał mi kawałek z rymami które w 80 procentach bazowały na czasownikach. On to propsował jak pojebany a jak napisałem na czacie że chujowe, że rymy częstochowskie czasownikowe to ten o mnie gadał na live z 5 minut xD że się nie znam
Dodano po 1 minucie 10 sekundach:No Olek jest znany na Legionowie
Dodano po 2 minutach 49 sekundach:
Ogólnie to też wybierał się nutki z czuxxem na live kiedyś