[beef] Obóz Vkiego (Discodżemik aka Larry Gomez) vs obóz Rusiny (LHTH aka LearnHowToHustle)
Re: [beef] Obóz Vkiego (Discodżemik aka Larry Gomez) vs obóz Rusiny (LHTH aka LearnHowToHustle)
cztery żubry i dwie kurwy
Re: [beef] Obóz Vkiego (Discodżemik aka Larry Gomez) vs obóz Rusiny (LHTH aka LearnHowToHustle)
gdzie tam w tych obozach (kurwa jak w gothicu haha) sa poscigi strzelaniny albo cos bo w tekstach nie ma i nie bylo no i na klipach tez nie a stylowke maja wyjatkowo niemurzynska tylko oskarkowo europejska, no ale nie musielismy sluchac tego samego
te dissy mozna bylo strescic w postach na fb albo se na zywo mogli wyjasnic nie marnowac czasu
te dissy mozna bylo strescic w postach na fb albo se na zywo mogli wyjasnic nie marnowac czasu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Indio pisze: ↑28 sie 2024, 19:57 ziomek przeciez to oni sa zapatrzeni w jakichs czarnuchow gangbangerow i obrali se taka stylistyke rapu i wyglad od gory do dolu zafascynowani tylko nie widzac roznicy ze wyglada to na nich jakby przepierdolili pieniadze z pierwszej wakacyjnej roboty na glupoty jeszcze do tego poscigi strzelaniny tymi piskliwymi glosikami no nie moge![]()
byc czarniejszym od murzyna, ciezka sprawa, ale bywa jak rapowalo kiedys hg haha pozdro
Nie wiem o kim piszesz ale większość tamtych raperów nie skończyłaby naszej podstawówki i tak wyglądają
ediwata już się wypowiadał? bo nie wiem za kim być
- piernikowyskoczek
nie wiem o co chodzi ale diskodżemik pocieszna ksywa pzdr
Dodano po 46 sekundach:
Dodano po 46 sekundach:
nom, w sumie to chyba wzór niemiecki
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
jeszcze tego brakuje, żeby bot szmateckiego na forum muzycznym hip-hopowym dziwił się, że raperzy korzystają z fikcji literackiejIndio pisze: ↑28 sie 2024, 19:57 ziomek przeciez to oni sa zapatrzeni w jakichs czarnuchow gangbangerow i obrali se taka stylistyke rapu i wyglad od gory do dolu zafascynowani tylko nie widzac roznicy ze wyglada to na nich jakby przepierdolili pieniadze z pierwszej wakacyjnej roboty na glupoty jeszcze do tego poscigi strzelaniny tymi piskliwymi glosikami no nie moge![]()
byc czarniejszym od murzyna, ciezka sprawa, ale bywa jak rapowalo kiedys hg haha pozdro
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
eh liczyłem, że to beef vkie z jakimś chociaż eryk mocz (kurwa spoczko)
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
ale ekipę żeście zmontowali
Ale discodżemik zajebista ksywa bez kitu, samym tym wygrał beef
Ale discodżemik zajebista ksywa bez kitu, samym tym wygrał beef
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Do beki z lokalnych z tym nie bede sie wypowiadal na temat tego gowna
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- yungXpaproch
kurwa discodzemik rozjechal. mlodynee na debila wyszedl. dobrze wiedziec ino ze rusina ma dobre serce... mam nadzieje ze on na tym zle tworczo nie wyjdzie bo kocham jego muze
- marmolad_k2
Jesteś jak taki czarnuch co prostował kłakiIndio pisze: ↑28 sie 2024, 19:57 ziomek przeciez to oni sa zapatrzeni w jakichs czarnuchow gangbangerow i obrali se taka stylistyke rapu i wyglad od gory do dolu zafascynowani tylko nie widzac roznicy ze wyglada to na nich jakby przepierdolili pieniadze z pierwszej wakacyjnej roboty na glupoty jeszcze do tego poscigi strzelaniny tymi piskliwymi glosikami no nie moge![]()
A czasami jak japończyk po solarce z dredami
Jesteś sup o Mc białym murzynem
A ja zwykłym złym polskim z Urszuli synem
ja se lubie wsluchac sie w teksty tych dissow i o co oni sie tak wlasciwie cisna. pioro plonie