[beef] Obóz Vkiego (Discodżemik aka Larry Gomez) vs obóz Rusiny (LHTH aka LearnHowToHustle)

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Jasek

Re: [beef] Obóz Vkiego (Discodżemik aka Larry Gomez) vs obóz Rusiny (LHTH aka LearnHowToHustle)

Post autor: Jasek »

Wtn pisze: 28 sie 2024, 14:52asłuchalne cwele
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
Jaayu

Re: [beef] Obóz Vkiego (Discodżemik aka Larry Gomez) vs obóz Rusiny (LHTH aka LearnHowToHustle)

Post autor: Jaayu »

gdzie tam w tych obozach (kurwa jak w gothicu haha) sa poscigi strzelaniny albo cos bo w tekstach nie ma i nie bylo no i na klipach tez nie a stylowke maja wyjatkowo niemurzynska tylko oskarkowo europejska, no ale nie musielismy sluchac tego samego
te dissy mozna bylo strescic w postach na fb albo se na zywo mogli wyjasnic nie marnowac czasu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
dmnkmcno

Post autor: dmnkmcno »

Indio pisze: 28 sie 2024, 19:57 ziomek przeciez to oni sa zapatrzeni w jakichs czarnuchow gangbangerow i obrali se taka stylistyke rapu i wyglad od gory do dolu zafascynowani tylko nie widzac roznicy ze wyglada to na nich jakby przepierdolili pieniadze z pierwszej wakacyjnej roboty na glupoty jeszcze do tego poscigi strzelaniny tymi piskliwymi glosikami no nie moge :lol:

byc czarniejszym od murzyna, ciezka sprawa, ale bywa jak rapowalo kiedys hg haha pozdro

Nie wiem o kim piszesz ale większość tamtych raperów nie skończyłaby naszej podstawówki i tak wyglądają
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

ediwata już się wypowiadał? bo nie wiem za kim być
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

nie wiem o co chodzi ale diskodżemik pocieszna ksywa pzdr

Dodano po 46 sekundach:
Jaayu pisze: 28 sie 2024, 20:06 stylowke maja wyjatkowo niemurzynska tylko oskarkowo europejska,
nom, w sumie to chyba wzór niemiecki
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

ART pisze: 28 sie 2024, 17:22
jest odpowiedz
I to jest diss macias ucz się od niego
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Indio pisze: 28 sie 2024, 19:57 ziomek przeciez to oni sa zapatrzeni w jakichs czarnuchow gangbangerow i obrali se taka stylistyke rapu i wyglad od gory do dolu zafascynowani tylko nie widzac roznicy ze wyglada to na nich jakby przepierdolili pieniadze z pierwszej wakacyjnej roboty na glupoty jeszcze do tego poscigi strzelaniny tymi piskliwymi glosikami no nie moge :lol:

byc czarniejszym od murzyna, ciezka sprawa, ale bywa jak rapowalo kiedys hg haha pozdro
jeszcze tego brakuje, żeby bot szmateckiego na forum muzycznym hip-hopowym dziwił się, że raperzy korzystają z fikcji literackiej
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
drzeworyt

Post autor: drzeworyt »

eh liczyłem, że to beef vkie z jakimś chociaż eryk mocz (kurwa spoczko)
🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

ale ekipę żeście zmontowali

Ale discodżemik zajebista ksywa bez kitu, samym tym wygrał beef
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

wrubel pisze: 28 sie 2024, 20:11 ediwata już się wypowiadał? bo nie wiem za kim być
Do beki z lokalnych z tym nie bede sie wypowiadal na temat tego gowna
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

kurwa discodzemik rozjechal. mlodynee na debila wyszedl. dobrze wiedziec ino ze rusina ma dobre serce... mam nadzieje ze on na tym zle tworczo nie wyjdzie bo kocham jego muze
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Jesteś jak taki czarnuch co prostował kłaki
A czasami jak japończyk po solarce z dredami
Jesteś sup o Mc białym murzynem
A ja zwykłym złym polskim z Urszuli synem
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
heparinum

Post autor: heparinum »

ja se lubie wsluchac sie w teksty tych dissow i o co oni sie tak wlasciwie cisna. pioro plonie
:wall:
ODPOWIEDZ