Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Transfery

Post autor: Cz4rny1337 »

Ale że jakich trofeów???

Na liście Chelsea jest 4 napastników, będą dyskutowali z tym Osimhenem żeby się dogadać co do kontraktu, ale jak mu nie będzie pasować to wyłożą laskę na niego
Obrazek
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Świerczok na testach w Śląsku
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Jest tu jakiś fan ligi włoskiej a najlepiej Juve? Weź mnie pociesz że transfer Chiesy będzie jakimkolwiek wzmocnieniem dla Liverpoolu, bo nawet te 13 mln wygląda groteskowo :lol: Chłop coś jeszcze potrafi? Bo statystyki to ma "mega" w lidze którą zjadają emeryci :dunno:
Ostatnio zmieniony 28 sie 2024, 14:16 przez the badman, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

co za roznica jak zara sie polamie. nie no ja sie jaram nawed ale bedzie shaqiri vol.2 max pewnie
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

a zagra na szóstce?
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

the badman pisze: 28 sie 2024, 14:03 Jest tu jakiś fan ligi włoskiej a najlepiej Juve? Weź mnie pociesz że transfer Chiesy będzie jakimkolwiek wzmocnieniem dla Liverpoolu, bo nawet te 13 mln wygląda groteskowo :lol: Chłop coś jeszcze potrafi? Bo statystyki to ma "mega" w lidze którą zjadają emeryci :dunno:
Chiesa przed kontuzją był moim ulubionym piłkarzem Juve. Chiesa po rozjebanych więzadłach niestety nie jest już tym samym zawodnikiem. W zeszłym sezonie mimo to był jednym z lepszych piłkarzy Juve, ale no... nie wiem, mam wrażenie jakby wrócił głupszy boiskowo, częściej się wikłał w głupie dryblingi i podejmował złe decyzje. Największym problemem było jednak jego zdrowie, regularnie łapał jakieś mięśniówki albo coś innego mu dolegało. Imo też Allegri nie był jego fanem i go trochę zjebał, miał na niego dziwny pomysł ustawiając go czasami w 2 napastników, gdzie Fede się męczył w chuj

Moim zdaniem jak nie będzie łapał kontuzji i trafi do środowiska odpowiadającego jego stylowi gry, może dać dużo dobrego i te 10-15 baniek to steal, po prostu jest poza projektem Motty i w Juve nie ma już dla niego miejsca. Niemniej, trochę kot w worku
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

LFC nie ma szczęścia do włoskich piłkarzy.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

United podbija jednak po Chilwella, a Di Marzio (który robi za rzecznika Napoli w tym wszystkim), twierdzi że Osimhen rozważa Al Ahli bo super ofertę dali i lepsza dla klubu też

Zważając że dziś miały być rozmowy z Chelsea to pewnie się nie dogadali co do tej pensji i spierdala zarabiać
Obrazek
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Chilewell w United to byłby zajebisty deal, chłop dalej potrafi grać wp iłkę

takiego Darwina w Arsenalu bym przyjął, słabosc mam do typa :oops:

ps. props za follow up Bakan
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
yaneq

Post autor: yaneq »

No Romano daje, że jednak United nie są zainteresowani Chillwellem na ten moment
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Chelsea ropoznaje czy byłoby możliwe ściągnięcie Tomasza Araujo na wypadek gdyby jeden z obrońców odszedł do końca okienka (Chalobah i Disasi?)

PSG też go chce
Obrazek
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

[Romano] Aaron Ramsdale to Southampton, here we go! Deal in place after official bid revealed earlier today. Fee will be £24/25m add-ons included, agreed with Arsenal. ↪️🇪🇸 Arsenal are now prepared to go for Joan García from Espanyol in the next 24h!

Kurde sprzedali go za w miare dobry hajs, nie wierze. W sensie ja uwazam, ze to dobra cena za niego, ale myslalem ze skonczy sie na wypozyczeniu z opcja wykupu z ktorej ktos nie skorzysta potem

Ciekawe ile ten Garcia bedzie kosztował bo słyszałem rozne plotki. No i strasznie się wychowankowie uszczuplili, ledwo 7 zakładając że Nelson zostanie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

krol spadkow z ligi wraca na swoje miejsce
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Osimhen spierdala do Arabii, myślicie że jakiś duży klub go weźmie potem z tej ligi???
Obrazek
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

na luzie i nie pozniej niz za rok
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Niby kto? Może Paryż jak znów coś spektakularnie przegra albo Barcelona po odejściu Lewego, bo się lubi w coś wpierdolić. Nie chcę chwalić dnia przed zachodem, póki nie ma oficjalki, ale to chyba pierwsza rzecz za którą można Clearake pochwalić. Ja cenie Osimhena jako piłkarza, jeszcze fajniej że kibicuje Chelsea, ale skoro uznali że nie dają tak wysokich kontaktów nikomu od kiedy przyszli i jeszcze je rozbijają tak na długie lata, to Nigeryjczyk nie jest warto tego żeby robić dla niego wyjątek w tej sprawie. Dawać tego Durana na viceJacksona i lecimy dalej.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Panowie od Liverpoolu, ten Bajcetic to się nadaje do czegoś? Bo mial isc do Salzburga, ale Barcelona ma go zgarnąć na wypożyczenie po kontuzji Bernala.
Bakan

Post autor: Bakan »

Jakiś potencjał jest, ale trudno coś konkretnego powiedzieć, bo rozjebał się niedługo po tym, jak Klopp zaczął dawać mu pierwsze szanse i tyle go widzieliśmy.

Nowoczesny DM, super z piłką przy nodze. Odważny, pokazujący się do gry i chcący pchać akcje do przodu. Z tego co zdążyłem zaobserwować to ma problem z timingiem i regulowaniem tempa. Nastawiony na bardzo bezpośrednie granie, co bywa na tej pozycji wadą, bo generuje niepotrzebne niedokładności.

Absolutnie na ten moment nie jest to piłkarz na pierwszy skład poważnego klubu, ale w Barcy to kto wie.

Ps. Nadmienię tylko, że pozycja DM w Liverpoolu to najbardziej paląca potrzeba, a Slot z jakiegoś powodu woli tam przekwalifikowanego z b2b Gravenberch i Endo, więc…
Ps2. Jeszcze żeby nie wprowadzać w błąd to w seniorskiej piłce raczej na pozycji CMa, w młodzieżowej DMa, ale jego nawyk wracania po piłkę pod samą linię obrony wskazuje, że docelowo to raczej to drugie.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

demon pisze:Panowie od Liverpoolu, ten Bajcetic to się nadaje do czegoś? Bo mial isc do Salzburga, ale Barcelona ma go zgarnąć na wypożyczenie po kontuzji Bernala.
Jednak Salzburg, Barcelonę zablokowały wydatki xd

Chelsea dalej goni bramkarzy, Petrovic wypożyczony od Strasburga na rocznym wypożyczeniu

Lacroix z Wolfsburga do Crystal Palace, 18mlnf + 3mlf bonusów.

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Ponoć wystarczy odejście Chalobaha, żeby Chelsea sięgnęła po Araujo z Benfici - ale tam Lipsk się kręci wokół Antonio Silvy - to chyba dwóch ŚO się nie pozbędą?
Obrazek
ODPOWIEDZ