Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
nawet nie zauważyłem jak zleciało te 20 minut, bo ani jednego śmiesznego momentu nie było xD
- checollada
ja dałem radę 4 minuty obejrzeć xd
Posłuchałem sobie wywiadu Leszka Milewskiego w Futbolowni i sympatyczny Tetryk, momentami był niesympatyczny. Zupełnie słusznie, bo Czyżak strasznie te wywiady robi. Czuć było, że to jednak jest różnica poziomów, jeśli chodzi o warsztat dziennikarski i Milewski nie chciałby robić takich wywiadów, które robi Czyżak.
Ps. O co chodzi Leszkowi z tą Francją 2016? Często mówi, że to była katastrofa, ale nic poza tym. Faktycznie jakieś chujowe materiały dostarczał i nie ogarniał, czy to tylko jego odczucie?
Ps. O co chodzi Leszkowi z tą Francją 2016? Często mówi, że to była katastrofa, ale nic poza tym. Faktycznie jakieś chujowe materiały dostarczał i nie ogarniał, czy to tylko jego odczucie?
Ten Czyżak jest tragiczny. Ciężko przebrnąć przez te jego wywiady.
Nie wiem co teraz Milewski mówi, ale śledziłem wtedy weszlo i pamiętam że jego raporty z Francji byly głównie nt. kwestii organizacyjnych - jeździł z plecakiem i milionami przesiadek, a pociągi byly odwoływane i zatłoczone, do tego stopnia że komentujący zaczeli pisać tzw. fanfiki o Leszku jeżdżącym ze złamaną nogą na pace żuka. Zabawnie to kontrastowało z tekstami Ćwiąkaly, które były dużo bardziej skupione na piłce - jeśli dobrze pamiętam, to oni dostali jakąś furę od sponsora i przypadła ona właśnie ćwiąkiemu
Jest szansa, że Leszek nie miał wtedy prawka. Generalnie z furami mu trochę nie po drodze, bo z tetryckich rozmów wynika, że zaczął jeździć stosunkowo niedawno, bo go rodzicielstwo do tego zmusiło.
czyli na slizgawce bylby zwyklym pizdeuszem bez prawka jak badman
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Przeciez Milewski grubo ponad 180 cm wzrostu jak i nie 190 proszę nie porównywać, bardziej by był traktowany w najgorszym wypadku jak pocieszny miś Yogi (nie mylic z userem) a nie jakis ciumciok który nawet urosnąć nie potrafi
- bialyjelen
pizdueszem, ale jednak z prawkiem
Pamiętajmy jednak, że to prawo jazdy robione w Sieradzu
Smokowski opuszcza Kanał Sportowy
niech spierdala grać w padla i słuchać the national
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- the badman
- Artysta
@sztyc Skąd taka mocna opinia o pociesznym Tomku?
a jaka ma być inna, wielki pan gwiazdor komentator, a uszy więdną jak dali mu komentować french open... Hajto wyjaśnił Smoka
+ jest w fajnopolackim radio i zachwyca się muzyką dla fajnopolaków która jest obiektywnie chujowa
+ jest w fajnopolackim radio i zachwyca się muzyką dla fajnopolaków która jest obiektywnie chujowa
- bialyjelen
myslicie ze to przez wielkiego matiego bora?
może jest mu wstyd robo podo i borka przed bardziej elokwentnymi znajomymi z padla i radia 358, a i hajs pewnie nieporównywalny z tym co było rok temu w KS
Po prostu jest zmęczony, dużo pracował w czasie Euro i IO a Stano mówił, że Tomek to za bardzo pracować nie lubi. Stać go żeby wziąć nieskończenie długi urlop.
- the badman
- Artysta
Ogólnie nie wiem czy Smoku się kiedyś wypowiadał co do freakfightów ale sam KS był na początku mega przeciw co myślę było zdaniem większości a później widzi takie coś:
Afery pedofilskie, jakieś wypadki zatuszowane, wardęgi, boxdele i inne kamerzysty. Każdy z rigczem by odbił
Afery pedofilskie, jakieś wypadki zatuszowane, wardęgi, boxdele i inne kamerzysty. Każdy z rigczem by odbił
a czy ten typ powiedział kiedyś cokolwiek ciekawego, spostrzegawczego, intrygującego, inspirującego, nietypowego czy raczej pierdolił oczywistości i taplał się w apologii banału? no właśnie
co by nie mówić o jego koleżkach z ks, to jednak są jacyś i albo tego stana czy matiborka lubisz, albo nimi gardzisz, smokowski to był taki rozmemłany budyń, którego każdy miał w dupie czy będzie w programie czy nie, bo nie stanowił w nich żadnej wartości dodanej, za to mniemanie o sobie i swoich horyzontach pewnie niesamowite
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----