UNDADASEA
Re: UNDADASEA
@eddy_wata czy to jakas zapowiedz dolaczenia oskara pam pam do undy??? sluchalbym
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Jako ze zbliza sie lato to powrocilem sobie do undaground mxtp i polecam ten styl zycia
I zdalem sobie sprawe ze zapomnialem o tym jakim godzina u jest przebengerem 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ConeyIsland
wrzucę tu bo jest guaca, jest nadzia, knap, atz i inni
i jeszcze świeżynka od Gua:
fajne to jest i super się ogląda te jego klipy, talenciak bez dwóch zdań
fajne to jest i super się ogląda te jego klipy, talenciak bez dwóch zdań
- mlodyperkez
w sumie cos ucichlo o nim, a z persem to byl trzon undy, persik wyplynal (plyta z slawami/mielzkym) a o gua cos cicho
Tadżifi na żyćko > rapujące Sławy, Mielcki i takohemingłej na trackach, dobry wybór Gua, props
Litost 2 w tym roku jeszcze
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
- ConeyIsland
Jesli to prawda to ze 3 fizyki biorę z miejsca. Jedynka chodzi po parę ładnych stów teraz
bo kosa jest, jeden z głównych powodów rozpadu undymlodyperkez pisze: ↑21 sie 2024, 17:36 w sumie cos ucichlo o nim, a z persem to byl trzon undy, persik wyplynal (plyta z slawami/mielzkym) a o gua cos cicho
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
uchyl rabka tajemnicy
+podruzujemy wlohy italiaeddy_wata pisze: ↑01 maja 2024, 0:15 Jol elo gdynia sloneczko gua gua tajfunix jaramy dżojty mamy czilałt jest cool no pozdro nie mam czasu bo robimy grill i smazymy jonty na balkonie w gdyni hej joł dawaj na fyrtel poczilować kto ma wiedziec ten wie polskie majami pozdro mielon hop chodz zjesc slajsa pizza pizzunia i zapalic jontka i wypic piwko hop joł
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Ta ładna z guacamolem poszła i się ten drugi obraził
No ale nie ma kosy z muzyka a chyba o to chodziloloco pisze: ↑22 sie 2024, 12:19bo kosa jest, jeden z głównych powodów rozpadu undymlodyperkez pisze: ↑21 sie 2024, 17:36 w sumie cos ucichlo o nim, a z persem to byl trzon undy, persik wyplynal (plyta z slawami/mielzkym) a o gua cos cicho
@mlodyperkez Pewnie nie mial niczego zeby nam pokazac, pers z mielonem chyba juz od dawna cos dlubali razem wiec wydaje sie logiczne ze szybciej cos wypuscil, pozatym wkrecil sie do bardziej znanego grona z labelu 2020 wiec tez szum wiekszy niz jakby sam cos puszczal
niewiele z tej wypowiedzi wynika jak przystało na newonce
coś mi się kojarzy, że był problem z podziałem hajsu, bo jak wiadomo, nie każdy tam wkładał tyle samo pracy w ten projekt, ale nie pamiętam czy to z wypowiedzi kogoś z undy czy z forumnadzialolo pisze: Wyszedł „Da Groovement”, zaczęliśmy grać koncerty i pojawiły się pierwsze realne problemy. Nie chciałabym wchodzić w to za głęboko, ale generalnie zdarzyły się nieporozumienia towarzyskie. To udarzyło w nas od środka przy okazji trasy z 2021 roku, gdzie wyprzedawaliśmy kolejne miejscówki. Konflikty wzięły się z bardzo podstawowych spraw, których nie przemyśleliśmy na samym początku, bo nie spodziewaliśmy się, że zajdziemy tak daleko. Emocje narosły do tego stopnia, że Unda musiała zawiesić działalność – tłumaczy. Nie chcieliśmy zaśmiecać naszego klimatu fałszem; umówić się na półśrodki i udawać, że jest spoko – wychodzić na scenę, kosić kasiorę, a potem mijać się bez słowa. Jakkolwiek jest to przykre – fajnie, że okazaliśmy się w tym projekcie na tyle prawdziwi, żeby nie dopuścić do udawania zajawy – dodaje.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Przecież z tej wypowiedzi jasno wynika, że te podstawowe sprawy, których nie przemyśleliśmy na samym początku, bo nie spodziewaliśmy się, że zajdziemy tak daleko to po prostu podział hajsu z muzyki
.
Nagrywali se dla zajaweczki i w ogóle o tym nie myśleli, pojawiły się koncerty i większy hajp, na horyzoncie pojawiły się realne pinądze - i pojawiły się zgrzyty w ekipie.
Nagrywali se dla zajaweczki i w ogóle o tym nie myśleli, pojawiły się koncerty i większy hajp, na horyzoncie pojawiły się realne pinądze - i pojawiły się zgrzyty w ekipie.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
- Karko_Nape
Z jednej strony beka że najbardziej wyluzowana ekipa w Polsce co jest tak cool i na wyjebce w mainstream pokłóciła się po paru koncertach o siano, no ale z drugiej strony jak tam jest chuj wie ile ludzi i nagle na materiale udziela sie 15 osob to też ciężko to rozkminić, no ale z trzeciej jak masz w ekipie takich zawodnikow jak Guaka, Pers, atz czy Fifi to reszta powinna zamknąć mordę i cieszyć się że mają szanse dzięki nim wypłynąć.
Najlepiej to pokazuje płyta Nadzi - jak wrzuciła cztery bekowe wersy na kawałek to nawet fajnie brzmiało, ale jak wzięła się za to solo to kiepsko
Najlepiej to pokazuje płyta Nadzi - jak wrzuciła cztery bekowe wersy na kawałek to nawet fajnie brzmiało, ale jak wzięła się za to solo to kiepsko