FPL slizgawka.eu $$$$
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: FPL slizgawka.eu $$$$
Douglas kontka? Chciałem go brać.
- rozklad_gaussa
jesli o luiza pytasz to w turynie jest
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
ja widzę potencjał w tym kerkezie
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
xD moja podświadomość nazwała Baileya Douglasem. Wszystko jasne. Ale no tak, zgadzam się Bailey i Watkins obaj zrobą mniej punktów niż rok temu natomiast nadal uważam ża 6.5 za Bailey to dobra cena.
po ile zrzuta i do kogo?
- rozklad_gaussa
3 dychy do @Mieteka
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Dzięki Mietek! Hajs poszedł.
Team Haaland + Salah u mnie. Myślę że jest mnóstwo świetnych opcji jakie można dołożyć żeby zmieścić ich obu i łatwiej będzie się z nich schodzić w razie czego niż ciułać budżet żeby któregoś dokupic.
PS Kiedyś była taka stronka fantasypl.pl gdzie jakieś ziomki wrzucały takie fajne podsumowanie kto nie zagra etc, a teraz mi ta stronka nie wchodzi...
przenieśli się czy już tego nie ma?
yer a wizard, Harry
- ConeyIsland
Bramkarze
Poszedłem w jednego solidnego czyli Alissona i jednego najtańszego (Mateusz Lis xD). Po paru kolejkach zweryfikuję pewnie na rzecz dwóch grających typu Leno / Pickford, zobaczymy.
Obrona
Dwóch pewniaków do walki o gole czy asysty (gvardiol, porro) + dwóch do rotacji na trzeciego defensora czyli Robinson z Fulham i Mykolenko z Evertonu. Piąty defensor na ławkę typowo czyli najtańszy jakiś (Barco z Brighton który z tego co wyczytalem może okazać się że będzie grał).
Pomoc i atak
Na pierwsze kolejki poszedłem mocno w trzech atakujących czyli Hochland + isak + watkins. Pomoc nieco słabsza bo Gordon + nkunku+ smith rowe + jota+ bailey. Za kilka kolejek będę się skłaniał ku wypieprzeniu którego z napastników (nie haalanda raczej) na rzecz funduszy na premium pomocnika (son / Palmer / inny).
Kierowałem się terminarzem mocno. Po paru kolejkach jak już napisałem skład będzie do weryfikacji. Dobrze że transferów aż 5 można rolować. Jedziemy. Będzie dobrze człowiek. Drugi sezon mój musi być lepszy niż pierwszy
Poszedłem w jednego solidnego czyli Alissona i jednego najtańszego (Mateusz Lis xD). Po paru kolejkach zweryfikuję pewnie na rzecz dwóch grających typu Leno / Pickford, zobaczymy.
Obrona
Dwóch pewniaków do walki o gole czy asysty (gvardiol, porro) + dwóch do rotacji na trzeciego defensora czyli Robinson z Fulham i Mykolenko z Evertonu. Piąty defensor na ławkę typowo czyli najtańszy jakiś (Barco z Brighton który z tego co wyczytalem może okazać się że będzie grał).
Pomoc i atak
Na pierwsze kolejki poszedłem mocno w trzech atakujących czyli Hochland + isak + watkins. Pomoc nieco słabsza bo Gordon + nkunku+ smith rowe + jota+ bailey. Za kilka kolejek będę się skłaniał ku wypieprzeniu którego z napastników (nie haalanda raczej) na rzecz funduszy na premium pomocnika (son / Palmer / inny).
Kierowałem się terminarzem mocno. Po paru kolejkach jak już napisałem skład będzie do weryfikacji. Dobrze że transferów aż 5 można rolować. Jedziemy. Będzie dobrze człowiek. Drugi sezon mój musi być lepszy niż pierwszy
Ale się wkopałem na samym starcie tym Bruno na kapitanie xDDD
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Myślałem, że będzie gorzej.
Ale po dwóch dniach 40 pkt to przyzwoity wynik.
Jutro Chochland Hat trick i mam 50 pkt

Ale po dwóch dniach 40 pkt to przyzwoity wynik.
Jutro Chochland Hat trick i mam 50 pkt
Dzisiaj Panowie z podium oglądają mecz zza kanapy, bo nie maja Haalanda, a ja tak 
Ps. Trochę boli brak Havertza, bo długo miałem go w składzie, ale uznałem, że muszę mieć Jotę i nie starczyło hajsu, przez co wypadł, ale w perspektywie 5-6 kolejek i tak chyba wyjdzie Jota>Havert choćby z racji tego, że ten pierwszy to pomocnik i tańszy 0,5
Ps. Trochę boli brak Havertza, bo długo miałem go w składzie, ale uznałem, że muszę mieć Jotę i nie starczyło hajsu, przez co wypadł, ale w perspektywie 5-6 kolejek i tak chyba wyjdzie Jota>Havert choćby z racji tego, że ten pierwszy to pomocnik i tańszy 0,5
- the badman
- Artysta
Nie bój się o Havertza, to pokraka, szybko przestanie strzelać. Bój się braku Saki jeśli nie masz.
Ja poszedłem w Salah,Halaand,Isak, Gvardiol i reszte pokrak typu Rogers czy Quansah który właśnie stracił sklad i już mam problem
Ale jestem 4, nie jest źle a mogło być lepiej bo Eze oszukali z gola miał mnóstwo okazji, On jeszcze odda wierzę
Ja poszedłem w Salah,Halaand,Isak, Gvardiol i reszte pokrak typu Rogers czy Quansah który właśnie stracił sklad i już mam problem
Ale jestem 4, nie jest źle a mogło być lepiej bo Eze oszukali z gola miał mnóstwo okazji, On jeszcze odda wierzę
Jednak udało się nie tyle utrzymać podium, co wskoczyć na pierwsze miejsce (chociaż kolejka jeszcze trwa, polecę na drugie).Bakan pisze:Dzisiaj Panowie z podium oglądają mecz zza kanapy, bo nie maja Haalanda, a ja tak
A z Haalandem i tak pewnie jeszcze zdążę się przeprosić.
e: niekoniecznie muszę się spierdolić, bo Kulusevski ława
Ostatnio zmieniony 19 sie 2024, 6:55 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
ej bo pisal do mnie mietek gdzie siano przelac ale zamulilem przez weekend, moge jeszcze przelac czy tera to juz huj mi w dupe
Imo przelewaj. Nie będziemy się napinać o 30 zł chyba. Zresztą to dopiero pierwsza kolejka.
W ogóle @Mietek zróbmy deadline na przelewy np. do czwartku i jak ktoś chce to jeszcze niech dołączy przed 2GW + dobrze by było jakbyś podpiął listę, kto już wpłacił, żeby transparentnie było.
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Postecoglou odjebał z tym Kulusevskim. Dobry presezon i generalnie piłkarz lepszy niż Johnson, a tu ława. Nieładnie.
W ogóle @Mietek zróbmy deadline na przelewy np. do czwartku i jak ktoś chce to jeszcze niech dołączy przed 2GW + dobrze by było jakbyś podpiął listę, kto już wpłacił, żeby transparentnie było.
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Saki nie mam i też trochę się boje, ale na niego to za chuj nie będzie mnie stać.the badman pisze: ↑18 sie 2024, 20:50 Nie bój się o Havertza, to pokraka, szybko przestanie strzelać. Bój się braku Saki jeśli nie masz.
Ja poszedłem w Salah,Halaand,Isak, Gvardiol i reszte pokrak typu Rogers czy Quansah który właśnie stracił sklad i już mam problem![]()
Postecoglou odjebał z tym Kulusevskim. Dobry presezon i generalnie piłkarz lepszy niż Johnson, a tu ława. Nieładnie.
Tak, właśnie robię listę od kogo mam, od kogo nie mam. I jak się okaże że od kogoś nie mam jeszcze to pomyślimy nad deadlinem.
A kolejka no cóż udana. Pomimo braku Salaha na kapitanie (co było głównym faktorem), miejsce 4te, chyba najwyższe z grających pod Haalanda. Teraz tylko liczę, że ten Haaland z Ipswich nadrobi.
Wpłacili (kolejność losowa):
1. Lowrider - Lowrider DDL
2. Gambler - FC Kosiory
3. Piters - Ase
4. retriakaretrox - retriakaretrox
5. Nie wiem czyja to drużyna - PendingModeration
6. Suitup - suitup bulls
7. kapec - Kapeć Team
8. Nie wiem czyja to drużyna - YNWA
9. Woozard - FC Woozard
10. Kali - Nie wiem, którą drużynę prowadzi.
11. Bakan - Bakan Team
12. Krynew - Krynew Empire
13. Jefecito - TOP TIER
14. Szoumidelej - Nie wiem, którą drużynę prowadzi.
15. rozklad_gaussa - Wojciech Kowalczyk
16. ConeyIsland - Nie wiem, którą drużynę prowadzi.
Na ten moment tak to wygląda.
@Kali @szoumidelej @ConeyIsland
Chłopaki prośba, możecie napisać, które drużyny prowadzicie? Do tego fajnie by było jakby osoby prowadząca drużyny PendingModeration i YNWA też się zgłosiły.
A co do tych 6 zawodników, którzy jeszcze nie wpłacili to myślę, że deadline do startu następnej kolejki byłby ok, co?
A no i Jefecito dopisałem jako trenera Top Tieru na podstawie pamięci z poprzedniego sezonu, więc jak się zajebałem i się nie zgadza to sorry.
A kolejka no cóż udana. Pomimo braku Salaha na kapitanie (co było głównym faktorem), miejsce 4te, chyba najwyższe z grających pod Haalanda. Teraz tylko liczę, że ten Haaland z Ipswich nadrobi.
Śmiało możesz.
2. Gambler - FC Kosiory
3. Piters - Ase
6. Suitup - suitup bulls
7. kapec - Kapeć Team
8. Nie wiem czyja to drużyna - YNWA
9. Woozard - FC Woozard
11. Bakan - Bakan Team
13. Jefecito - TOP TIER
Na ten moment tak to wygląda.
@Kali @szoumidelej @ConeyIsland
Chłopaki prośba, możecie napisać, które drużyny prowadzicie? Do tego fajnie by było jakby osoby prowadząca drużyny PendingModeration i YNWA też się zgłosiły.
A co do tych 6 zawodników, którzy jeszcze nie wpłacili to myślę, że deadline do startu następnej kolejki byłby ok, co?
A no i Jefecito dopisałem jako trenera Top Tieru na podstawie pamięci z poprzedniego sezonu, więc jak się zajebałem i się nie zgadza to sorry.
@Mietek YNWA to mój team.
Spoko ta kolejka siadła, chyba jeden z lepszych moich startów, będzie z czego spadać xd. Szkoda tej czerwonej w Newcastle bo mocno liczyłem na potężne punkty potrojonych Srok, ale też nie ma co narzekać bo mimo grania w 10 jest czyste konto i asysta Isaka.
Największy minus składu to minuty Kulusevskiego, brałem go trochę jako czarnego konia z niskim posiadaniem, który będzie różnicą, a chłop wchodzi na 20 minut. Teraz rozkminiam czy szybko się go pozbywać czy liczyć na pierwszy skład vs Everton, bo moim zdaniem pokazał sie w tej końcówce dużo lepiej niż taki Johnson.
Spoko ta kolejka siadła, chyba jeden z lepszych moich startów, będzie z czego spadać xd. Szkoda tej czerwonej w Newcastle bo mocno liczyłem na potężne punkty potrojonych Srok, ale też nie ma co narzekać bo mimo grania w 10 jest czyste konto i asysta Isaka.
Największy minus składu to minuty Kulusevskiego, brałem go trochę jako czarnego konia z niskim posiadaniem, który będzie różnicą, a chłop wchodzi na 20 minut. Teraz rozkminiam czy szybko się go pozbywać czy liczyć na pierwszy skład vs Everton, bo moim zdaniem pokazał sie w tej końcówce dużo lepiej niż taki Johnson.
Dostałem wpłatę od trenera drużyny Narkopop, więc zaktualizowana lista.
2. Gambler - FC Kosiory
3. Piters - Ase
6. Suitup - suitup bulls
7. kapec - Kapeć Team
8. imcat - YNWA
9. Woozard - FC Woozard
11. Bakan - Bakan Team
13. Jefecito - TOP TIER
17. bialyjelen - Narkopop
I dopisze boldem bo wydaje mi się, że w tym poprzednim poście to info może łatwo umknąć.
Wpłaty przyjmuję do momentu rozpoczęcia się kolejnej (2giej) kolejki!
2. Gambler - FC Kosiory
3. Piters - Ase
6. Suitup - suitup bulls
7. kapec - Kapeć Team
8. imcat - YNWA
9. Woozard - FC Woozard
11. Bakan - Bakan Team
13. Jefecito - TOP TIER
17. bialyjelen - Narkopop
I dopisze boldem bo wydaje mi się, że w tym poprzednim poście to info może łatwo umknąć.
Wpłaty przyjmuję do momentu rozpoczęcia się kolejnej (2giej) kolejki!
Ostatnio zmieniony 20 sie 2024, 17:31 przez Mietek, łącznie zmieniany 2 razy.