Football Manager
Moderator: con shonery
- the badman
- Artysta
Re: Football Manager
Jestem uzależniony od tej gry i moja dziewoja to widzi nawet
Ale mój Sunderland taki piękny
No i elegancko, ja właśnie wyszedłem z grupy Ligi Europy
promka jest aktualnie na 24, da się wyrwać klucz na jakiejś enebie za pewnie 75-80 zł
https://www.footballmanager.com/news/de ... manager-25
konsolowość, pogoń za nowym silnkiem graficznym i licencjami premier league żeby ściągnąć jak najwięcej niedzielnych graczy zabije football managera kupujcie 24
konsolowość, pogoń za nowym silnkiem graficznym i licencjami premier league żeby ściągnąć jak najwięcej niedzielnych graczy zabije football managera kupujcie 24
ja bym się nazwał takim graczem od święta, co ogarnia raczej większość istotnych mechanik
imo już i tak nie było sensu przeskakiwać z jednej części na drugą od kilku lat, wszystko było najebane w zakładach bez ładu i składu, a kod podejrzewam od tylu lat to wyglądał jak spaghetti
jeżeli mają podejście, że chcą to posprzątać w tym roku i przez to ucinają, a potem będą dodawać co sensowe to uważam że to spoko - ale ogólnie ja jestem z tych co uważają, że obraz meczu jest istotny zeby się wczuć i nigdy nie jarały mnie kulki 2d, więc mam zajawe że w koncu będzie nowy silnik
imo już i tak nie było sensu przeskakiwać z jednej części na drugą od kilku lat, wszystko było najebane w zakładach bez ładu i składu, a kod podejrzewam od tylu lat to wyglądał jak spaghetti
jeżeli mają podejście, że chcą to posprzątać w tym roku i przez to ucinają, a potem będą dodawać co sensowe to uważam że to spoko - ale ogólnie ja jestem z tych co uważają, że obraz meczu jest istotny zeby się wczuć i nigdy nie jarały mnie kulki 2d, więc mam zajawe że w koncu będzie nowy silnik
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
#teamkulki a powtórki w 3d
ale również jestem ciekaw nowej wersji, tym bardziej że do 24 nawet nie podbijałem
ale również jestem ciekaw nowej wersji, tym bardziej że do 24 nawet nie podbijałem
Kiedy Amazon udostępnia za darmo wersję rok w tył? Wrzesień? Październik?
fm 23 był od września na prime za free
ale shouty mogli zostawić, będzie mi ich brakowało
trójkąt bermudzki wola mokotów
- checollada
też lubiłem te opcję
ogólnie cieszę się na nowy silnik graficzny. w sumie tak bardzo się cieszę i czekam na nową wersję, że nie mam ochoty grać w fm24. na premierę dosłownie zainstalowałem, pograłem 3 godziny i usunąłem z dysku.
w sumie wpływ na to, że nie chce mi się grać w obecną wersje może mieć to, że w fm23 zagrałem 10 sezonów Górnikiem Zabrze. a ja od 7 lat jakoś w FMa gram tylko Ekstraklasę i tylko Górnikiem Zabrze, więc jak odpaliłem fm24 i znowu wziąłem Górnik, to miałem wrażenie, że to jest to samo, tylko od nowa. taki gap year dobrze zrobi mojej zajawce w przyszłym sejwie górnikiem zabrze lol xd
ogólnie cieszę się na nowy silnik graficzny. w sumie tak bardzo się cieszę i czekam na nową wersję, że nie mam ochoty grać w fm24. na premierę dosłownie zainstalowałem, pograłem 3 godziny i usunąłem z dysku.
w sumie wpływ na to, że nie chce mi się grać w obecną wersje może mieć to, że w fm23 zagrałem 10 sezonów Górnikiem Zabrze. a ja od 7 lat jakoś w FMa gram tylko Ekstraklasę i tylko Górnikiem Zabrze, więc jak odpaliłem fm24 i znowu wziąłem Górnik, to miałem wrażenie, że to jest to samo, tylko od nowa. taki gap year dobrze zrobi mojej zajawce w przyszłym sejwie górnikiem zabrze lol xd
- ConeyIsland
Zainstalowałem sobie fm 2024 mobile
Ostatnia edycja w jaką grałem to bodajże mobilna 2015 i przeskok jest spory, chwilę mi zajęło zanim ogarnąłem co jest pięć. I cholera... wkręciłem się once again. Zastanawiam się teraz czy nie pójść jednak w pełną wersję na PC. Wiem niestety że jak w to wejdę to już huj, po serialach i innych tego typu rzeczach w wolnej chwili
Już x razy w przeszłości chciałem podejść pod wersję na PC ale na finiszu się wycofywałem, bo przytłaczała mnie mnogość funkcji.
mordo, jeżeli wkręciła cię, moim i większości społeczności zdaniem, gówniana wersja mobile, to rzeczywiscie odpuść wersję PC
Spoiler
ale tylko w przypadku, gdy tak jak napisałeś mocno szanujesz swój czas wolny, w przeciwnym razie czeka cię wyśmienita zabawa po ogarnięciu tych wszystkich funkcji
Spoiler
warto bardziej niż seriale
- bialyjelen
100% racja, to gowno wciaga niesamowicie
- ConeyIsland
Tego się spodziewałem. Chuj ze mnie nie gamer ale żadna gierka nie dawała mi tyle satysfakcji jak po ogarnięciu burdelu w Manchesterze albo innym Yeovil i stopniowym rozwijaniu drużyny. Jak mam chwilę to biorę książkę albo odpalam jakiś serial czy film. ...to się może zmienić jak przegram ze sobą 
- bialyjelen
najgorsze ze ta gra nie wymaga twojej ingerencji natychmiast co oznacza ze mozesz ja miec wlaczona na drugim monitorze i tak sobie klikac niezobowiazujaco przez pare h bo przeciez w kazdej chwili mozesz przestac
Spoiler
otoz nie mozesz
- zemsta1camzata
Możesz grać i oglądać serial jednocześnie na drugim monitorze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- ConeyIsland
No dobrze a gdyby jakiś mój kolega, nie ja, dla kolegi pytam przecież, chciał teraz pograć w FM to gdzie kupi 2024 w dobrej cenie?
- bialyjelen
g2a ew steam widze ze promka jest