ja zaczynam z salahem i haalandem, salah bo to salah a haaland bo maja czelsi i ipswich
FPL slizgawka.eu $$$$
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
szoumidelej
Re: FPL slizgawka.eu $$$$
jaki jest sens brania udzialu w zabawie gdzie lby ukladaja sklad identyczny jak pseudomejweni na yt z pytaniem co sadzicie co do zmiany?
ja zaczynam z salahem i haalandem, salah bo to salah a haaland bo maja czelsi i ipswich
też chętnie dołączę w tym roku do zabawy
- ConeyIsland
Dobra tam, zrobiłem ligę:
Jeszcze niech ktoś na skarbnika się zgłosi i bajka, gramy.
League code: y12ez6
Jeszcze niech ktoś na skarbnika się zgłosi i bajka, gramy.
Najpierw sianko potem kod, powinno być. Chyba, że sobie ufamy 
- ConeyIsland
hopsa hopsa, środa ju a w piątek rusza najlepsza, nie licząc ekstraklasy, liga świata
@Mietek to jak pociagniesz tego skarbnika w tym roku?
dawać kto jeszcze do gry, 10 w lidze, rok temu było 20+
ps ja właśnie wybrałem Baileya zamiast doku po namyśle.
jak nie będzie kontek to nic już nie zmieniam (chyba xd), zmieścił się nawet magic man jakub jakub moder
dawać kto jeszcze do gry, 10 w lidze, rok temu było 20+
ps ja właśnie wybrałem Baileya zamiast doku po namyśle.
jak nie będzie kontek to nic już nie zmieniam (chyba xd), zmieścił się nawet magic man jakub jakub moder
yer a wizard, Harry
Props. Ja też z Baileyem chyba pójdę. Jedyny jego minus to szemrana forma Aston Villi, która sprawia, że umiem uwierzyć że taki Smith Rowe/Odoi na dobrym kalendarzu w pierwsze kilka spotkań zrobią lepsze liczby.
Rok temu nie było 20+ tylko 16 z tego co pamiętam
Nom mogę być skarbnikiem. Roześlę numer do blika i konta zainteresowanym.
Rozesłałem. Jeżeli ktoś nie dostał, to proszę się zgłosić na PW, bo znaczy że po prostu omyłkowo go pominąłem.
Rok temu nie było 20+ tylko 16 z tego co pamiętam
Nom mogę być skarbnikiem. Roześlę numer do blika i konta zainteresowanym.
Rozesłałem. Jeżeli ktoś nie dostał, to proszę się zgłosić na PW, bo znaczy że po prostu omyłkowo go pominąłem.
minusem kogokolwiek z AV jest to że dochodzi im Liga Mistrzów co w tym sezonie oznacza co najmniej 8 dodatkowych meczów czyli spore szanse na rotacje plus samo zmęczenie przez granie co 3-4 dni
z tego powodu rozważam duo Isak + Gordon bo Newcastle nie ma europejskich pucharów
z tego powodu rozważam duo Isak + Gordon bo Newcastle nie ma europejskich pucharów
U mnie finalny dylemat to jest Gordon/Jota + Smith Rowe vs Nkunku i Bailey, reszta składu ułożona i myślę że już nie będzie zmieniana.
@Mietek podrzuć plis numer konta na pw, liga jak rozumiem ta z kodem y12ez6?
ja raczej ruszam bez Haalanda i generalnie bez nikogo z City na start, z podwojonym LFC w ataku, Gordonem i Kulusevskim, jebać mejwenów z twittera. W ataku trio Havertz + Isak + Watkins i jedyne czego się obawiam to minut Watkinsa na start i wspomnianej tu niewiadomej formy AV. Dlatego też jeszcze kombinuje czy nie grać na 2 w ataku i wzmocnić pomoc, albo dać do ataku Solanke, jest też Muniz. Z Solanke znów problem mam taki, że dalej nie jestem pewny czy jest gotowy na grę w lepszym zespole, po kompletnie nieudanej przygodzie w LFC trochę dałem mu łatkę solidnego napadziora na średni zespół. Szkoda też brać Muniza czy Solanke jak mam hajs na szefa Watkinsa. W banku 2mln na przeskoczenie z jednego z pomocników LFC na Fodena/KDB jak już się upewnię, że będą grać.
ja raczej ruszam bez Haalanda i generalnie bez nikogo z City na start, z podwojonym LFC w ataku, Gordonem i Kulusevskim, jebać mejwenów z twittera. W ataku trio Havertz + Isak + Watkins i jedyne czego się obawiam to minut Watkinsa na start i wspomnianej tu niewiadomej formy AV. Dlatego też jeszcze kombinuje czy nie grać na 2 w ataku i wzmocnić pomoc, albo dać do ataku Solanke, jest też Muniz. Z Solanke znów problem mam taki, że dalej nie jestem pewny czy jest gotowy na grę w lepszym zespole, po kompletnie nieudanej przygodzie w LFC trochę dałem mu łatkę solidnego napadziora na średni zespół. Szkoda też brać Muniza czy Solanke jak mam hajs na szefa Watkinsa. W banku 2mln na przeskoczenie z jednego z pomocników LFC na Fodena/KDB jak już się upewnię, że będą grać.
Poszło. Liga ta co napisałeś.
Co prawda jestem raczej Ekspert od Ekstraklasy, ale wbijam do ligi.
Pewnie będę jednym z ostatnich, ale.... Wyjdzie taniej jak gra u buka
@Mietek wysyłam ci PW gościu
Pewnie będę jednym z ostatnich, ale.... Wyjdzie taniej jak gra u buka
@Mietek wysyłam ci PW gościu
Akurat dzięki temu, że Haaland tak drogi jest i trudno go pogodzić z Salahem to te składy mogą być mocno zróżnicowane i dobrze. Są trzy obozy teraz 1) z Haalandem bez Salaha, 2) z Salahem bez Haalanda 3) z Salahem i Haalandemszoumidelej pisze: ↑13 sie 2024, 13:18 jaki jest sens brania udzialu w zabawie gdzie lby ukladaja sklad identyczny jak pseudomejweni na yt z pytaniem co sadzicie co do zmiany?![]()
Ja obóz numer 3), bo jest sporo tanich i fajnych opcji w obronie za 4.5 i też dużo ciekawych pomocników za 6.5-7.0, więc da się.
-
szoumidelej
ja sie kierowalem tym ze nie wiem jak wyjdzie czelsi i nie mam przekonania czy av bez douglasa na kierownicy to samo pogra wiec reszta skladu sie przez to sama wyklarowala w sumie. w weekend ulozylem i juz od tego czasu nic nie zmieniam
Villa bez Diaby’ego i Douglasa mocno osłabiona względem ostatniego sezonu.
- bialyjelen
szansa dla Rogersa