[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
no Snax super prowadzenie wczoraj
jeszcze monesy te 3 no-scope'y też props
jeszcze monesy te 3 no-scope'y też props
ale Janusz spuścił Niko ze smyczy, pięknie się go ogląda
Chodzi to elegancko, mam tylko nadzieję, że to nie jest tylko efekt miesiąca miodowego, tylko będzie dłużej banglać
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
poprawili wgl coś tą gierke od premiery czy dalej jest taka chujnia jak była?
bo w sumie mam ochotę pograć ale nie wiem czy jest sens się wkurwiać
bo w sumie mam ochotę pograć ale nie wiem czy jest sens się wkurwiać
- TruthTeller
gierka poprawiona, ale daleko jej od ideału i praktycznie co mecz jak strafujesz szeroko to po otrzymaniu kuli Cie cofa o dobry dystans, czasami się nie da wskoczyć z przykuca, bo przycina w locie i hitmarki potrafią być zjebane xd
dalej od zajebania haxów i rozjebane serwery, nie warto
Dodano po 4 godzinach 42 minutach 3 sekundach:
No niestety na finał zabrakło pary i map poola
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bialyjelen
ale orka na spirit wczoraj
Liquid co za throw zajebali

no comeback tam piękny był
ale co ten ultimate strzela to jestem w szoku, co prawda strzelał coś w tych poprzednich drużynach, ale w większości grał na jakieś ogórki z t3, kompletnie nie spodziewałem się, że bez problemu się wjebie w t1
ale co ten ultimate strzela to jestem w szoku, co prawda strzelał coś w tych poprzednich drużynach, ale w większości grał na jakieś ogórki z t3, kompletnie nie spodziewałem się, że bez problemu się wjebie w t1
co z tym ruskiem nastoletnim co wygladal jak saturn i tak napierdalal chore staty niedawno? przestalem sie interesowac a teraz mi sie przypomnialo i ciekawi mnie czy jednorazowy wystrzal w karierze czy cos z niego dalej jest bo pamietam ze jebaniutki byl z innej ligi
ultimate jak grał na furię to te brazole całego nuke'a bez flesza wychodzili albo na shifcie xD fawelarze przygłupy
więc czekanie jak zagra na jakichś świrów z teamplayem
więc czekanie jak zagra na jakichś świrów z teamplayem
Grają w kratkę, valve go trochę znerfilo odkąd zmniejszyli przewagę peekujacych. Teraz dostali wpierdol od G2 13:3 i 13:1, a donk pierwszy raz miał turniej z ratingiem poniżej 1.Indio pisze: ↑14 sie 2024, 17:57 co z tym ruskiem nastoletnim co wygladal jak saturn i tak napierdalal chore staty niedawno? przestalem sie interesowac a teraz mi sie przypomnialo i ciekawi mnie czy jednorazowy wystrzal w karierze czy cos z niego dalej jest bo pamietam ze jebaniutki byl z innej ligi
Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
Przecież grał na faze i na nuke też ich solo rozpierdalał XD, zapowiada się kawał dobrego gracza
- TruthTeller
Ten nerf był jeszcze za czasów katowic, gdzie zniszczył faze w finale, więc raczej nie. Po prostu po takiej dominacji wszyscy zaczęli rozpracowywać zespół i jego grę w szczególności, a oni za bardzo spoczęli na laurach i nic nie jest dla przeciwników zaskoczeniem. Trochę jak Cloud9, które grało przez 2 lata to samo. Czeka ich solidne rozbudowanie stratbooka i donk też potrzebuje wskoczenia na nowy level.
Tak, nerf był w trakcie Kato, ale gość był w takim gazie, że tego kompletnie nie odczuł i grał dalej tak samo. Tam przede wszystkim potrzeba kogoś pewniejszego niż zontix. Widziałbym perfecto za tego obsrańca.
Ale to mogło być piękne zagranie ima. Szkoda że bo5, wolę bo3 są takie akurat
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Oby Navi najebalo tym żydowsko-francuskim mordom
Dodano po 18 minutach 58 sekundach:
Tragiczny jest bit dzisiaj
Dodano po 18 minutach 58 sekundach:
Tragiczny jest bit dzisiaj
Skillowo pięknie navi
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę