OG Olgierd
Re: OG Olgierd
przecież nie taki zły ten refren, tylko to her-miona jakoś chvjowo zaakcentowane
Czekam na album, oby był w tym roku bo forma jest niezła
Ten refren wkurwiajacy przez glos typa ktory go spiewa, tak to spoko ten numer nawet. Ja sie troche obawiam tego albumu bo moze byc z tych co sie jarasz przy pierwszym drugim trzecim odsluchu ale po tygodniu juz ci sie nie chce tego sluchac. Ale co bedzie to bedzie niech wypuszcza zanim go dopadnie puszka
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
jeszcze trochę minie zanim go dopadnie za to dziś gra koncert w szczecinie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
całkiem fajne, co do refrenu to tekst oczywiście beznadziejny, barwę głosu ma z potencjałem
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Dopiero trafilem na ten "Lockdown" i kozak numer, duzo lepszy od tych najnowszych z lakami na feacie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marmolad_k2
No i git.
- marco_pantani
ja pierdole, olgierd robi to samo co koneser i nagrywa z jakas beka z lokalnych
zwracam honor
ale olgierd nagrywa z kolegami chociaz z tego co widze a koneser to za hajs kazdemu jak leci
- marco_pantani
- CeHaTeHaCe
mid bit mid refren ale pod koniec 2 zwrotki ogień