FPL slizgawka.eu $$$$
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: FPL slizgawka.eu $$$$
Też się dopisze.
-
szoumidelej
- rozklad_gaussa
ja tez zagram
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Ja mam na ten moment atak Havertz, Haaland, Isaak, ale pewnie jeszcze zmienię kilka razy ten skład przed startem sezonu.
Generalnie na pomocy zaoszczędziłem bo uważam, że jest sporo, spoko, tanich opcji, a Salah nie jest essentialem.
I wziąłem po prostu w pomocy Sakę, Eze, Nkunku i dwóch tanich do rotacji i myślę, że to wciąż spoko pomoc jest jeśli zaakceptujesz brak Salaha.
A obronę mam normalną porządną, z Trentem.
Generalnie na pomocy zaoszczędziłem bo uważam, że jest sporo, spoko, tanich opcji, a Salah nie jest essentialem.
I wziąłem po prostu w pomocy Sakę, Eze, Nkunku i dwóch tanich do rotacji i myślę, że to wciąż spoko pomoc jest jeśli zaakceptujesz brak Salaha.
A obronę mam normalną porządną, z Trentem.
- retriakaretrox
Ja w tym roku odpadam ze skarbnikowania, bo mam w chuj życiowy młyn jeśli chodzi o robote i tego typu rzeczy, ale chętnie wezmę udział. 30zl wejściowe?
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
- the badman
- Artysta
Mogę zagrać za te 30zł, ostatni sezon najgorszy w karierze bo koło 600K 
- ConeyIsland
Zróbmy 30 PLN, będzie git. Kto skarbnik?
Jak nikt się nie zgłosi na skarbnika to ja się zgłoszę żeby ruszyło, ale wolał bym się nie zgłaszać. Ktoś z lepszą reputacją od mojej by się nadał bardziej.
Też chętnie zagram ponownie.
Ty jesteś mistrzem, nie?
Jaki wariant teraz dla siebie widzisz. Salah + Haland, wariant z jednym, czy bez żadnego?
Ja narazie Haaland, bez Salaha.
Uznałem że Saka + Saliba + Bailey zrobią lepszą robotę niż Salah + Mykolenko + ktoś za 5.5 np. Odoi lub Andreas.
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
W ogóle Bailey, facet, który zrobił zwrot ofensywny średnio na mecz w zeszłym sezonie, jest wart 6.5 i nadal nikt go nie chce.
Jaki wariant teraz dla siebie widzisz. Salah + Haland, wariant z jednym, czy bez żadnego?
Uznałem że Saka + Saliba + Bailey zrobią lepszą robotę niż Salah + Mykolenko + ktoś za 5.5 np. Odoi lub Andreas.
W ogóle Bailey, facet, który zrobił zwrot ofensywny średnio na mecz w zeszłym sezonie, jest wart 6.5 i nadal nikt go nie chce.
A kto byłby zainteresowany drafcikiem?
1. Mietek
2. Lowrider
1. Mietek
2. Lowrider
Gram jak coś
Ja bym mógł ogarnąć, ale od czwartku rano jestem na wyjeździe i nie bede za bardzo na łączach, a pewnie najwiecej ludu się będzie w czwartek/piątek spinać
3 dychy ogolnie spoko
3 dychy ogolnie spoko
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Salah + Haaland wykluczam od razu za dużo kasy idzie na tych dwóch i musisz jakiś kasztanów do składu kupować. Jeszcze nie mam finalnego składu i nie zdecydowałem czy wybiorę Haalanda czy Salaha, bliżej mi do draftu z Salahem bo skład jest lepiej zbalansowany, ale brakuje dobrych napastników na start więc zaczęcie z Haalandem też mi się podoba.Mietek pisze: ↑12 sie 2024, 9:35 Ty jesteś mistrzem, nie?
Ja osobiście idę w Haalanda, bo uważam że Jota może pokryć Salaha
Sake imo też można pokryć Havertzem, ale trochę mi się struktura rozwala składu wtedy. Przez chwilę miałem Son + Havertz, ale w cenie 0,5 taniej są Saka + Solanke, gdzie zakładam że obaj mają karne
Sake imo też można pokryć Havertzem, ale trochę mi się struktura rozwala składu wtedy. Przez chwilę miałem Son + Havertz, ale w cenie 0,5 taniej są Saka + Solanke, gdzie zakładam że obaj mają karne
- ConeyIsland
poświęciłem tyle czasu na przygotowanie pierwszej jedenastki że jak w tym roku nie będę wyżej niż w ub. roku to się zastrzele
Nie boisz się, że bez opcji wejścia w Haalanda może być ciężko?jefecito pisze: ↑13 sie 2024, 10:10Salah + Haaland wykluczam od razu za dużo kasy idzie na tych dwóch i musisz jakiś kasztanów do składu kupować. Jeszcze nie mam finalnego składu i nie zdecydowałem czy wybiorę Haalanda czy Salaha, bliżej mi do draftu z Salahem bo skład jest lepiej zbalansowany, ale brakuje dobrych napastników na start więc zaczęcie z Haalandem też mi się podoba.Mietek pisze: ↑12 sie 2024, 9:35 Ty jesteś mistrzem, nie?
Jak to mówią. Łatwiej z Haalanda zejść niż na niego wejść.
Moim zdaniem to jak ktoś gra bez Haalanda to wie, że chłop będzie ładował punkty i nie ma co panicznie się wycofywać z planu bo strzelił bramkę czy dwie, kwestia czy pozostali zawodnicy których masz za niego dowożą
Z Salahem podobnie zresztą
Z Salahem podobnie zresztą
- ConeyIsland
robił ktoś już slizgawkową ligę?