imo skończą jak Siejewicz
Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
nieuleczalnym kibicom ekstraklasy należy się jednak video z tego zajścia w ramach rekompensaty za lata wsłuchiwania się w gwizdki obu panów
moim zdaniem jednak będzie próba zainstalowania ich ponownie, dużo (zwłaszcza we Franka) zainwestowali, a poza tym Raczkowski po swoim tango też wylądował na czterech łapach, także będzie na kogo się powoływać
a po cichu oczywiście rspkt - każdy kiedyś odjebał, jak mawia klasyk
moim zdaniem jednak będzie próba zainstalowania ich ponownie, dużo (zwłaszcza we Franka) zainwestowali, a poza tym Raczkowski po swoim tango też wylądował na czterech łapach, także będzie na kogo się powoływać
a po cichu oczywiście rspkt - każdy kiedyś odjebał, jak mawia klasyk
trójkąt bermudzki wola mokotów
https://expressilustrowany.pl/w-lks-tom ... 1-18723959
ja pierdole ale wysryw XD ten szmatławiec powinien już dawno stracić akredytacje za stronnicze wpisy więc dobra decyzja choć spóźniona
ja pierdole ale wysryw XD ten szmatławiec powinien już dawno stracić akredytacje za stronnicze wpisy więc dobra decyzja choć spóźniona
- ConeyIsland
Około godziny 1:40 dostaliśmy zgłoszenie o tym, że trzech mężczyzn niesie ulicą znak drogowy. Na miejsce zostali skierowani policjanci. Wszyscy mężczyźni byli nietrzeźwi i mieli powyżej 1,5 promila alkoholu we krwi. Trafili do izby wytrzeźwień — powiedział dla TVP Sport nadkom. Kamil Gołębiowski z Komendy Miejskiej Policji w Lublinie.

o kurwa, niezła bomba 
Musiał i Frankowski zawieszeni na 90 dni
Pepe oficjalnie kończy karierę piękna kariera
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Korben Dallas
- zemsta1camzata
no ale jak to ktoś napisał nie trzeba promować siatkówki
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
jedyna co trzeba zrobić to zaorać ten gówno sport
Ale mówisz o piłce nożnej czy siatkówce?
Oczywiście że o siatkówce
Pojawiły się niepokojące informacje nt. Franciszka Smudy, trenera wielu polskich klubów i byłego selekcjonera reprezentacji Polski. Według najnowszych wieści trafił do szpitala, ale sytuacja ani trochę nie napawa optymizmem.
O nagłych problemach zdrowotnych Franciszka Smudy poinformował portal sport.tvp.pl . Według jego źródeł trener trafił do szpitala w stanie krytycznym, a rokowania lekarzy z każdą kolejną chwilę mają być coraz mniej optymistyczne.
Franciszek Smuda zmaga się z poważnymi problemami zdrowotnymi, walczy z nowotworem krwi. To nowotwór, który częściej dotyka osoby starsze i jest nieoperacyjny, ponieważ nie występuje on w postaci żadnego guza.
O nagłych problemach zdrowotnych Franciszka Smudy poinformował portal sport.tvp.pl . Według jego źródeł trener trafił do szpitala w stanie krytycznym, a rokowania lekarzy z każdą kolejną chwilę mają być coraz mniej optymistyczne.
Franciszek Smuda zmaga się z poważnymi problemami zdrowotnymi, walczy z nowotworem krwi. To nowotwór, który częściej dotyka osoby starsze i jest nieoperacyjny, ponieważ nie występuje on w postaci żadnego guza.
nawet nie wiedziałem, że franz choruje, jeszcze 2 lata temu trenował wieczystą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
rozpierdala mnie to ze stary 17-letniego yamala ma 32 lata xD
i kosę w brzuchu od paru godzin
XD znaki
Wszystko jest kawałem oraz żartem