Kali pisze: ↑07 sie 2024, 22:44
kino w chuj jak uda się go wyciągnąć
czemu kino? w sensie dobrze czy zle bo nie znam
Dobrze, jeżeli wierzyć źródłom to chłop sukcesywnie odmawiał mocnym zespołom (mówiło się o Arsenalu, Bayernie, Barcelonie itd) i narracja była że nie chce ruszać się z Hiszpanii.
No ale jak widać ekipa excelowców od Edwardsa gotuje...
Ja się nie napalam, będę się cieszył jak zobaczę oficjalkę.
the badman pisze: ↑08 sie 2024, 14:07
Osula to legenda, ostatnio rzuciła mi się statystyka najgorszej średniej oceny według WHOSCORED z całego zeszłego sezonu w top 5 lig. Osula był pierwszy, Łęgowski z Saletnitany drugi, dziwny transfer
Trudno mi uwierzyć, że Howe z ekipą nie przeanalizowali tego dobrze i gość jest naprawdę aż tak bezuzyteczny, pamietajmy ze pół sezonu był w zespole trenowanym przez obesranego dziada borowego Wildera, może chłop jest niezły, ma potencjal i bedzie z niego grajcar pod okiem pana Eddiego
Kali pisze: ↑07 sie 2024, 22:44
kino w chuj jak uda się go wyciągnąć
czemu kino? w sensie dobrze czy zle bo nie znam
@Blazfm dobrze wyjaśnił czemu, i nie tyle co ruszać z Hiszpanii co z samego San Sebastian, wychowanek klubu, rodzinne miasto itd.
niby jeszcze w Sociedad będą przekonywać go do pozostania (bo oferty nie są w stanie odrzucić, to klauzula), jutro ma być w kadrze na towarzyski mecz w Berlinie
ebismolarek pisze: ↑26 lip 2024, 20:20
McBurnie w Las Palmas xD randomowy transfer w fifie
nie wiem, kurwa, nie wiem może tak randomowy transfer odpali, props za nieoczywisty skauting, no ale jak znam życie to poularny Oli będzie się zataczał w okolicach las canteras.
dobrze że garcia pimienta dostał projekt na jaki zasługuje i już go tam nie ma
Jeszcze Scott McKenna wbija coby Oli sam nie balował
Prez pisze: ↑25 lip 2024, 15:20
hajs zbierany na Todibo
Wygląda na to, że będzie tzw steal ze strony WHU, ogólnie Młoty bardzo ciekawe okienko, mówi się jeszcze o Hummelsie czy Chalobahu, przyszli Guido Rodriguez, Fullkrug, Summerville czy jakiś młody Brazol (plus jeszcze zapchajdziury jak Foderingham czy Kilman), typowałbym do takiego pozytywnego zaskoczenia ten zespół gdyby nie ten dziad Lopetegui, który nijak mi tam nie pasuje.
No Juventus frajernia max, Todibo negocjowany od miesiąca, a tu w jeden dzień WHU ogarnia temat, z Koopmeinersem też chuj wie co będzie, skrzydłowych dalej nie ma, a od chuja szrotu zostało w klubie
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Mocarny trasfer się szykuje. Nie wierzę, że to nie wypali.
Tottenham jest już dogadany w sprawie sprowadzenia Dominica Solanke z AFC Bournemouth. Dla „Wisienek” ma to być rekordowa sprzedaż w historii klubu - przekazał „The Atheltic”.
wyrobił się ten Solanke w Bournemouth więc czemu nie, chociaż rekordowa sprzedaż w historii klubu + narodowość samego zawodnika pachnie jakimś 50 milionów
racja z tym Sesko, w czerwcu się podpisał z Lipskiem dlatego ostatnie doniesienia to końcówka maja
chujowo Arsenal na tym wyjdzie, fakt że ewentualnie Merino odciąży Havertza, żeby Arteta mógł go wykorzystywać głównie na 9, ale to dalej nie jest topowy napastnik, na Jesusa już nawet nie liczę
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
a co do Merino, oby niebawem here we go
2do5 pisze:wyrobił się ten Solanke w Bournemouth więc czemu nie, chociaż rekordowa sprzedaż w historii klubu + narodowość samego zawodnika pachnie jakimś 50 milionów
a Arsenal dalej śpi, temat Sesko ucichł
Podobno sporo więcej niż 50 xd zobaczymy
Emerson Royal w Milanie, 15mlne + bonusy
Todibo przechodzi do WHU za 40mlne + procenty z kolejnej sprzedaży, kontrakt do 2029, dzisiaj medyczne
Prez pisze: ↑25 lip 2024, 15:20
hajs zbierany na Todibo
Wygląda na to, że będzie tzw steal ze strony WHU, ogólnie Młoty bardzo ciekawe okienko, mówi się jeszcze o Hummelsie czy Chalobahu, przyszli Guido Rodriguez, Fullkrug, Summerville czy jakiś młody Brazol (plus jeszcze zapchajdziury jak Foderingham czy Kilman), typowałbym do takiego pozytywnego zaskoczenia ten zespół gdyby nie ten dziad Lopetegui, który nijak mi tam nie pasuje.
Cz4rny1337 pisze: ↑09 sie 2024, 13:27
Tym Samu z Athletico się jaram trochę. W teorii ponoć chcą jeszcze 2 wzmocnienia ataku i temat Osimhena żywy
A z jakiej racji? Za dużo goli to on nie strzelił i nie grał nigdy w zespole co gra atak pozycyjny.
Krynew pisze: ↑09 sie 2024, 15:07
Pedro Neto wbija do Chelsea xD
Na chuj jeszcze ten? I tak będzie 8 miesięcy niezdolny do gry, czyli w sumie pasuje. Pewnie Mudryk do odpalenia bo to są jaja jak się widzi te fragmenty sparingów.
Żeby nie było, bo to dobry grajek jest, ale tak często go coś boli plus na jaką pozycję niby?