EBK - Eastern Block Klan (Enzo)
Re: EBK - Eastern Block Klan (Enzo)
Na 0:50 to jest hook raczej, później 8 wersów po polsku i 8 wersów asiasial kriminal, haszisz kapital, asiasial kriminal steven seagal.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
no ta i na tym hooku tak mi się wydaje, że są dwóch różnych osób wokale albo ktoś inny niż enzo, a potem to co mówisz 8 po polsku i 8 ulicznemu to enzo
niech ktos ciapakowi przekope zrobi wkoncu bo sie panosza
dobra nuta pozdro dla E B K I U N C S

nie mam pojęcia jak można na poważnie tego słuchać i jeszcze bronić poczynania tych gangsterów
- zemsta1camzata
przecież enzo wypisał tych co się pruli do nich
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
-
xdddddddddd
gdzie sie rusina do nich pruł niby?
- zemsta1camzata
Spoiler

jaki dresscode? w klubie w dresach
O ile jeszcze tę sytuację z Enzo jestem w stanie zrozumieć i wyjebane, ale wkurwiają mnie powoli te nadużycia "frajer", "konfident", "60-stką" - co innego siedzieć w tym klimacie i jak jeden nie bierze odpowiedzialności za swoje czyny - to jazda z kurwami. Wiedziałeś na co piszesz się i chuj, ale jak widzę, że jeden drugiego wyzywa od tych i od tych - kurwa, jeden poszedł - doniósł, zgłosił, cokolwiek bo nie siedzi w tym klimacie to jaki z niego "frajer".
Jak obserwuję otoczenie to mam wrażenie, że zaraz jeden, drugi, trzeci będzie bał się pójść na pały bo nagle okaże się, że xadadasdada, a zajebali mu nie wiem - telefon.
Jak obserwuję otoczenie to mam wrażenie, że zaraz jeden, drugi, trzeci będzie bał się pójść na pały bo nagle okaże się, że xadadasdada, a zajebali mu nie wiem - telefon.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
-
xdddddddddd
ale idioto z tych wszystkich opowiastek kebabownikow wychodzi na to, ze to oni sie do niego spruli bez powodu i chcieli go rozjebac a potem wielce zdziwieni ze chlop mogl na nich naganic psom xd robicie z tego rusiny jakiegos gangstera gdzie on nawet o hustlerce nie nawija tylko o tym, ze jest sliczny ma blizny i uprawia seks
Dodano po 7 minutach 10 sekundach:
w ogóle to mam pytanie do wielkich fanów gangsterki prezentowanej przez ekipe biseksualnych gojów, jak mi ukradną rower albo rozjebią auto to mogę iść z tym na policję jako szary obywatel, czy jestem kurwą 60 do rozpierdolenia która się pruje do dobrych chłopaków??
w ogóle to mam pytanie do wielkich fanów gangsterki prezentowanej przez ekipe biseksualnych gojów, jak mi ukradną rower albo rozjebią auto to mogę iść z tym na policję jako szary obywatel, czy jestem kurwą 60 do rozpierdolenia która się pruje do dobrych chłopaków??
@xdddddddddd tutaj masz wszystko wyjaśnione: https://www.tiktok.com/@gitologia
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
nikt z niego gangstera nie robil nigdy przeciez wiec dziwny strzal, oprocz tego racja mimo ze nic odkrywczegoxdddddddddd pisze: ↑07 sie 2024, 20:47 robicie z tego rusiny jakiegos gangstera gdzie on nawet o hustlerce nie nawija tylko o tym, ze jest sliczny ma blizny i uprawia seks
To zalezy czy w dziale Offtopic czy Polski Hip Hopxdddddddddd pisze: ↑07 sie 2024, 20:47
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Karko_Nape
Chuj w dupe legii za to że się układa z enzo. Kurwa białe typy za nim chodzą jak jebane psy na tych filmikach
Trochę szacunku do samego siebie
PS. pobili w 15 typa wąsatego graficiarza, a i tak skonczyli z obrazeniami od szyb w aucie. To jest kurwa dramat.
PS. pobili w 15 typa wąsatego graficiarza, a i tak skonczyli z obrazeniami od szyb w aucie. To jest kurwa dramat.
rympal w huj bedzie za walenie z murzyna gazem viralowe bo polska temida to z urzedu wsadza w usilowanie glowy jak z normalnego murzyna i start od osemki do kolka nie musi zaden frajerzyna sie pruc do sprawy
- Moltisanti
Może to wlasnie czas dla ciebie żebyś zastanowił się nad sobą skoro już nawet kibolscy troglodyci nie są rasistami, a ty postujący na forum o czarnej muzyce dalej masz problem z pigmentemKarko_Nape pisze: ↑07 sie 2024, 21:21 Chuj w dupe legii za to że się układa z enzo. Kurwa białe typy za nim chodzą jak jebane psy na tych filmikach![]()
- Karko_Nape
Możesz się ustawić w kolejce do opierdalania gały enzo, tylko poczekaj aż zemsta skończy.Moltisanti pisze: ↑07 sie 2024, 23:56 Może to wlasnie czas dla ciebie żebyś zastanowił się nad sobą skoro już nawet kibolscy troglodyci nie są rasistami, a ty postujący na forum o czarnej muzyce dalej masz problem z pigmentem