Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore IO 2024 Paryż
NIESTETY
a chujowa zagrywka była od początku, dla mnie jednak głównym problemem jest chujowy rozgrywający, niestety od czasów Zagumnego nie doczekaliśmy się godnego następcy
Dodano po 47 sekundach:
A jak się mieli zesrać to mogli już w ćwierćfinale by chociaż memicznosc podtrzymać
a chujowa zagrywka była od początku, dla mnie jednak głównym problemem jest chujowy rozgrywający, niestety od czasów Zagumnego nie doczekaliśmy się godnego następcy
Dodano po 47 sekundach:
A jak się mieli zesrać to mogli już w ćwierćfinale by chociaż memicznosc podtrzymać
nie no wystarczy trochę dogonić przed końcem i USA będzie mieć wizję wygranej to może zaczną psuć, nie oglądam siatki ale tenis tak, a w sumie podobne
te serwisy Łomacza i Janusza, jak na wfie w podstawówce 
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Amerykanie już mają swój luz, nie ma opcji że to wjebią. Mówiłem, że Kurek nie zagra drugiego takiego meczu jak ze Słowenią i że mają genialnego rozgrywającego + równie dobry środek, to porownywaliście mnie do tego exyou 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
wez juz kebab idz stad do tematu dlaczego Polska jest brzydka, tam smialo mozesz powylewac swoje zale.
kurwa mać, ta akcja się zemsci, nie można być tak niechlujnym w takim meczu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Teraz to już tylko wspinaczka sportem narodowym xD
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
ZAKAZ
modlimy sie do ciebie o wielki leonie murzynie pod bialo-czerwoną banderą
Ostatnio zmieniony 07 sie 2024, 17:52 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
wracamy do gry slyszysz? blagam potworze spaghetti pomoz
jak takie gówno wpada, to nie mam pytań, gg
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
w ogole szok, ze w sporcie opartym na skoczności (choć z drugiej strony też na myśleniu), w takiej repce jak ameryka nie ma żadnego czarnoskórego, tam chyba faktycznie presja na kosza i football amerykanski jest ogromna i klapki na oczach
Daj białym amerykanom w cos pograc ziom
Dawac kurwa
Dawac kurwa
żre Fornalowi teraz, tylko kurwa ta zagrywka, wszystko przyjmują hamburgery
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
my gramy teraz swoje ale wydaje mi sie to za mało na dziś..
Amerykanie maja wyjebane na siatkuwe, która jest popularna tylko w Polsce a i tak rozpierdalają p0laków jak bachorów xD
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
ZAKAZ
ZAKAZ
- scam_sakawa
Jedźmy kurwa jeszcze!!!
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
widze strach w oczach US i A. Nasi cos chyba sie budza, set otwarty jak zabka w niedziele