Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore IO 2024 Paryż
Nasze były faworytkami?
- the badman
- Artysta
Przecież golf to nieporozumienie do oglądania, pograłbym w sumie ale oglądanie to tragedia.
dla mnie każda techniczna dyscyplina gdzie liczą się noty jest nie do oglądania xd
Polki na razie co to paraliż 
golf super jest tylko podczas The Openthe badman pisze: ↑06 sie 2024, 17:53 Przecież golf to nieporozumienie do oglądania, pograłbym w sumie ale oglądanie to tragedia.
te turnieje w Stanach to chujnia
te Amerykanki wdupiaja 4:10 i nic sobie z tego nie robią, trener bierze drugi czas a te wyjebane i uśmiechnięte dalej, żadnego zagrożenia nie czują xd
a Jordan Thompson to nie siatkarz tylko w tenisa gra i w dodatku ma wąsy więc coś mi tu śmierdzi
a Jordan Thompson to nie siatkarz tylko w tenisa gra i w dodatku ma wąsy więc coś mi tu śmierdzi
ten całkowity brak logiki w kobiecej siatkówce to nawet ma swój urok, u facetów jest to 10-4 i na takim poziomie właściwie można już kończyć seta, a tutaj jeszcze drużyna, która tyle prowadzi może spokojnie wpierdolić do 19
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
dementuje, byłem na jakiś grubych zawodach golfowych dwa lata temu i było zajebiscie [abstrachujac od open baru i bufetu dla WIPÓWto fajnie się to oglądało i były emocje] za 2 tygle cisnę znów i nie mogę się doczekać oby pogoda dopisałasuitup pisze: ↑06 sie 2024, 17:55golf super jest tylko podczas The Openthe badman pisze: ↑06 sie 2024, 17:53 Przecież golf to nieporozumienie do oglądania, pograłbym w sumie ale oglądanie to tragedia.
te turnieje w Stanach to chujnia
- Korben Dallas
i już dogoniły. ale zajebiste są te Amerykanki z tym luzem
Anybody else want to negotiate?
- the badman
- Artysta
Polki elektryczne z racji dominacji genetycznej
ale wpierdol XD
NIESTETY
Niestety no
NIESTETY, ale przynajmniej kolejny typ trafiony
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan