Livescore IO 2024 Paryż
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Korben Dallas
Re: Livescore IO 2024 Paryż
oczywiście surfing, gdzie kompletnie nic się nie dzieje, by nagle była fala przez 10 sek i potem znów nic
Anybody else want to negotiate?
Z drużynowych na pewno wspomniana pilka wodna, poza tym gimnastyka artystyczna skoki do wody, żeglarstwo
Ale Jokic dziś nie dowozi
Ale Jokic dziś nie dowozi
Mills kozak
- zemsta1camzata
no szkoda tej 3 kwarty ale i tak propsy Australia
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
to śmiertelny chuj im w serce
zaraz nasze sikorki w siatę, a obecnie chociażby drużynówka w tenisa stołowego, w męskim singlu było naprawdę ciekawie, Szwed Modegard najpierw wyeliminował absolutnego kozaka Chuqin Wanga, w półfinale ograł Calderano, a finał już z porażką, ale te sety kurwa bliskie były, z czego pierwszy w ogóle wygrany
zaraz nasze sikorki w siatę, a obecnie chociażby drużynówka w tenisa stołowego, w męskim singlu było naprawdę ciekawie, Szwed Modegard najpierw wyeliminował absolutnego kozaka Chuqin Wanga, w półfinale ograł Calderano, a finał już z porażką, ale te sety kurwa bliskie były, z czego pierwszy w ogóle wygrany
Ostatnio zmieniony 06 sie 2024, 16:56 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
niestety polfinal w siate nie dla nas dzisiaj widzowie
parasport w wykonaniu polek
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
jutro rewanż na gołe pięci
Dodano po 22 minutach 46 sekundach:
ale wpierdol
Dodano po 22 minutach 46 sekundach:
ale wpierdol
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
niestety, ciężko spodziewać się tu czegoś więcej
faceci chyba wreszcie się nauczyli, że najlepsze mecze trzeba rozegrać w 1/4 i 1/2, a nie w fazie grupowej, siatkarki po bardzo dobrym meczu otwarcia z japonią konsekwentnie obniżają poziom z każdym spotkaniem
faceci chyba wreszcie się nauczyli, że najlepsze mecze trzeba rozegrać w 1/4 i 1/2, a nie w fazie grupowej, siatkarki po bardzo dobrym meczu otwarcia z japonią konsekwentnie obniżają poziom z każdym spotkaniem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Czyżby USA dwukrotnie katem naszych siatkarzy i siatkarek?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
piłka wodna, siatkówka i jakieś strzelania z pistoletów różnych wrzucam do jednego worka i mamy top trzy gówna
użytkownik deprecjonujący typiary na desce na stricie dostaje ostrzeżenie, to akurat było top 1 do oglądania exekwo z piłką ręczną w wykonaniu dunczykow
honorowe miejsca dla skoków synchronicznych do wody, które oglądałem chwilę i nie przychodzi mi do głowy nic bardziej pedalskiego nawet seks z mężczyzną lepiej wypada
pływanie synchroniczne sobie wizualizuje tylko i również trafia na honorowe podium hujni, no i surfing który jest sportem wspaniałym ale nie da się kurwa tego oglądać
tera bowl i tak se myślę że chcialbym mieć romans z brazylijską skejterka
ciekawe czy kikflip styknie
użytkownik deprecjonujący typiary na desce na stricie dostaje ostrzeżenie, to akurat było top 1 do oglądania exekwo z piłką ręczną w wykonaniu dunczykow
honorowe miejsca dla skoków synchronicznych do wody, które oglądałem chwilę i nie przychodzi mi do głowy nic bardziej pedalskiego nawet seks z mężczyzną lepiej wypada
pływanie synchroniczne sobie wizualizuje tylko i również trafia na honorowe podium hujni, no i surfing który jest sportem wspaniałym ale nie da się kurwa tego oglądać
tera bowl i tak se myślę że chcialbym mieć romans z brazylijską skejterka
NIESTETY, ale to już gwałt
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan