Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Kibicowanie - temat tylko dla rolników!!!
I wiele innych słuchów było.
Bitka, bitką, ale po walce klasycznie piąteczki - ale to tylko na ustawionych - a nie ustawionych na trasie, a raczej na zasadzkach czy wpadce.
Jednak człowiek jest człowiekiem, a sympatie klubowe czy inne rzeczy swoją drogą.
Dlatego głównie środowisko Krakowa mnie bawi. Zadźgać gościa bo to i to i sramto. Te maczety, cały sprzęt i tak dalej.
Bitka, bitką, ale po walce klasycznie piąteczki - ale to tylko na ustawionych - a nie ustawionych na trasie, a raczej na zasadzkach czy wpadce.
Jednak człowiek jest człowiekiem, a sympatie klubowe czy inne rzeczy swoją drogą.
Dlatego głównie środowisko Krakowa mnie bawi. Zadźgać gościa bo to i to i sramto. Te maczety, cały sprzęt i tak dalej.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
@VBSW
A jak z wpadającymi z niezapowiedzianą niezbyt miłą wizytą, jak do nas ostatnio (wyżej pisałem), też piąteczki?
A jak z wpadającymi z niezapowiedzianą niezbyt miłą wizytą, jak do nas ostatnio (wyżej pisałem), też piąteczki?
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Wpadka i wypadka.
Tzn. szybka akcja.
Co innego ustawienie się i po bójce zbijanie pion i naura, a co innego wpadka na trening, zasadzka na trasie i tak dalej.
Ale przypominam, że ja jestem legijnym pachołkiem i nic nie wiem.
E: Ogl. każdy jarał się filmami Hooligans i tak dalej, ale najbliżej świata to chyba jest Okołofutbola. Niestety w internecie nie znajdziecie z polskimi napisami, ale serdecznie polecam ten film. Zajebista fabuła, klimat i tak dalej.
E2:
Napisy z yt i jest zachowany sens, gorąco polecam ten film.
Tzn. szybka akcja.
Co innego ustawienie się i po bójce zbijanie pion i naura, a co innego wpadka na trening, zasadzka na trasie i tak dalej.
Ale przypominam, że ja jestem legijnym pachołkiem i nic nie wiem.
E: Ogl. każdy jarał się filmami Hooligans i tak dalej, ale najbliżej świata to chyba jest Okołofutbola. Niestety w internecie nie znajdziecie z polskimi napisami, ale serdecznie polecam ten film. Zajebista fabuła, klimat i tak dalej.
E2:
Spoiler
Ostatnio zmieniony 03 sie 2024, 13:52 przez VBSW, łącznie zmieniany 1 raz.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
klasyczny filmik z Jagiellonia.rar ma element o którym mówisz, gość z L nie zdążył uciec po interwencji policji i mimo mielonki zafundowanej ekipie z Białegostoku, wzięli go do siebieBisclavret pisze: ↑03 sie 2024, 13:18 W Polsce to nawet jak podczas tak zwanej ustawki przerwanej przez policję któryś z uczestników znajdzie się po niewłaściwej stronie to mu u wroga włos z głowy nie spadnie, słyszałem nieraz o przypadku że po awanturze w lesie atakowani któregoś z atakujących zabrali do siebie do samochodu mimo że obie ekipy darzyły się wyjątkową nienawiścią.
ale niszczenie polonijnych wiązanek powstańczych niezłe, imponujące
Jerzy Bordziłowski uśmiecha się z dumą gdzieś tam w niebie
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
@mateko jednak lepiej to rozegrał
Haha jakie gowno tutaj uzytkownicy wypisuja, trzeba miec 10 iq zeby traktowac to powaznie.
absolutnie popierdolona akcja na Cracovii
trójkąt bermudzki wola mokotów
z miejsca topowa akcja chuligańska
Dodano po 23 minutach 22 sekundach:
całe nagranie
Dodano po 23 minutach 22 sekundach:
Spoiler
Śnieg Garbatym Nosom
props za akcje i props za reakcje
akcja reakcja