Ziomcy - Ziomcy EP (2021)
ZIOMCY
- rozklad_gaussa
Re: ZIOMCY
dobry numer rapera ziomcy, w pełnym składzie ich lubie najbardziej bo osobno miejscami brakuje mi tego czegoś
nieźle że sobie chłopaki z TORUNIA mają najlepsze bity w POLSCE
kolejny świetny numer
kolejny świetny numer
- Karko_Nape
Bit forteca, flow pasuje dobrze, ale teksty kuleją.
Fajny numer, bit forteca
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
bobermann3000
dojebane wiadomix, ale mam nadzieję, że będzie więcej saalfrata
Ten ostatni numer daje takim Palewave trochę, spoko
- mlodykociak
ignorant 2 za niedługo, warto czekać bo mocny materiał
Spoiler

- mlodykociak
- mlodykociak
tobie moge dac bo mnie poczestowales buchem ale reszta niech kupuje plytke albo czeka
ehhh klasyczne juz mam ale nie dam, no nic, trudno, jako prawilny uzytkownik i fan zespolu ZIOMCY pozostaje mi tylko czekac
Spoiler
na pv od uz.ART z materialem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- mlodykociak
nie no po prostu nie chce zeby sie do mnie spruli bo mialem z nimi wywiad dogadac w radiu xd
ale mysle ze jak napiszecie do uz.ART to wysle wam material
a co do bycia og fanem to moi ziomale byli na pierwszym koncercie ziomcow w toruniu wiec kto tu kurwa jest og fanem
moj czlowiek syn333k byl pierwszym obserwujacym saalfrata na ig i ten mu pisal cos tam po arabsku xd i pierwsi tez mielismy 1 na cd bo kupilismy na 3erze jak sprzedawali za 111 zl wiec z czym do ludzi bialasie
ale mysle ze jak napiszecie do uz.ART to wysle wam material
a co do bycia og fanem to moi ziomale byli na pierwszym koncercie ziomcow w toruniu wiec kto tu kurwa jest og fanem
moj czlowiek syn333k byl pierwszym obserwujacym saalfrata na ig i ten mu pisal cos tam po arabsku xd i pierwsi tez mielismy 1 na cd bo kupilismy na 3erze jak sprzedawali za 111 zl wiec z czym do ludzi bialasie
Ostatnio zmieniony 06 sie 2024, 19:30 przez mlodykociak, łącznie zmieniany 1 raz.