Koszulki piłkarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Koszulki piłkarskie
no puma w sezonie robi z trzy fajne koszulki dla wielkich klubów i trzysta hukowych kompletów dla mniej istotnych ekip (w tym wieczne maltretowanie kibiców reprezentacji Szwajcarii, Czech i Serbii)
No Puma to hit or Miss zawsze. Z City też jak się trafi, np 1st kit okropny w tym roku, wyjazdówka bardzo udana, a 3 top.
Ale czwarty jak wjedzie to xddddd
Ale czwarty jak wjedzie to xddddd
wyjazdówki Juve:
Wg footyheadlines ma wygladac tak, imo piekna:
Spoiler
Jak juz jestesmy przy pumie to zakupilem niedawno wyjazdowke marsylii z poprzedniego roku bo byly na przecenie w decathlonie. Imo bardzo ladna ale moge byc nieobiektywny bo mam slabosc do wszystkiego co niebieskie w polaczeniu z biela
Spoiler
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
fajniutka ta marsylia, pozdro dla Ciebie BroneX
Pozdro badi.
Mowiac szczerze to wydygalem troche jak ja dostalem bo jest z jakiegos dziwnego materialu, nie spodziewalem sie tego w ogole. Raczej no jest z poliestru i elastanu ale w dotyku jest troche jak jakas cienka cerata, albo jak niektore kurtki te takie matowe przeciwdeszczowe, nie wiem jak to inaczej ujac slownie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ConeyIsland
xD
trzeci komplet
trzeci komplet
może dostanie teraz gay powera
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Koszulka domowa Barcy z zeszłego sezonu już raczej nie do dostania?
Swoją drogą wiecie czemu np. na oficjalnej stronie Nike nie ma emblematu champions league do wyboru, a w r-gol jest?
Swoją drogą wiecie czemu np. na oficjalnej stronie Nike nie ma emblematu champions league do wyboru, a w r-gol jest?
trzeci komplet już oficjalnie
kozak w chuj
świetne
Swietna jest
Trzecie realu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
mi sie to juve nie podoba jak jakaś polówka w typie puma ferrari, może ze sponosrem byloby lepsze
świadomość swojej ignorancji
fajne te trójki juve ale czy to jeszcze koszulka piłkarska czy lifestyle odzież?
Imo (ta juve) w obu kategoriach wyglada brzydko