Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
Nie no, przeca @oldschool te podśmiechujki rozdwojonej jaźni Sentino czy aby na pewno dziecko Kaza to jest Kaza to wyjebać, ale ona jest jak dobrze pamiętam - z Poznania? Okolic? I nagle z pizdy wzięła się tam w tej ekipie - gm2l -bo temu rozdwojeźni jaźni ma bekę z Jacy, że jest kurwą.
Matkaboska - jest znana, że świeciła dupskiem tu i tam, ale mogę się mylić co do tego - co mówisz.
Myślę, że adekwatną odpowiedź może dać @zemsta1camzata , jeśli mylę się - to pardon. Ale zawsze była o niej mowa, że Kaz zakochał się w dziwce.
Matkaboska - jest znana, że świeciła dupskiem tu i tam, ale mogę się mylić co do tego - co mówisz.
Myślę, że adekwatną odpowiedź może dać @zemsta1camzata , jeśli mylę się - to pardon. Ale zawsze była o niej mowa, że Kaz zakochał się w dziwce.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- zemsta1camzata
matkaboska nie jest z burdelu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
najciekawszy fragment to ten o klipie z prawego dolnego rogu grafiki, reszta jakaś chronologia zdarzeń i że materiały były, ale spadły z rowerka, można obejrzeć do tostów
Co jest ciekawego o tym klipie jak gościu fakty o tym fragmencie wziął z tego forum
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
nie wiem, nie jestem kasztanem z jego piosenek by śledzić życiorys bałagana i wcześniej nie widziałem tych fot, więc chodzi o to, że ktoś zebrał to do kupy
z rzeczy, które bedogie pochował z instagrama to na pewno:
- cisnął bekę z butów reebok kamikaze, podpisując zdjęcie, że w latach 90 to były jordany dla biedaków
- wrzucał okładkę do "season of da siccness", podpisując, że jest tam jego ulubiona zwrotka ever
zapamiętałem to, bo zarówno te buty i jak i ten album to u mnie ścisłe top
- cisnął bekę z butów reebok kamikaze, podpisując zdjęcie, że w latach 90 to były jordany dla biedaków
- wrzucał okładkę do "season of da siccness", podpisując, że jest tam jego ulubiona zwrotka ever
zapamiętałem to, bo zarówno te buty i jak i ten album to u mnie ścisłe top
BOUT IT BOUT IT
- zemsta1camzata
ja pamiętam ze schowanych jak wrzucał 3pak gaci cr7 z podpisem "a ty co masz gacie od patryka małeckiego??" 
jaki dresscode? w klubie w dresach
Kurwa ten klip do to jest banger piekna sprawa był, jak potem słyszałem że lot022 od kaza balagane to top płytka mając w pamięci tamten twór u ciezko mi się było do materiału przekonać i brać go na poważnie przypominać sobie ekipę gibajacych się rezusow, wycinane lambo, jakies chujowe kolorowe filtry i bansujaca pomiędzy tym jakaś technorure
zemsta1camzata pisze: ↑28 lip 2024, 1:36 ja pamiętam ze schowanych jak wrzucał 3pak gaci cr7 z podpisem "a ty co masz gacie od patryka małeckiego??"![]()
CAŁE ŻYCIE MAM
-
bombastyczny
Ona przecież była groupies tych kasztanów Sbmafji, dużo fot w ich tisach, filmiki z koncertów i albo coś mi się popierdolilo ale chyba nawet chodziła z beteo i ogólnie zapierdalala za raperami, a z burdelu to on mógł wyciągnąć Hella kicie, która potem zalał i musial becelowac za skrobankę, ale to też w chuj stare czasy. A matkę boską poznał jak szukał typiary która będzie kręcić dupą na klipie
ładnie go musi teraz wkurwiać ten zwierzyniec co ona organizuje u nich na chacie
smród straszny tam musi być, jak tyle kundli pod jednym dachem trzymają
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

śniła mi się dziś hela kicia bez nogi xDbombastyczny pisze: ↑28 lip 2024, 16:10 Ona przecież była groupies tych kasztanów Sbmafji, dużo fot w ich tisach, filmiki z koncertów i albo coś mi się popierdolilo ale chyba nawet chodziła z beteo i ogólnie zapierdalala za raperami, a z burdelu to on mógł wyciągnąć Hella kicie, która potem zalał i musial becelowac za skrobankę, ale to też w chuj stare czasy. A matkę boską poznał jak szukał typiary która będzie kręcić dupą na klipie
No właśnie jak to jest, bo słyszałem tam od fanów sebka, że ojcem dzieckiem matki boskiej jest sentino, a nie kaz i w dodatku kaz zabrania kontaktu z jego dzieckiemVBSW pisze: ↑27 lip 2024, 22:30 Nie no, przeca @oldschool te podśmiechujki rozdwojonej jaźni Sentino czy aby na pewno dziecko Kaza to jest Kaza to wyjebać, ale ona jest jak dobrze pamiętam - z Poznania? Okolic? I nagle z pizdy wzięła się tam w tej ekipie - gm2l -bo temu rozdwojeźni jaźni ma bekę z Jacy, że jest kurwą.
Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Niby dowodem na to jest, że matka boska srała w gacie przez 3 dni czy ojcem jej dziecka jest kaz czy sebek na ig
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Ja pamiętam że pierwszy raz kaza usłyszałem też jeszcze przed lotem 022 i w ogóle mi nie przypadł do gustu. No ale lotem mnie kupił
Nie odnalazł, Kaz Bałagane osobiście pilnował zniszczenia każdej znanej kopii wstydząc się swojego wizerunku, choć chciałbym się mylić i mam nadzieję że pewnego dnia reupload wleci udostępniony na youtube przez jakiegoś kolekcjonera-autystę
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Oon był udostępniony na pewno przez portal z kreska i uploadowany do ichniejszego playera jeśli to komuś do czegoś pomoże
- marco_pantani
kaz przy wspolpracy z sentino wyslal wszystkich sicarios z marbelli i afryki w celu zniszczenia dowodow, niestety don alvarez posiada jedyna istniejaca kopie nagrania, przez co poklocil sie z kazem, w odwecie kaz zabronil widywania dziecka.
zwracam honor
czyli jednak dziecko kaza jest sebka?!marco_pantani pisze: ↑01 sie 2024, 16:49 przez co poklocil sie z kazem, w odwecie kaz zabronil widywania dziecka.
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪