CUD: Pierwszy, emocjonalny, szczery singiel zapowiadający płytę "Wyższa Wrażliwość", której preorder startuje w tym momencie. Płyta nigdy nie trafi do sprzedaży w sklepach sieci "empik" i jedyna możliwość aby kupić krążek w wydaniu klasycznym lub deluxe (dodatkowe 5 utworów, 2 jointy pre-roll, zestaw naklejek, itd) to zakup przez stronę dystrybutora: https://www.dr-joint.pl który zapewni że płyty będa w dniu premiery w Waszych domach. Dużo zdrowia i miłości!
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
jajca pisze: ↑18 sie 2022, 16:37
niezly creep z tego dioxa, specjalnie wydal album tylko po to zeby miec pretekst do powąchania wlosow jakiejs Julii na klipie
eh juz wolalem, zeby byly zlozone jak moje ciuchy w szafie
wyprane przez mame
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
W ogóle chłop co za sinusoide kariery zapierdolił - najpierw truskul grający na klipach wieszak na bluzy SSG, po zakręceniu się koło lewej nogi Malika na przemian przerażająco groźny albo stękający jakieś wysrywy że ona chciała tylko seksuuu brzmiąc jak Smolasty po neuroleptykach, a teraz powrót do ckliwego kasztana knującego storytellingi do opisów na gadu-gadu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag