1.Our Arrival
2.Stomp
3.Money Flow feat T Rock, Kaze
4.Late Night Tip
5.Gotcha Shakin'
6.I Ain't Goin'
7.Good Stuff
8.Walk Up 2 Yo House
9.In-2-Deep
10.Last Man Standing feat Gangsta Blac, M Child
11.Destruction Terror
12.Body Parts feat Prophet Posse
13.Where's Da Bud
14.Gette'm Crunk
15.Where Da Killaz Hang
16.The End
17.Life Or Death
Jak dla mnie tylko trochę gorsza pozycja niż "Mystic Stylez", na pewno trochę luźniejsza, na poprzedniej było tylko "Da Summa", tu z kolei da się wyróżnić już kilka lżejszych kawałków chociaż dalej jest mrocznie. Produkcyjnie Juicy J i DJ Paul świetnie się spisali, te samplowane wstawki z rapowych klasyków jak LL Cool J (Destruction Terror!) czy Eaziego E naprawdę robią robotę i nie spodziewałbym się ich użycia przez nich w taki sposób. Rapowo z kolei ciężko kogoś wyróżnić, bo wszyscy trzymają poziom, Lord Infamous i Koopsta Knicca w swoich najlepszych czasach i to chyba oni są na niej najlepsi, ale ważne, że nikt z zespołu nie zaniża poziomu (Crunchy Blacka tu dość mało, a i tak jest znośny). Gangsta Boo polubiłem, też już mi nie przeszkadza. Na tej płycie zaczęła się legendarna seria Body Parts, jest nowy hicior "Late Night Tip", jest hicior z dawnych lat czyli "Where's Da Bud" i do tego mój ulubiony numer Mafii z Project Patem - "Where Da Killaz Hang". Myślę, że obok takiego zestawu nie idzie przejść obojętnie

Bardzo niedoceniany album, a uważam, że każdy kto jara się "Mystic Stylez" zajara się "The End". Pozycja obowiązkowa w serduszku każdego fana południa!