Pewnie niewielu zna, a moim zdaniem warto, swego czasu sporo katowałem, teraz sobie odświeżam i wciąż uważam, że jest dobrze, choć nie jest to letnia płyta. Trzech braci, Pawko robi super bity, polecam sprawdzić krążek.
Poniżej zajebisty storytelling
Pasjonaci - Pasjonaci (2007)
Re: Pasjonaci - Pasjonaci [2007]
"Niby jak to" katowałem najbardziej z tej płyty, miałem to nawet na playliście do tibiacza. Fajny kawałek, chociaż w dzisiejszych realiach pewnie byłby sklasyfikowany jako ból dupy.
Re: Pasjonaci - Pasjonaci (2007)
Lubie wracać do tej płyty, zwłaszcza teraz w chłodne jesienne wieczory. Nie jestem na tak, stalowy potwór to jebane klasyki.
Rel ja też uwielbiam tą płytkę i uważam za wybitną, oby jak najwięcej było takich pasjonatów wśród nas.. top. 1 I 2 z tej płyty to nie jestem na tak I gdzie się podziały.
Bity produkcji Pawko to zawsze majstersztyk, do dziś sprawdzam jego produkcję.
Bity produkcji Pawko to zawsze majstersztyk, do dziś sprawdzam jego produkcję.
- Bunnymen77
Druga płyta też jest ok, trzeciej po sprawdzeniu singli chyba nawet nie przesluchalem, formula sie wyczerpala.
Przy okazji, dla zainteresowanych, przed pasjonatami panowie mieli jeszcze jeden projekt o nazwie sanhedryn, warto sprawdzic.
Przy okazji, dla zainteresowanych, przed pasjonatami panowie mieli jeszcze jeden projekt o nazwie sanhedryn, warto sprawdzic.