Cała rozmowa tutaj.Pezet w wywiadzie dla Rytmy.pl pisze: Jesienią ukaże się mój kolejny solowy album. Więcej nie zdradzę.
Pezet - Muzyka Komercyjna (2022)
Pezet - Muzyka Komercyjna (2022)
Ostatnio zmieniony 20 maja 2022, 19:00 przez livex99, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Pezet - TBA (2022)
Myślałem, że już do końca życia będzie wypuszczał DLC do Muzyki Współczesnej.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- oKulTywowany
nie czekam na tego przereklamowanego raperka
This page is no longer available.
Oczywiście czekam
czekam na pancze jak tajson
- gods bidness
Krzysztof Nowak, Rytmy.pl: I tak nie uciekniemy od tej kwestii, więc od niej zacznijmy. Czy albumy z Noonem traktujemy jak twoje solówki?
Pezet: Ja je tak traktuję. W tamtych czasach ten sposób działania był jeszcze popularny w Stanach Zjednoczonych – było kilka podmiotów muzycznych, które tworzyli producent i MC. Poza tym wiesz, w warstwie tekstowej i wokalnej, nie licząc gości, jest to mój solowy album. Bez dwóch zdań.
vs:
Krzysztof Nowak, Rytmy.pl: I tak nie uciekniemy od tej kwestii, więc od niej zacznijmy. Czy albumy z Pezetem traktujemy jak twoje solówki?
Noon: Ja je tak traktuję. W tamtych czasach ten sposób działania był jeszcze popularny w Stanach Zjednoczonych – było kilka podmiotów muzycznych, które tworzyli producent i MC. Poza tym wiesz, w warstwie muzycznej jest to mój solowy album. Bez dwóch zdań.
Pezet: Ja je tak traktuję. W tamtych czasach ten sposób działania był jeszcze popularny w Stanach Zjednoczonych – było kilka podmiotów muzycznych, które tworzyli producent i MC. Poza tym wiesz, w warstwie tekstowej i wokalnej, nie licząc gości, jest to mój solowy album. Bez dwóch zdań.
vs:
Krzysztof Nowak, Rytmy.pl: I tak nie uciekniemy od tej kwestii, więc od niej zacznijmy. Czy albumy z Pezetem traktujemy jak twoje solówki?
Noon: Ja je tak traktuję. W tamtych czasach ten sposób działania był jeszcze popularny w Stanach Zjednoczonych – było kilka podmiotów muzycznych, które tworzyli producent i MC. Poza tym wiesz, w warstwie muzycznej jest to mój solowy album. Bez dwóch zdań.
Re: Pezet - TBA (2022) [Zapowiedź]
Tytuł albumu to "Muzyka Komercyjna" (Ślizgawka jak zawsze przedobrzy z jakimś żartem)
Preorder rusza 24. maja
Preorder rusza 24. maja
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

-
tomeczek2301
Słaby tytuł
Props za samoświadomość i hehe dystansik
Tytul nie zacheca XD ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce, poprzednia plyta miala kilka mocniejszych momentow.
Pezet, wyslij dla mnie plytke przed premiera na pw i zrobie dla ciebie kilkadziesiat postow z propsami dla jego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Niech tylko nie nawarstwia kartoflanych rymów i będzie dobrze xD
Czyta Ślizgawkę i stąd ten tytuł
Czyta Ślizgawkę i stąd ten tytuł
Re: Pezet - Muzyka Komercyjna (2022) [Zapowiedź]
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:20 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
A to nie będą wydane już wcześniej tracki reklamowki które on kiedyś namiętnie wypuszczał w latach strzelam 2014-2019? Plus kilka nowych trackow. Bo tak coś strzelam czytając ten tytuł plyty
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
- oKulTywowany
mordercze punche jak kula w łeb których nie ma
pieniążki ze współprac się kończą i taki skutek
pieniążki ze współprac się kończą i taki skutek
This page is no longer available.
jak będzie na poziomie Współczesnej to już dobrze, ale mam poważne obawy, że to jest robione bardzo na siłę i trochę nie wierzę aktualnie w szczerą zajawę Pezeta. bardzo chciałbym się mylić i żeby pozamykał wszystkim mordy tym krążkiem.
XDDDDDDDD
Rozrywkowa to najbardziej niedoceniona płyta Pezia, z perspektywy czasu trochę się zestarzała ale wtedy to rozpierdalało membrany